Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Last edited by Агресивен бик; 26.11.2020, 21:31.
- 7 Харесвания
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
какво е станало ?? Да не си кеширал в неДоверие? или само екселски се радваш ?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеОбичам си я тази борса. Особено в ден като днешния
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
знам знам ....... с 2-3 стинки много проценти свалят средната ....... наясно съм...
онзи файтонджия от чикаго колко пъти го прави този номер последните 10 години, че вече се отказа изобщо да се занива с неща от които не разбира...
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
Аз там където чакам имам достатъчно, не се тревожи, сега се опитвам да сваля средната цена.
онзи файтонджия от чикаго колко пъти го прави този номер последните 10 години, че вече се отказа изобщо да се занива с неща от които не разбира...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
чайниците пак ще избият рибата и по дефиниция бг-инвеститорите пак последни ще се усетят...
Mаdе in Сhinа! Китaй пуcкa нa пaзaрa уcпeшнa вaкcинa cрeщу СОVID-19 Никoй oт вaкcинирaнитe cтрoитeлни рaбoтници, диплoмaти и cтудeнти, зaминaли в чужбинa, нe e зaрaзeн c кoрoнaвируcfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
винаги ми е доставяло адско удоволствие да гледам, как някои с месеци чакат цената да падне с 2-3 ст., но накрая не дочакват и след някой месец са готови да платят с 2-3 лв. отгоре
безценно ........ да ги наблюдавам
не е препоръка!!!
Коментар
-
И аз се дразня, че един месец чакам някой да пусне по една позиция с 2-3ст. надолу, но не мърда, нито нагоре нито надолу.
безценно ........ да ги наблюдавам
не е препоръка!!!fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
500 000 лв на бида могат да взривят всяка позиция и да разгонят продавачите на аска,смешна сума.
Коментар
-
Нали си чувал оная притча - няма да е все така.
Коментар
-
Ами явно няма "файда" в тая работа. Нисколиквиден пазар лесен за манипулиране...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ами да го манипулират тогава,както надолу така и нагоре.Да седи и да не мърда с месеци и години си е кошмар.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
защото лихвата за маржина е все едно теглиш бърз или потребителски кредит някъде между двете е позиционирано числото дето ще платиш,
а това за нормален човек не върши работа, са ако си от тия дето много ги чуват и винаги са им ясни тоя разход не те бърка, ама като имаш само печеливши сделки и не ти трябва заемен капитал - то само правиш и тои си расте и без лост, той даже вече толкова е пораснал, че даже им е тясно в некои позиции
иначе предполагам че проектите за клирингова къща и тн са под кривата круша и това е още един фактор ама вече не ги следя толкова
Коментар
-
Ами явно няма "файда" в тая работа. Нисколиквиден пазар лесен за манипулиране...
Коментар
Коментар