IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Абсурд е да кеширам толкова рано. Даже допълних съвсем малко по пътя нагоре. Втора позиция след Алтерко, но можеше да е малко по-тежка. Няма как да има пълно щастие. Каквото и да се случи на пазара ще намерим начин да се възползваме от него. Обичам си пазарчето ни. Лесно е. Много е лесно.
    И аз обичам пазарчето ни. Обичам и форума да чета. Много мнения съм прочел и много съм запомнил. Интересно е, че от теб до сега не съм прочел коментар, в който да кажеш че си се набабанил в някой избушеняк. Извинявам се предварително, ако имаш такъв пост, но аз съм го пропуснал.
    Last edited by Агресивен бик; 26.11.2020, 21:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

какво е станало ?? Да не си кеширал в неДоверие? или само екселски се радваш ?
      Абсурд е да кеширам толкова рано. Даже допълних съвсем малко по пътя нагоре. Втора позиция след Алтерко, но можеше да е малко по-тежка. Няма как да има пълно щастие. Каквото и да се случи на пазара ще намерим начин да се възползваме от него. Обичам си пазарчето ни. Лесно е. Много е лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Обичам си я тази борса. Особено в ден като днешния
        какво е станало ?? Да не си кеширал в неДоверие? или само екселски се радваш ?

Коментар

• Обичам си я тази борса. Особено в ден като днешния

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

знам знам ....... с 2-3 стинки много проценти свалят средната ....... наясно съм...

онзи файтонджия от чикаго колко пъти го прави този номер последните 10 години, че вече се отказа изобщо да се занива с неща от които не разбира...
            Е не всички сме големи разбирачи, а средната се сваля с по-големи обеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

Аз там където чакам имам достатъчно, не се тревожи, сега се опитвам да сваля средната цена.
              знам знам ....... с 2-3 стинки много проценти свалят средната ....... наясно съм...

онзи файтонджия от чикаго колко пъти го прави този номер последните 10 години, че вече се отказа изобщо да се занива с неща от които не разбира...
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• чайниците пак ще избият рибата и по дефиниция бг-инвеститорите пак последни ще се усетят...

Mаdе in Сhinа! Китaй пуcкa нa пaзaрa уcпeшнa вaкcинa cрeщу СОVID-19 Никoй oт вaкcинирaнитe cтрoитeлни рaбoтници, диплoмaти и cтудeнти, зaминaли в чужбинa, нe e зaрaзeн c кoрoнaвируc

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

винаги ми е доставяло адско удоволствие да гледам, как някои с месеци чакат цената да падне с 2-3 ст., но накрая не дочакват и след някой месец са готови да платят с 2-3 лв. отгоре

безценно ........ да ги наблюдавам

не е препоръка!!!
                  Аз там където чакам имам достатъчно, не се тревожи, сега се опитвам да сваля средната цена.

Коментар

И аз се дразня, че един месец чакам някой да пусне по една позиция с 2-3ст. надолу, но не мърда, нито нагоре нито надолу.
                    винаги ми е доставяло адско удоволствие да гледам, как някои с месеци чакат цената да падне с 2-3 ст., но накрая не дочакват и след някой месец са готови да платят с 2-3 лв. отгоре

безценно ........ да ги наблюдавам

не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

500 000 лв на бида могат да взривят всяка позиция и да разгонят продавачите на аска,смешна сума.
                      И аз се дразня, че един месец чакам някой да пусне по една позиция с 2-3ст. надолу, но не мърда, нито нагоре нито надолу.

Коментар

Нали си чувал оная притча - няма да е все така.
                        500 000 лв на бида могат да взривят всяка позиция и да разгонят продавачите на аска,смешна сума.

Коментар

Ами явно няма "файда" в тая работа. Нисколиквиден пазар лесен за манипулиране...
                          именно така ще се повиши много ликвидността

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Ами да го манипулират тогава,както надолу така и нагоре.Да седи и да не мърда с месеци и години си е кошмар.
                            Нали си чувал оная притча - няма да е все така.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

защото лихвата за маржина е все едно теглиш бърз или потребителски кредит някъде между двете е позиционирано числото дето ще платиш,
                              а това за нормален човек не върши работа, са ако си от тия дето много ги чуват и винаги са им ясни тоя разход не те бърка, ама като имаш само печеливши сделки и не ти трябва заемен капитал - то само правиш и тои си расте и без лост, той даже вече толкова е пораснал, че даже им е тясно в некои позиции
                              иначе предполагам че проектите за клирингова къща и тн са под кривата круша и това е още един фактор ама вече не ги следя толкова
                              няма нужда да не убеждаваш, че нямало смисъл.. навсякъде по света го има и има смисъл, тук нямало, ето затова нямаме борса. Все едно да обясняваш, че няма смисъл от банки и кредити. Ами хайде да седим на равнището от преди хиляда години ..

Коментар

Ами явно няма "файда" в тая работа. Нисколиквиден пазар лесен за манипулиране...
                                Ами да го манипулират тогава,както надолу така и нагоре.Да седи и да не мърда с месеци и години си е кошмар.

Коментар

Working...
                                X