IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

жалко, че от толкова време си на борсите, а не си научила много
    Да, признавам.
    И като си помисли човек, че всичко започна от това, че вметнах саркастичния коментар към "оптимистите" списващи в темата - "Днес пак ли сами се бутаме в минуса" !?
    След което последва купища оборска тор

Коментар

• Така е, petyob, но затова трябва да се има едно наум и не се взема всичко за чиста монета по форумите..

Коментар

• Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнение
        Следя ви разговора на професионалисти и непрофесионалисти.. Аз пък си мисля че е съвсем в реда на нещата професионалистите да се справят по-добре от другите - за това са учили, тъй да се каже , нормално е да е така.. Номерът е какво правят другите като нас, с доходи от други професии, които няма къде да инвестират, а трябва.. Та аз си знам че не съм в мои води тук, поела съм си риска, трайкам (не споря с професионалисти), внимавам в какво съм се инвестирала , треперя му и винаги имам едно-две наум..
        Тия караници и спорове не помагат на никого, трябва ни малко повече цивилизованост(на някои) и примиреност(на други..)
        Успех на всички!
        аз мисля, че помага - не може "професионалистите" да ни пробутват някакви таблички, които уж "доказвали" колко се печели на борсичката ни. Абе ние може да не сме професионалисти, но не сме и олигофрени
        Last edited by petyob; 30.11.2020, 21:27.

Коментар

• Следя ви разговора на професионалисти и непрофесионалисти.. Аз пък си мисля че е съвсем в реда на нещата професионалистите да се справят по-добре от другите - за това са учили, тъй да се каже , нормално е да е така.. Номерът е какво правят другите като нас, с доходи от други професии, които няма къде да инвестират, а трябва.. Та аз си знам че не съм в мои води тук, поела съм си риска, трайкам (не споря с професионалисти), внимавам в какво съм се инвестирала , треперя му и винаги имам едно-две наум..
          Тия караници и спорове не помагат на никого, трябва ни малко повече цивилизованост(на някои) и примиреност(на други..)
          Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Груев, да съкратим лирическите отклонения и да караме по същество, - кой е този Мето, който те е впечатлил.
            Между другото, във форума съм доста по-отдавна от 2008. Доста по-рано от годината в която и ти си се вкарал в тоя "хазарт", - понеже така гледаш на бфб. Казвам го ясно и твърдо, защото не беше сред първите, а аз помня. И забележи, че не казвам на каква загуба съм от 2008. Не го казвам, защото не е загуба. Само бегла илюстрация - ако примерно си взел 2000 лв от омразната и 'мумифицирана' фарма през около 2000 - 2002 (спомените тука вече ми бледнеят). то към 2007-2008 може би си имал над 100 000 лв. ...(не е за вярване нали)
            Е сега дори да не си бил най-големия балък от таксиджиите, пак щеше да си излязъл с огромен профит. И да, ядох шамар, но се научих кога, как и по-бързо да действам. Определно споделям казаното и от оня неандератлец Костолани, че което е научил на борсата не се е преподавало по негово време в някой университет. Вие може би сте научили нещо повече!? Или за вас всичко е ясно и нямате желание да научите нищо друго освен това което "вече си знаете" !?
            жалко, че от толкова време си на борсите, а не си научила много

Коментар

• Грую, а можеш ли да кажеш какво им е основното занятие на хората от сектата, мисля, че професионално са свързани с БФБ, брокерчета, може нещо в КФН, ИПтата, ПФ, нещо такова? Нормално е да има печеливши и лузъри, ама манипулациите на нашият тънък пазар не са изключени . Щото ми прави впечатление как като кажеш нещо напреки на някоя артия, която е "модна" в момента как групово скачат и я защитават. Преди беше ПИБ, но тя се изтърка, сега са други звездите- Алтерко,неДоверие,.... Сигурен съм, че другата година ще бъдат други актуалните позиции, но групичката ще са същите ..
              Last edited by petyob; 30.11.2020, 21:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Не, Ендер е 4Д.

Прецик, ти си сектант от едно време, даже помня как с Мето от факултето ми се смеехте едно време, а се оказах прав - та човек, дето не е разбрал какво става през 2008 и е изял всички шамари тогава в очакване на ръста, когато дори таксиметровите шофьори излязоха не точно на връх, но около суфлекс 1400, не ми гохвали къв кУрифей е! За 4Д иде реч, сам го каза, в момент на рядко откровение как брокер с 10 години + стаж е направил тонове глупости след 2008, щото нали много обича язвителните подмятания и опити за говорене с високопарен стил - такива ги смачквам в съдебна зала за секунди, просто щото ме дразнят, а не се усещат, че обикновено има не вагон, ами цяла влакова композиция с книги разлика помежду ни (няма да казвам в чия полза). Мога и за онзи, ритащият буци, да разкажа или за разни други - не сме от вчера в този форум, знаем се, поне виртуално

Иначе следварително сега всички печелят - купуват следварително недоверие на лев и нещо, продават всичко на 7 лева, купуват лешперко на дъно от 2,70, продават на 6 лева (ако качи още, не са продали, чакали са нов връх) и т.н. А да, и по време на спада са били на къси - уникати просто или пък само професионалисти!

Иначе на БФБ само лузърите губят, това е по дифолт - на суфлекса паднал с 40% за 3 години, в които нормалните борси качиха с по 40% - профитата винаги печелят. Може едно дружество да е качило за периода със 100К оборот, но всички "професионални" инвеститори са купили точно него и всички с по минимум 100К - парадокс, едва ли? В нета всички са много велики!
                Груев, да съкратим лирическите отклонения и да караме по същество, - кой е този Мето, който те е впечатлил.
                Между другото, във форума съм доста по-отдавна от 2008. Доста по-рано от годината в която и ти си се вкарал в тоя "хазарт", - понеже така гледаш на бфб. Казвам го ясно и твърдо, защото не беше сред първите, а аз помня. И забележи, че не казвам на каква загуба съм от 2008. Не го казвам, защото не е загуба. Само бегла илюстрация - ако примерно си взел 2000 лв от омразната и 'мумифицирана' фарма през около 2000 - 2002 (спомените тука вече ми бледнеят). то към 2007-2008 може би си имал над 100 000 лв. ...(не е за вярване нали)
                Е сега дори да не си бил най-големия балък от таксиджиите, пак щеше да си излязъл с огромен профит. И да, ядох шамар, но се научих кога, как и по-бързо да действам. Определно споделям казаното и от оня неандератлец Костолани, че което е научил на борсата не се е преподавало по негово време в някой университет. Вие може би сте научили нещо повече!? Или за вас всичко е ясно и нямате желание да научите нищо друго освен това което "вече си знаете" !?
                Last edited by precakanoto; 30.11.2020, 20:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Не, Ендер е 4Д.
                  Да, а ти си крава с 8 крака...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Спокойно, нямам квалификацията на ддд. но имам достатъчно, за да преценя неговата. Нядавам се да го имаш като пример. Казахме вече и ще продължим да го повтаряме - борсата не дели никой на нищо. Добре са дошли и фризьорките и таксимитровите шофьори. Това е най-демократичната институция
                    само недей да подмамваш повече фризьорките и таксимитровите шофьори с онази табличка, "доказваща" печелившата ни борса

Коментар

Ender, ти май не си толкова активен член на сектата, много рядко се включваш? Да не си някой шев, който си почива пред другото време?
                      Не, Ендер е 4Д.

Прецик, ти си сектант от едно време, даже помня как с Мето от факултето ми се смеехте едно време, а се оказах прав - та човек, дето не е разбрал какво става през 2008 и е изял всички шамари тогава в очакване на ръста, когато дори таксиметровите шофьори излязоха не точно на връх, но около суфлекс 1400, не ми гохвали къв кУрифей е! За 4Д иде реч, сам го каза, в момент на рядко откровение как брокер с 10 години + стаж е направил тонове глупости след 2008, щото нали много обича язвителните подмятания и опити за говорене с високопарен стил - такива ги смачквам в съдебна зала за секунди, просто щото ме дразнят, а не се усещат, че обикновено има не вагон, ами цяла влакова композиция с книги разлика помежду ни (няма да казвам в чия полза). Мога и за онзи, ритащият буци, да разкажа или за разни други - не сме от вчера в този форум, знаем се, поне виртуално

Иначе следварително сега всички печелят - купуват следварително недоверие на лев и нещо, продават всичко на 7 лева, купуват лешперко на дъно от 2,70, продават на 6 лева (ако качи още, не са продали, чакали са нов връх) и т.н. А да, и по време на спада са били на къси - уникати просто или пък само професионалисти!

Иначе на БФБ само лузърите губят, това е по дифолт - на суфлекса паднал с 40% за 3 години, в които нормалните борси качиха с по 40% - профитата винаги печелят. Може едно дружество да е качило за периода със 100К оборот, но всички "професионални" инвеститори са купили точно него и всички с по минимум 100К - парадокс, едва ли? В нета всички са много велики!
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Изглежда ми че формираме дъно. Пандемията е на пик. Бойко повече няма да управлява. Оценките са ок и то за потисната активност. 2021 ще е една доста добра година за БФБ

Коментар

Тези, които "не разбират от стойност" толкова много работят друго, но искат да си влагат спестяванията във фондовият пазар, ако той е растящ. Но нашият може да осигури хляб само за шепа тарикати, които си мислят, че това може да продължи вечно ..
                          Ти описваш публиката. Аз говоря за професионалистите. За професионалистите има хляб винаги, за аматьори и любители само понякога. Не виждам проблем в това. Ще се опитам да дам по-достъпен за разбиране пример. Нали осъзнаваш разликата между спорт за здраве и професионален спортист? Обичам да се катеря по баирите, но от мен алпинист не става. Нека не омесваме нещата. Ти искаш аз да мога да се кача на ринга и да пребия Кубрат Пулев. Определено не е реалистично.

Коментар

да, нямам квалификация. Предполага, че и ти си от "квалифицираните", като 4д, професионалисти, които се хранят от БФБ и са във системата и искат да не се пипа, като като гниди .Рано или късно ще се промени всичко, аз дотогава ще си държа артиите, колкото повече падат - толкова повече са аргументите да ги държа
                            Спокойно, нямам квалификацията на ддд. но имам достатъчно, за да преценя неговата. Нядавам се да го имаш като пример. Казахме вече и ще продължим да го повтаряме - борсата не дели никой на нищо. Добре са дошли и фризьорките и таксимитровите шофьори. Това е най-демократичната институция

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Ем, ако всички инструменти са криви и неудобни... вероятно е калпав "майстора"
                              Ender, ти май не си толкова активен член на сектата, много рядко се включваш? Да не си някой шев, който си почива пред другото време?

Коментар

Тези, които "не разбират от стойност" толкова много работят друго, но искат да си влагат спестяванията във фондовият пазар, ако той е растящ. Но нашият може да осигури хляб само за шепа тарикати, които си мислят, че това може да продължи вечно ..
                                да, нямам квалификация. Предполага, че и ти си от "квалифицираните", като 4д, професионалисти, които се хранят от БФБ и са във системата и искат да не се пипа, като като гниди .Рано или късно ще се промени всичко, аз дотогава ще си държа артиите, колкото повече падат - толкова повече са аргументите да ги държа

Коментар

Working...
                                X