За много години на всички бици!!! Бъдете здрави и много успешни през 2021г. - годината на Бикът!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеПожелавам на всички форумци и на екипа на Инвестор.бг весело посрещане на новата година! Бъдете здрави и още по-успешни през 2021 г...! Наздраве!
НАЗДРАВЕ и от мен, че ми приседна от едно ребърце препечено!
ВЕСЕЛО ИЗПРАЩАНЕ и ПО ЩЕДРА, КЪСМЕТЛИЙСКА ,
ЩАСТЛИВА, И ПО УСПЕШНА 2021година !!!
...и вярвайте си в избора, след като аз го мога що и Вие да го не! , че и повече от моя над дубъл от началото на 2009 та до днес!
Ха да пием сега за старите и срещнем с Радост Новите УСПЕХИ!
НАЗДРАВЕ и със ЗДРАВЕ !
https://postimg.cc/ygDjv6jq
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Благодаря ти за отговора . Да ти кажа честно и аз бих постъпил така, но доста по-рано, т.е. щях да нямам търпението да изчакам 7 лв. и да кеширам доста по-ниско. Това е друга моя слабост, която се мъча да променя.
Успех!Не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеДнес оптимистично прдадох доста акции на Алтерко (1/3 от позицията ми). Накрая се наложи малко да ги понатисна. Не е зле като за БФБ от 2,2 на 7 + пари от права. Сега имам безплатни акции и 10К cash. Мишоци май бяха купувачите като гледам по колко бройки се нижеха. Да им са честити и да растат им пожелавам!Не е препоръка
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нова година, нов късмет са казали хорта. Много въпросителни, най-вече около изборите, ваксината, заемите, възстановяването, но при една смяна на управленския модел и поемане на посока за борба, истинска борба с корупцията, можем да се изстреляме за нялкоко години в орбита. Да видим, това са ми пожеланията за всички за новата година. Също така, ако някой играе на разни спортни залози, бих казал, че момента е подходящ за риск, условието обаче е навън да се крепят нещата... Аз оставам извън пазара за момента, предния път избързах със златото и продадох рано, навреме излязох от БФБ, сега може и да закъснея с влизането пак, но живи и здрави за едно коледно рали догодина бих се включил пакLast edited by pepe1234; 31.12.2020, 13:57.
Коментар
-
Аз си мисля, че идват две страхотни години за БФБ. Лично за мен и тази не беше никак лоша. Изобщо не се оплаквам. Въобразявам си, че тези които в момента останат извън пазара ще изпуснат шанс който се появява веднъж на десетилетие. До козирката съм в акции и не препоръчвам нищо на никой.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Беше трудна година за биковете на БФБ.
Разбира се имаше и изключения - Телелинк и Алтерко
През 2021г. ни очакват интересни неща:
- развръзка при ЧЕЗ, но и риск с бъдещия им нов мажо;
- развръзка при Спиди, но и риск от отписване;
- увеличение при ДоХ, но и риск инсайдърите да ограничат ръста в цените с големи разпродажби;
- ФНИ България ще завършат проекта в София тех, но стои риска дали ще го напълнят;
- нови листвания на Бийм пазара,
- промени в политически план,
- затопляне на отношенията САЩ и ЕС;
- ефекта на Ковид-ваксината и т.н.
Пазара пада вече 3 години, най-дългия спад в историята на Софикс, както би казал Теодор Минчев , но както знаем от неговите проучвания - след края на всеки по-дълбок спад ,индекса реализира поне 50% ръст в годината следваща края на спада
Желая на всички оптимисти успех, в избраните стратегии и дано 2021г. бъде година на оживление и ръст за пазара ни!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧудесна идея, дано излезе нещо положително за БФБ и всички нас от тук:
https://beamuplab.space/bg/companies
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Не, не се притеснявам за развитието им. изкуших се след като видях че без Алтерко портфолиото е жив зян тази година. Парите ще релокирам навън в суровинни акции с добър дивидент някога през следващата година. Очакванията са ми всичко да падне яростно подобно на тази пролет, особено набалончените технологичните копании,
Успех!Last edited by 15%; 30.12.2020, 23:35.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Това което си направил е наистина похвално, евала! Понеже съм по-страхлив, а се оглеждам в Алтерко, искам да те попитам защо ги продаде? Имаш притеснения относно бъдещото им развитие, прекрасната печалба ти е достатъчна, имаше нужда от кеш за нещо или друга причина?
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеДнес оптимистично прдадох доста акции на Алтерко (1/3 от позицията ми). Накрая се наложи малко да ги понатисна. Не е зле като за БФБ от 2,2 на 7 + пари от права. Сега имам безплатни акции и 10К cash. Мишоци май бяха купувачите като гледам по колко бройки се нижеха. Да им са честити и да растат им пожелавам!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Днес оптимистично прдадох доста акции на Алтерко (1/3 от позицията ми). Накрая се наложи малко да ги понатисна. Не е зле като за БФБ от 2,2 на 7 + пари от права. Сега имам безплатни акции и 10К cash. Мишоци май бяха купувачите като гледам по колко бройки се нижеха. Да им са честити и да растат им пожелавам!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар