IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За много години на всички бици!!! Бъдете здрави и много успешни през 2021г. - годината на Бикът!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
      Пожелавам на всички форумци и на екипа на Инвестор.бг весело посрещане на новата година! Бъдете здрави и още по-успешни през 2021 г...! Наздраве!

НАЗДРАВЕ и от мен, че ми приседна от едно ребърце препечено!

ВЕСЕЛО ИЗПРАЩАНЕ и ПО ЩЕДРА, КЪСМЕТЛИЙСКА ,
      ЩАСТЛИВА, И ПО УСПЕШНА 2021година !!!

...и вярвайте си в избора, след като аз го мога що и Вие да го не! , че и повече от моя над дубъл от началото на 2009 та до днес!

Ха да пием сега за старите и срещнем с Радост Новите УСПЕХИ!
      НАЗДРАВЕ и със ЗДРАВЕ !
      https://postimg.cc/ygDjv6jq

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Благодаря ти за отговора . Да ти кажа честно и аз бих постъпил така, но доста по-рано, т.е. щях да нямам търпението да изчакам 7 лв. и да кеширам доста по-ниско. Това е друга моя слабост, която се мъча да променя.
        Успех!
        Гледат се отчети, пазари, развитие, перспективи. Защо да продаваш нещо, което е започнало току що да се развива. Къде ще набуташ после кеша... в ресурси в тамбукту...
        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
          Днес оптимистично прдадох доста акции на Алтерко (1/3 от позицията ми). Накрая се наложи малко да ги понатисна. Не е зле като за БФБ от 2,2 на 7 + пари от права. Сега имам безплатни акции и 10К cash. Мишоци май бяха купувачите като гледам по колко бройки се нижеха. Да им са честити и да растат им пожелавам!
          Да я беше продал цялата, за да не тормозиш книгата. И без това не си наясно какво се случва.
          Не е препоръка

Коментар

• Весело изпращане на старата и здраве през Новата година!

Коментар

• Пожелавам на всички форумци и на екипа на Инвестор.бг весело посрещане на новата година! Бъдете здрави и още по-успешни през 2021 г...! Наздраве!
              Vanitas vanitatum...

Коментар

• Аз изпращам втора година на минус на БФБ от както инвестирам от 2012та. Извън БФБ е успешна така че изпращам трудна но успешна година.

Пожелавам една много силна 2021та на всички оптимисти на БФБ!

Коментар

• Нова година, нов късмет са казали хорта. Много въпросителни, най-вече около изборите, ваксината, заемите, възстановяването, но при една смяна на управленския модел и поемане на посока за борба, истинска борба с корупцията, можем да се изстреляме за нялкоко години в орбита. Да видим, това са ми пожеланията за всички за новата година. Също така, ако някой играе на разни спортни залози, бих казал, че момента е подходящ за риск, условието обаче е навън да се крепят нещата... Аз оставам извън пазара за момента, предния път избързах със златото и продадох рано, навреме излязох от БФБ, сега може и да закъснея с влизането пак, но живи и здрави за едно коледно рали догодина бих се включил пак
                  Last edited by pepe1234; 31.12.2020, 13:57.

Коментар

• Аз си мисля, че идват две страхотни години за БФБ. Лично за мен и тази не беше никак лоша. Изобщо не се оплаквам. Въобразявам си, че тези които в момента останат извън пазара ще изпуснат шанс който се появява веднъж на десетилетие. До козирката съм в акции и не препоръчвам нищо на никой.

Коментар

• Беше трудна година за биковете на БФБ.
                      Разбира се имаше и изключения - Телелинк и Алтерко

През 2021г. ни очакват интересни неща:
                      - развръзка при ЧЕЗ, но и риск с бъдещия им нов мажо;
                      - развръзка при Спиди, но и риск от отписване;
                      - увеличение при ДоХ, но и риск инсайдърите да ограничат ръста в цените с големи разпродажби;
                      - ФНИ България ще завършат проекта в София тех, но стои риска дали ще го напълнят;
                      - нови листвания на Бийм пазара,
                      - промени в политически план,
                      - затопляне на отношенията САЩ и ЕС;
                      - ефекта на Ковид-ваксината и т.н.

Пазара пада вече 3 години, най-дългия спад в историята на Софикс, както би казал Теодор Минчев , но както знаем от неговите проучвания - след края на всеки по-дълбок спад ,индекса реализира поне 50% ръст в годината следваща края на спада

Желая на всички оптимисти успех, в избраните стратегии и дано 2021г. бъде година на оживление и ръст за пазара ни!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Чудесна идея, дано излезе нещо положително за БФБ и всички нас от тук:

https://beamuplab.space/bg/companies
                        Да, поне половината компании са доста интересни и могат да предизвикат нови свежи емоции на БФБ през 2021 г.

Коментар

Не, не се притеснявам за развитието им. изкуших се след като видях че без Алтерко портфолиото е жив зян тази година. Парите ще релокирам навън в суровинни акции с добър дивидент някога през следващата година. Очакванията са ми всичко да падне яростно подобно на тази пролет, особено набалончените технологичните копании,
                          Благодаря ти за отговора . Да ти кажа честно и аз бих постъпил така, но доста по-рано, т.е. щях да нямам търпението да изчакам 7 лв. и да кеширам доста по-ниско. Това е друга моя слабост, която се мъча да променя.
                          Успех!
                          Last edited by 15%; 30.12.2020, 23:35.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Това което си направил е наистина похвално, евала! Понеже съм по-страхлив, а се оглеждам в Алтерко, искам да те попитам защо ги продаде? Имаш притеснения относно бъдещото им развитие, прекрасната печалба ти е достатъчна, имаше нужда от кеш за нещо или друга причина?
                            Не, не се притеснявам за развитието им. изкуших се след като видях че без Алтерко портфолиото е жив зян тази година. Парите ще релокирам навън в суровинни акции с добър дивидент някога през следващата година. Очакванията са ми всичко да падне яростно подобно на тази пролет, особено набалончените технологичните копании,

Коментар

Днес оптимистично прдадох доста акции на Алтерко (1/3 от позицията ми). Накрая се наложи малко да ги понатисна. Не е зле като за БФБ от 2,2 на 7 + пари от права. Сега имам безплатни акции и 10К cash. Мишоци май бяха купувачите като гледам по колко бройки се нижеха. Да им са честити и да растат им пожелавам!
                              Това което си направил е наистина похвално, евала! Понеже съм по-страхлив, а се оглеждам в Алтерко, искам да те попитам защо ги продаде? Имаш притеснения относно бъдещото им развитие, прекрасната печалба ти е достатъчна, имаше нужда от кеш за нещо или друга причина?
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Днес оптимистично прдадох доста акции на Алтерко (1/3 от позицията ми). Накрая се наложи малко да ги понатисна. Не е зле като за БФБ от 2,2 на 7 + пари от права. Сега имам безплатни акции и 10К cash. Мишоци май бяха купувачите като гледам по колко бройки се нижеха. Да им са честити и да растат им пожелавам!

Коментар

Working...
                                X