Не са 15 години а прибави към тях още 40
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениетака си е, не издържах и вкарах едни резервирани пари, пък да видим
Оптимизмът на БФБ ми е нужен само за да се дивестна след едни загубени вече към 15 години на БФБ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеСлед короната идва пързалката.
Коментар
-
Защо се трият мнения масово?
Какво лошо има в новината, която нито вие, нито една партия не коментира: http://m.dotbg.bg/article/9402612
План на правителството за приемане на Еврото за 2024?
Това не е новина, или не е за финажсова медия?
- 1 like
Коментар
-
Пускам една анкета, която не е правена от 2018
Портфейл на Форума 2020 а тук са временните резултати
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеГолямото реване придружено с дълбоко гмуркане тепърва предстои.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеДакс, Дау, Мау всички надолу, ние сега решихме да надигнем глава.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Искрено ме разсмя със сравненията си. Извън ЕС и трева не никне.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеБорса на която, основно търгувани акции са дружество, което пере пари извън ЕС, другото пък куфарна/гаражна търговия с дранкулки отново изнесено извън ЕС, където се говори за корупция, за ЕС, за Еврозона, но се търсят варианти извън ЕС и еврото (с още по-голяма корупция, по-голяма несигурност и всичко лошо по 5 поне), не може да бъде унощожена.
В момента се дълбае дъното.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеГолямото реване придружено с дълбоко гмуркане тепърва предстои.
как мислиш сега реве магаренцето по баиря, от кеф или от мъка !?
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар