Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мдаа, и бутане с лакти ще има пак.. засега се държат доста културно младите бичета.. но като полудеят..
Днес един принципно доста предпазлив приятел, но паралия /работи в РВД и има добри спестявания/ ми се похвали, че е вкарал пари в ДФ инвестиращ на БФБ.. Искал да изкара малко хубава доходност, вместо да му гният паричките в банката.. Така че, започва да се завърта колелото
Трябва само малко реклама от ИП а не само да прибират кинти.
.... нещо от рода на. .. Ако бяхте купили Алтерко щеше .. или ако бяхте купили Доверие, вече можеше ... И така.
С две думи требе си и реклама .Last edited by MrSi; 20.01.2021, 04:14.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Те много хора не харесват израза на Батя за пружината, но според мен сега ще стане точно така! Ще отплесно толкова силно, че ще се чудим пак откъде ни е дошло
Днес един принципно доста предпазлив приятел, но паралия /работи в РВД и има добри спестявания/ ми се похвали, че е вкарал пари в ДФ инвестиращ на БФБ.. Искал да изкара малко хубава доходност, вместо да му гният паричките в банката.. Така че, започва да се завърта колелото
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМного ми е гот!
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
O, сега имаме ДоХ и евентуално Алтерко(685 акционера) в индекса. Също идват кеш и заряд от ЧЕЗ и евентуално Спиди. Трябва да стане този път!Пътека се прави камък по камък!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСамо да не е като предишния път Че от такива направо ни се отщя ))
Шегувам се, На второ дъно се одънихме от предната целувка, сега е вече с по-добър заряд
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЦунаха се, да видим от утре накъде
Шегувам се, На второ дъно се одънихме от предната целувка, сега е вече с по-добър заряд
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Между другото, ако пазара вземе, че продължи нагоре и февруари ще се раздвижат и заспалите ретро флагмани, и за няколко месеца ПИБ наистина ще вземе да отиде на 5 /не че ще се задържи задълго там/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХари Никогаш няма да смени тази ракета..Чака 5 лева..БХ му е обещал..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХари Никогаш няма да смени тази ракета..Чака 5 лева..БХ му е обещал..
Коментар
Коментар