redcretin, според мен ти идва време да преопаковаш възгледите си за борсата. Стока със старомодна опаковка на над десет години не можеш да продадеш на форума.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Не е баш-така. Някои се адаптират и вървят напред, появяват се и нови. Други пък са пред сделки за десетки милиони, а знаем, на какво са способни няколко милиончета вложени в недооценени или оцеляващи и развиващи се през времена на криза дружества.и т.н. - предполага се, че за теб не може да е препоръка
пазарна оценка 12 млн, а се оказва че от 2млн инвестирани са изгорили всичко до 300 хил
А пазарната я надува менте апортна вноска - полезен модел на нищо, ама от сърце. Те ти ги тия с десетките мелеони, знаете ги на какво са способни - масово такива по БФБ с години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Няма проблем, те всичките са заспали. Мъртвешки съни т.н. - предполага се, че за теб не може да е препоръка
Last edited by precakanoto; 02.02.2021, 10:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеВече официално. Януари с най-голям оборот от 2015 г. и най-много сделки от 2014 г досега.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Изглежда, вече се търсят заспали дружества
Имаше такава тема някога, време е да се възкреси
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКак е положението пичове,трошите ли ги или ви лупкат като тиквени семки?
А при теб какво е положението, трошиш ли ги или люпиш семки само ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
...? а парите къде са...
Изглежда, вече се търсят заспали дружества
Имаше такава тема някога, време е да се възкреси
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
БТХ има отчет и то не лош!
...? а парите къде са...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНещо се раздвижиха БТХ и ГАГБТ - пак ли вътрешари..Къде е Монти да обясни..
Шиши да не продава..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Да - напомни ми, че по едно време Монти беше изключително активен участник, но явно стратегиите му го изхвърлиха от пазара ?!
+ е от мен
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНещо се раздвижиха БТХ и ГАГБТ - пак ли вътрешари..Къде е Монти да обясни..
Шиши да не продава..
+ е от мен
- 1 like
Коментар
Коментар