Първоначално изпратено от balarev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМного ме кефи оптимизма при ЧЕЗ - Електро...
100 000 лв за една акция..
Това е цена !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
По време на глобалния крах през март, някой успя ли да се възползва от този инструмент?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Абе не е лош инструмент, ама не му е сега времето( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНяма страшно, няма да фалират, ще спечелят от дългия фонд.
Много ме кефи когато борсата е яко в бичия период.
В такъв момент всички са доволни и щастливи и на всички портфейлчетата са на "+".
Да се надяваме, че сега сме в началото. Ако е така, правилната позиция е да не се чака долу в храстите или да се седи в тежки гемии-нискорастящи книжа, а да се купува като бик в готини папири
Мечките са умни животинки, но нека да си отспят зимния сън на спокойствие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Къси позиции на манипулирана, спекулативна и слабо-ликвидна борска като БФБ-то it is way too risky.
Трябва или да си много добре подготвен, с огромен портфейл зад гърба за бекъп, и да знаеш какво правиш, или да си безразсъден спекулант.
Коментар
-
Цяло чудо е, че изобщо има дялове в момента
Трябва или да си много добре подготвен, с огромен портфейл зад гърба за бекъп, и да знаеш какво правиш, или да си безразсъден спекулант.Last edited by Frosty; 22.01.2021, 14:27.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнение
Като смятам трябва да са останали 16к
Много ме кефи когато борсата е яко в бичия период.
В такъв момент всички са доволни и щастливи и на всички портфейлчетата са на "+".
Да се надяваме, че сега сме в началото. Ако е така, правилната позиция е да не се чака долу в храстите или да се седи в тежки гемии-нискорастящи книжа, а да се купува като бик в готини папири
Мечките са умни животинки, но нека да си отспят зимния сън на спокойствие
Коментар
-
Цяло чудо е, че изобщо има дялове в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеКъсият фонд рязко олекна със 100к дяла.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар