Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз съм последовател на Греъм.....
купувам акции ,който не зависят от индекса и разпродажбите..........Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНе си ме разбрал. Аз съм огромен песимист за суровините. Считам, че сме само в средата на кризата на развиващите се пазари. Предполагам, че големият срив в икономиките на Латинска Америка, Русия и разни подобни туземци ще дойде в рамките на следващите 12 месеца. После в развалините ще има някакво стабилно дъно. В тази обстановка съм оптимист единствено за за икономиките от централна Европа и в малко по-малка степен за САЩ. Ние сме част от тази група. Вярно е, че имаме вътрешни проблеми, но никой не е по-силен от бизнес цикъла. Вчера го обяснявах защо и не ми се пише пак. За мен борсата не е цъкане със жълти стотинки по спреда, разчитайки, че някой голям като Алианц или Цветан Василев ще манипулира пазара. Така системно се печелят жълти стотинки, но от време на време се губят пари със самосвала. Лека и доходна.
Според Шулц има определени сили, които целят разпадането на ЕС. Коментарите на председателя идват в отговор на скорошно предупреждение от министъра на външните работи и миграцията на Люксембург Жан Аселборн, че Евросъюзът може да не оцелее.
По думите му ЕС има алтернативи и „може да бъде преобърнат", като друга опция е Европа, в която национализмът, границите и стените са от решаваща роля. „Това ще бъде пагубно, защото подобна Европа многократно е стигала до катастрофа на континента", добави Шулц.
Копирано от standartnews.com
През 1980 г. някой ми беше казал че Съветския съюз ще рухне и Китай ще стане водещата сила на световната икономика ...когато Мао Це Дун правеше културната революция и Българите си пазеха кучетата от китайци и виетнамци.........така че внимателно с такива думи като туземци.....
Въпросът който трябва да си задаваме/ш ,кога ще рухне моментната световна система ...Не дали а кога....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение4 д е пълен оптимист за икономика ,за правителство за международно положение.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеи кои са тези акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз съм последовател на Греъм.....
купувам акции ,който не зависят от индекса и разпродажбите..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМонти, ти не си песимист. Ако беше такъв щеше да си на кеш.А аз предполагам, че имаш акции
купувам акции ,който не зависят от индекса и разпродажбите..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение4 д е пълен оптимист за икономика ,за правителство за международно положение.....
Ако всички сме като него ,няма да сме на 430 а на 1400 Софикс....
маркета е истинския измерител на правителство ,на икономика и соц.система плюс международни рискове.....
Даже и да приемем твоето мнение ,че сме със затъмнени стъкла на очилата....А аз предполагам, че имаш акции
Коментар
-
маркета е истинския измерител на правителство ,на икономика и соц.система плюс международни рискове.....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИмам чувството, че някои хора умишлено търсят само негативни новини. Това разбира се е техен проблем
маркета е истинския измерител на правителство ,на икономика и соц.система плюс международни рискове.....
Даже и да приемем твоето мнение ,че сме със затъмнени стъкла на очилата....
Коментар
Коментар