Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеи кои са тези акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз съм последовател на Греъм.....
купувам акции ,който не зависят от индекса и разпродажбите..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМонти, ти не си песимист. Ако беше такъв щеше да си на кеш.А аз предполагам, че имаш акции
купувам акции ,който не зависят от индекса и разпродажбите..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение4 д е пълен оптимист за икономика ,за правителство за международно положение.....
Ако всички сме като него ,няма да сме на 430 а на 1400 Софикс....
маркета е истинския измерител на правителство ,на икономика и соц.система плюс международни рискове.....
Даже и да приемем твоето мнение ,че сме със затъмнени стъкла на очилата....А аз предполагам, че имаш акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение4 д е пълен оптимист за икономика ,за правителство за международно положение.....
маркета е истинския измерител на правителство ,на икономика и соц.система плюс международни рискове.....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИмам чувството, че някои хора умишлено търсят само негативни новини. Това разбира се е техен проблем
маркета е истинския измерител на правителство ,на икономика и соц.система плюс международни рискове.....
Даже и да приемем твоето мнение ,че сме със затъмнени стъкла на очилата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКъде е up 4000
Коментар
-
Резултатите на публичните компании се повишават стабилно
Повечето дружества отчитат ръст на приходите въпреки сътресенията на пазарите през третото тримесечие
http://www.capital.bg/biznes/kompani...se_povishavat/
Коментар
Коментар