IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Всичко си е на мястото. Държа си и обикновените и привилегированите.
    абе много пари имаш бе тигре!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      A какво стана с пакета в Химимпорт?
      Всичко си е на мястото. Държа си и обикновените и привилегированите.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        и аз правя така
        A какво стана с пакета в Химимпорт?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          ех ако утре вземе та падне правителството ще настанат такива убави цени...., че само си викам дано!
          и аз искам да си купя хубава стока на ниска цена

Коментар

• ех ако утре вземе та падне правителството ще настанат такива убави цени...., че само си викам дано!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Аз съм последовател на Греъм.....
              купувам акции ,който не зависят от индекса и разпродажбите..........
              и аз правя така

Коментар

• Вечна му памет на Европейския съюз.

Коментар

• Мартин Шулц: ЕС може да се разпадне!

"Европейският съюз е пред риск за съществуването си и поддръжниците трябва да се борят за запазването му", алармира председателят на Европейския парламент Мартин Шулц в интервю за германския вестник „Ди Велт”. Според него има определени сили, които целят разпадането на ЕС. Коментарите на председателя идват в отговор на скорошно предупреждение от министъра на външните работи и миграцията на Люксембург Жан Аселборн, че Евросъюзът може да не оцелее.„Никой не може да каже дали ЕС ще съществува в тази си форма след 10 години. Ако искаме това, трябва да се борим здраво за него,” заяви Шулц. Той не уточнява какво заплашва ЕС, но по-голямата част от интервюто е фокусирана върху миграционната криза като огромно предизвикателство за единството и толерантността в организацията.

Според Шулц ЕС има алтернативи и „може да бъде преобърнат”, като друга опция е Европа, в която национализмът, границите и стените са от решаваща роля. „Това ще бъде пагубно, защото подобна Европа многократно е стигала до катастрофа на континента”, добави Шулц.

Разделенията в Евросъюза заради миграционната криза са много сериозни, като най-видимите са между германския канцлер Ангела Меркел и лидерите на някои от страните в бившия Източен блок като Унгария и Словакия, които са против плановете за бежански квоти.

Шенгенската зона за свободно преминаване също изглежда заплашена, като някои от страните в нея въвеждат наново граничен контрол. Според Шулц никоя страна не може да се справи сама с предизвикателствата на бежанската криза и е възможно само единно решение на ЕС.

Припомняме, че през септември председателят на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер в речта си за състоянието на Съюза пред Европейския парламент в Страсбург заяви: "Камбаната бие, часът е настъпил и трябва да се изправим с лице пред огромните проблеми пред Европейския съюз". /БЛИЦ

Източник: blitz.bg

Коментар

• Той просто не е наясно с Русия .

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      Монти, в момента вероятността от разпад на Русия е малко по-голяма от тази да се разпадне ЕС. .....
                      За съжаление или не /всеки сам си преценява/ ама си мноооооого не във час ...
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Никакво рухване..Тук правилната дума е опраскване..Първо опраскаха Борсата, а сега ще опраскат и икономиката..За това винаги имат бизнесцикъл
                        Last edited by Kiro; 08.12.2015, 17:34.

Коментар

• Монти, в момента вероятността от разпад на Русия е малко по-голяма от тази да се разпадне ЕС. Имам предвид тази нищожно малка възможност но трябва да съм изключително тъп да я отигравам като основна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Аз съм последовател на Греъм.....
                            купувам акции ,който не зависят от индекса и разпродажбите..........
                            А така ....
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Ще рухне как няма да рухне като събира гладните от целия свят.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Не си ме разбрал. Аз съм огромен песимист за суровините. Считам, че сме само в средата на кризата на развиващите се пазари. Предполагам, че големият срив в икономиките на Латинска Америка, Русия и разни подобни туземци ще дойде в рамките на следващите 12 месеца. После в развалините ще има някакво стабилно дъно. В тази обстановка съм оптимист единствено за за икономиките от централна Европа и в малко по-малка степен за САЩ. Ние сме част от тази група. Вярно е, че имаме вътрешни проблеми, но никой не е по-силен от бизнес цикъла. Вчера го обяснявах защо и не ми се пише пак. За мен борсата не е цъкане със жълти стотинки по спреда, разчитайки, че някой голям като Алианц или Цветан Василев ще манипулира пазара. Така системно се печелят жълти стотинки, но от време на време се губят пари със самосвала. Лека и доходна.
                                вропейският съюз е пред риск за съществуването си и поддръжниците трябва да се борят за запазването му", алармира председателят на Европейския парламент Мартин Шулц в интервю за германския вестник „Ди Велт", цитирано от "Ройтерс" и БГНЕС.

Според Шулц има определени сили, които целят разпадането на ЕС. Коментарите на председателя идват в отговор на скорошно предупреждение от министъра на външните работи и миграцията на Люксембург Жан Аселборн, че Евросъюзът може да не оцелее.

По думите му ЕС има алтернативи и „може да бъде преобърнат", като друга опция е Европа, в която национализмът, границите и стените са от решаваща роля. „Това ще бъде пагубно, защото подобна Европа многократно е стигала до катастрофа на континента", добави Шулц.
                                Копирано от standartnews.com

През 1980 г. някой ми беше казал че Съветския съюз ще рухне и Китай ще стане водещата сила на световната икономика ...когато Мао Це Дун правеше културната революция и Българите си пазеха кучетата от китайци и виетнамци.........така че внимателно с такива думи като туземци.....
                                Въпросът който трябва да си задаваме/ш ,кога ще рухне моментната световна система ...Не дали а кога....

Коментар

Working...
                                X