А така, а така, от аукциона искам да си берете. Софарма, Трейс, ХЕС, Алтерко, ХИМ, ПИБ, Жаби, магерата, кучета - всичко да лети. Да си надуем малко и нашия балон
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Евала на този фонд за усилията му, за риска който поеха, но той НЯМА вече абсолютно никаква тежест над пазара. Или не и в този момент. Ако се запишат едни 10-20-50 млн, би било друго. Пожелавам им го от сърце!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
Те са от онзи ден...вече трябва да са реализирани. Гледай това:Поръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 0 Поръчки за продажба на дялове (бр. дялове) 0 Last edited by 15%; 22.01.2021, 01:08.Пътека се прави камък по камък!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
Те са от онзи ден...вече трябва да са реализирани. Гледай това:Поръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 0 Поръчки за продажба на дялове (бр. дялове) 0 Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Много интересно стана
https://www.expat.bg/bg/funds/ExpatBulgariaSOFIX
Обратно изкупени 300 000 дялаПоръчки за покупка на дялове (бр. дялове) 0 Поръчки за продажба на дялове (бр. дялове) 0
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСпомних си една фраза...
Идва момент когато и магаре да сложиш на БФБ и то ще литне....
Има голяма логика, поне за мен, щот така ги редя нещата ( комарджийската...)
Когато ми излезне някоя позиция с голяма печалба, винаги има място за пени маркета с до 5 %....Малко за тръпка...
Дано да стане сделката за ЧЕЗ и по- скоро да се появят парите по сметките. Тогава ще се броят патките...
пп Само да уточня. Вече нямам енерго, но и разпределението ще свърши работа....
https://www.expat.bg/bg/funds/ExpatBulgariaSOFIX
Поръчани дялове за обратно изкупуване 300 000 дяла.
Новините уж лоши ама индекса расте или както казва Костолани - когато новините са лоши а пазара расте , купувай и обратно. Това е по спомен и разбира се не е препоръка за нищо.Last edited by MrSi; 22.01.2021, 00:26.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеТочите ли зъбките за утре???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Браво на Биодит! Поздравления за изпълнителният директор на БФБ Маню Моравенов, който се надявам най-накрая да раздвижи в положителна посока БФБ. На всички търгуващи е ясно, че на нашата борса липсват нови качествени компании. Всички знаем какво постигнаха ''Алтерко“ АД и „Телелинк Бизнес Сървисис Груп“. Надавам се и Биодит да ги последва в същата посока. Според Маню Моравенов: Прогнозата на БФБ е тази година на този пазар за малки и средни предприятия да се осъществят между 5 и 10 първични публични предлагания. Ще бъде интересно да виждаме всеки месец или през месец нова компания на БФБ . Успех на всички търгуващи на БФБ. Поздрави
https://www.investor.bg/novini-i-ana...-pazar-320250/
Коя компания от Beamlab up бихте искали да бъде следващата листната на БФБ ?
https://beamuplab.space/bg/companiesLast edited by Innocent; 21.01.2021, 22:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Спомних си една фраза...
Идва момент когато и магаре да сложиш на БФБ и то ще литне....
Има голяма логика, поне за мен, щот така ги редя нещата ( комарджийската...)
Когато ми излезне някоя позиция с голяма печалба, винаги има място за пени маркета с до 5 %....Малко за тръпка...
Дано да стане сделката за ЧЕЗ и по- скоро да се появят парите по сметките. Тогава ще се броят патките...
пп Само да уточня. Вече нямам енерго, но и разпределението ще свърши работа....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Да. Разбира се.
- 2 Харесвания
Коментар
-
За сметка на това последните дни пощипнах малко артии оттук оттам.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Много слушаш глупостите на Цайса и дрънкаш щуротии.
Койните ти никога не са ме интересували.
За сметка на това последните дни пощипнах малко артии оттук оттам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Койните ти са днес яко на минус По-добре ги хеджирай с бфб-"картофки"
Койните ти никога не са ме интересували.
За сметка на това последните дни пощипнах малко артии оттук оттам.
Коментар
Коментар