Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
- 8 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПрецакано, какво е това оспамване на темата по късна доба!? Що не си хортувате на лични с емигранта, силно мразащ бившата си вече родина!?
Поне разбрах защо толкова хейти всичко българско... Ташунко номер 2
Да напиша и нещо по темата..
Да, според мен основната причина за забиването на БФБ в последните седмица - две е тегленето от ЕТФ-а и очакванията за сипване на пакетите. Тези очаквания обаче започват да се разсейват.. има шанс пенсиите най-сетне да са си научили урока как точно се търгува без да убиваш пазара.. По-добре мнооого късно, отколкото никога!
Ще видим, следващата седмица ще е показателна.. А по следващата излизат конс. отчети и вярвам че ще стане по-интересно на борсичката ниСе тая, ела обясни защо всички пазари без изключение са поне 130% от нивата преди кризата 2008, а Софиксо е 25% от стойностите си. Да ти обясня аз - щото инвеститорите сте смешници, компаниите са смешни, че и БФБ е смешна. Ей затова
Дори не можете да произведете нищо, освен чалъми - всичко ишлеме или преопакован китайски скрап.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПрецакано, какво е това оспамване на темата по късна доба!? Що не си хортувате на лични с емигранта, силно мразащ бившата си вече родина!?
Да, според мен основната причина за забиването на БФБ в последните седмица - две е тегленето от ЕТФ-а и очакванията за сипване на пакетите. Тези очаквания обаче започват да се разсейват.. има шанс пенсиите най-сетне да са си научили урока как точно се търгува без да убиваш пазара.. По-добре мнооого късно, отколкото никога!
Ще видим, следващата седмица ще е показателна.. А по следващата излизат конс. отчети и вярвам че ще стане по-интересно на борсичката ниТемата за оптимизма е широка, но спирам да спамя, че и на мен ми досадно
Чакаме отчетите, разбира се. След тях идва и ребаланса на индекса и ще ни е интересно и в началото на март.
- 1 like
Коментар
-
Прецакано, какво е това оспамване на темата по късна доба!? Що не си хортувате на лични с емигранта, силно мразащ бившата си вече родина!?
Ще видим, следващата седмица ще е показателна.. А по следващата излизат конс. отчети и вярвам че ще стане по-интересно на борсичката ни
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Нема римски монети щото е имало 2 легиона изтепани до крак и айде Рим назадЛятос цъфтят, у вас зиме ли цъфтят, я се поизложи още малко
Легионите са 6, ма ти отде да знаеш, че се говори за римската аристокрация. Видял ли си я, чул ли си я. Нем тудо,
Я кажи да те чуем кога цъфти люлякът, Видя ли го цъфнал, че не се разбра кога
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ кога цъфтят тез твои фантастични люлякови насаждения
Бе ти да не си некой пенсионер с тез спомени за -20!? Отдавна нема такова нещо
Е все пак на юг от стара планина, където са биле вилните зони на знатните римляне, животът е бил друг
Ама то и там са били легионете.Да си чул некой в немско да е открил римска монета?? Нема как да стане, кажи му че е менте, ако си чул
)) Римлянете за прости ли ги имаш - у голема грешка си се набутал
Лятос цъфтят, у вас зиме ли цъфтят, я се поизложи още малко
Коментар
-
Ми аз имам люляци в градината и си цъфтят, само че и сефте от 9 години имам сняг над 1 пръст и то за цели 3 дниЗабравил съм кво е да те пере -20 в БГ, както и +40 де
Ма ти си лянкай, не ми пречиш.
Бе ти да не си некой пенсионер с тез спомени за -20!? Отдавна нема такова нещо
Е все пак на юг от стара планина, където са биле вилните зони на знатните римляне, животът е бил друг
Ама то и там са били легионете.Да си чул некой в немско да е открил римска монета?? Нема как да стане, кажи му че е менте, ако си чул
)) Римлянете за прости ли ги имаш - у голема грешка си се набутал
Last edited by precakanoto; 13.02.2021, 01:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Няма няма, само малко има,остай тая работа. Нали видях една година, че люлякът във Франкфурт цъфти през август, а на други места не му стига време и да цъфне.
У нас цъфти през април- ако си забравил. Сам прецени каква е географията
Забравил съм кво е да те пере -20 в БГ, както и +40 де
Ма ти си лянкай, не ми пречиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
Това наистина звучи логично, но ... ако упралвяваш свои пари. С тези фондове нещата са доста мъгляви.
Коментар
-
Че ша си я арча е факт, ама за чий точно в Б-стан не ми е ясно30 години не е оправена, значи никога няма да е - вий си седете там и вервайте в Дядо Коледа
ПП: при мен няма студ и дъжд, географията не ти е силна наука.остай тая работа. Нали видях една година, че люлякът във Франкфурт цъфти през август, а на други места не му стига време и да цъфне.
У нас цъфти през април- ако си забравил. Сам прецени каква е географията
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Това имах предвид и да си по-ларжНякой ден може да се върнеш да си арчиш пенсията с кеф и да ти е готино да гледаш оправена държавата. За какво да седиш да те бие студа и дъжда цял живот там при онез неблагодарници.
30 години не е оправена, значи никога няма да е - вий си седете там и вервайте в Дядо Коледа
ПП: при мен няма студ и дъжд, географията не ти е силна наука.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеСпоред мен пенсионния фонд са продали акциите, които са искали да продават предварително преди тегленето от Xpat.
Коментар
Коментар