Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеКво напраихте бе ора, от 10 часа до сега съм 6 бона напред
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
основната част от моите пари на бфб, след търговото на спиди, ще напуснат в посока чужбина или нещо друго, но няма да останат тук - на некоректни мажовци и сделки по телефона съм се нагледал, стига ми толкова. Съчетано с доста ниска ликвидност по 90% от позициите, то стратегията ми да се концентрирам в 2-3 фирми е обречена, ако спешно ми потрябват пари. А за смешни суми като 100-200 К в чужбина ще ми трябват няколко минути, за да разпродам почти на пазарната цена. Всеки си решава сам де - успехи и много зелени дни!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RUBLA Разгледай мнение
Ние модераторите не цензурираме това което казвате, а начина по който го казвате. Спазва ли се добрия тон няма да има намеса от наша страна.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Колега прав си, но нали искаме и ние да станем бяла и нормална държава ! Защо трябва капиталите да изтичат и да стимулират чуждите икономики ! Крайно време е нещата да се променят и при нас !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеСпоред мен колеги .. "надежда тука всяка оставете за БФБ" .. лекичко по търлички се измъквайте към чуждите борси .. и таксите по-малки, и мажориратите по-читави, директорите завършили висшисти, не са назначени от мама и тате , и избора от компании/ инстументи по-голям ... единствено за което съжалявам , че това го направих преди 4 години ... , а трябваше още 2007/8 софикса като падна .... признавам че още държа разни акции дето никога няма да си върнат цените, ама поне спрях да наливам пари в тази бездънна каца ...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Моля модераторите да не цензурират мнения, които казват истини !
- 1 like
Коментар
-
Според мен колеги .. "надежда тука всяка оставете за БФБ" .. лекичко по търлички се измъквайте към чуждите борси .. и таксите по-малки, и мажориратите по-читави, директорите завършили висшисти, не са назначени от мама и тате , и избора от компании/ инстументи по-голям ... единствено за което съжалявам , че това го направих преди 4 години ... , а трябваше още 2007/8 софикса като падна .... признавам че още държа разни акции дето никога няма да си върнат цените, ама поне спрях да наливам пари в тази бездънна каца ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение"Този коментар от Frosty е изтрит от RUBLA
Причина: Спазвайте добрия тон!"
Бих искал да съм възпитан и да спазвам добър тон, обаче срещу примитив, който за последните 10 години злоупотребява с власт, превърна страната в тоталитарна мафиотска яма за отпадъци, и направи държавния бюджет хранилка за олигарси и номенклатурчици, просто не мога.
Хубавото е, че откакто борисов беше изритан от властта, всички виждаме, че нещата (включително и на БФБ) вървят към по-добро.
- 7 Харесвания
Коментар
-
"Този коментар от Frosty е изтрит от RUBLA
Причина: Спазвайте добрия тон!"
Бих искал да съм възпитан и да спазвам добър тон, обаче срещу примитив, който за последните 10 години злоупотребява с власт, превърна страната в тоталитарна мафиотска яма за отпадъци, и направи държавния бюджет хранилка за олигарси и номенклатурчици, просто не мога.
Хубавото е, че откакто борисов беше изритан от властта, всички виждаме, че нещата (включително и на БФБ) вървят към по-добро.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнение
Всичко върви по план...тихичко и спокойно си правете играта, ще дойде и благото време
Коментар
Коментар