Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Aз съм шортил веднъж с по-сериозна сума - биткойн. И ме отнесе като валяк, преди да се срине Не е и за мен шортенето, макар че на запад могат да се правят хубави пари, защото се виждат много отчетливо всякакви балони, колко пари има заложени за шорт, къде са съпротивите и т.н. -абе друга вселена е. Все пак може и да купя нещо на бфб - засега единствените кандидати са бреф и атера, ма докато се натуткам, сигурно вече няма да ми харесват цените. Лично мнение
-Още не е късно, на твое място щях да съм го направил наполовина поне от продажбите си ,- хем си в посока към по голама дивидентна доходност(от 2-3% на спиди към 4-5% от двете споменати), хем си им в началото на още 10% поне в близките две тримесечия, но ти явно по по силните удари , а те не са всеки дан!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
Добрее, ама гледай какво правят днес на чуждите борси - продават нефт, злато и сребро, дакс и квото имат ...за да инвестират при нас
Даже и дървения материал пада, щото са дочули, че при нас дърветата са "най"
Таа...в живота човек може да е моногамен (или само гамен), ама в търговията не пречи да е поли.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеСпоред мен колеги .. "надежда тука всяка оставете за БФБ" .. лекичко по търлички се измъквайте към чуждите борси ..
Даже и дървения материал пада, щото са дочули, че при нас дърветата са "най"
Таа...в живота човек може да е моногамен (или само гамен), ама в търговията не пречи да е поли.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Шортенето не е за мен Твърде голям оптимист съмNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Искаш да я шортиш, а?
- 1 like
Коментар
-
Ще кажа, като наместя кеша там
- 5 Харесвания
Коментар
-
Груев, сподели като купиш някоя сгодна акция на запад ! Успех !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
USPEXNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Груев, сподели като купиш някоя сгодна акция на запад ! Успех !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
основната част от моите пари на бфб, след търговото на спиди, ще напуснат в посока чужбина или нещо друго, но няма да останат тук - на некоректни мажовци и сделки по телефона съм се нагледал, стига ми толкова. Съчетано с доста ниска ликвидност по 90% от позициите, то стратегията ми да се концентрирам в 2-3 фирми е обречена, ако спешно ми потрябват пари. А за смешни суми като 100-200 К в чужбина ще ми трябват няколко минути, за да разпродам почти на пазарната цена. Всеки си решава сам де - успехи и много зелени дни!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеКво напраихте бе ора, от 10 часа до сега съм 6 бона напред
- 2 Харесвания
Коментар
-
основната част от моите пари на бфб, след търговото на спиди, ще напуснат в посока чужбина или нещо друго, но няма да останат тук - на некоректни мажовци и сделки по телефона съм се нагледал, стига ми толкова. Съчетано с доста ниска ликвидност по 90% от позициите, то стратегията ми да се концентрирам в 2-3 фирми е обречена, ако спешно ми потрябват пари. А за смешни суми като 100-200 К в чужбина ще ми трябват няколко минути, за да разпродам почти на пазарната цена. Всеки си решава сам де - успехи и много зелени дни!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RUBLA Разгледай мнение
Ние модераторите не цензурираме това което казвате, а начина по който го казвате. Спазва ли се добрия тон няма да има намеса от наша страна.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Колега прав си, но нали искаме и ние да станем бяла и нормална държава ! Защо трябва капиталите да изтичат и да стимулират чуждите икономики ! Крайно време е нещата да се променят и при нас !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар