Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕ не е баш тъй, и на бфб има 2-3 нещица де ще сложат тотално в джоба ланците ти дори и да обърнат (не много вероятно).
Пък и ми е дълбока резерва за навън.
Ха представи се че спайчо се гмурне под 1720 и свърша кеша там....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеpipbel, а да сравнваме инвестирането в Епъл или Дженеръл моторс с инвестиране на БФБ ми се струва меко казано несериозно. Нито този дето е инвестирал в Епъл не може да инвестира на БФБ, нито пък инвестиращия на БФБ да не може да инвестира в Епъл. Ама сравнения ... то тази компания е някъде колкото 20 БФБ-та взети заедно ако не се лъжа.
Но пък нашия пазар би трябвало да се търгува с дисконт спрямо навън, а не с премия.
Чак толкоз негативизъм не знам дали помня да е имало на пазара последните 12-13 години.
Аз никъде не виждам и най малки следи от паника.
Пък ако гледаме темата на Гетоф от началото на годината - и сега като тогава биците са си няколко пъти повече от скептиците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАми ние с precakanoto си говорим на лични, а тук влизам да се забавлявам
Но ти си знаеш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакво мислиш по въпроса за ipo-to - Дали не ни подготвят пак някоя "тенджера под налягане" ?! ("запазения термин" на елана)
Причината, е че всички ИПОта са винаги прескъпи, понеже МАЖО винаги продава НАД РЕАЛНАТА СТОЙНОСТ на БФБ. Всички ИПОТА на БФБ са такива.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетогава какво правиш в тази тема....за скайп и телефон и л.с да си чувал.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениекат го гледам колко толко по-добре е .... добре е само у форума ама у сметките нешо ич не е добре
Ей Кастро не се занимавай с тая тъпотия с опшъните има повече далавера от тва, ама нишо де щом ви влече ....).
Пък и ми е дълбока резерва за навън.
Ха представи се че спайчо се гмурне под 1720 и свърша кеша там....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа акции си говоря само с precakanoto, защото много ги разбира работитеза скайп и телефон и л.с да си чувал.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениене искам да превърна форума във война ,но истината е че ти не казваш нищо.....
Ако имаш поне една теза или една акция даже и да я рекламираш ,ще те подкрепя.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИПОто на Сирма е трагикомедия, не може да излизаш на ЕВ/ЕБИТДА 20, П/Е 70
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКОГАТО ОБОРОТА Е ПО 200,000 ЛВ НА ДЕН СМЯТАЙ, ЧЕ МАРКЕТ НЯМА
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе ми пука, ако ще да съм в игнора на всички форумциПросто казвам каквото мисля
Ако имаш поне една теза или една акция даже и да я рекламираш ,ще те подкрепя.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениее за това си в игнора на повечето от нормалните форумци.....
Аз купувам в ниското и продавам във високото на малки бройки / спекулативни/ .....на добри позиции....и не пия и не се бия със мечките
защото маркета е бог и той решава всичко...
Просто казвам каквото мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОт твойте ланци е мнооооого по добре....
Ей Кастро не се занимавай с тая тъпотия с опшъните има повече далавера от тва, ама нишо де щом ви влече ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКОГАТО ОБОРОТА Е ПО 200,000 ЛВ НА ДЕН СМЯТАЙ, ЧЕ МАРКЕТ НЯМА
В момента имам над три бона , като сделки и на маркета и поне за 10К като поръчки от купува и продава....а другите само "обсъждат"....
Онзи ден си купих от скука 2К на ССВ на 0.987 и ги продадох на левче за двайстина лева лева.....плюс...
Коментар
Коментар