Първоначално изпратено от mecka_stryvnica
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеВ духа на темата, туй 444,44 от днес е време да стане 555,55
Поне засега, външните фактори работят за нас и няма какво да се правим на по-Папи от папата ))
Ако имаш предвид нефта - работят главно за джоба на Лукойл и ко мафия.
Обират си чудесно маржа за сметка на потребителя и индустрията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеА къде е самата тълпа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеТълпа плюс тичане не са 200 сделки
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИде,иде.В каква посока ще тича е отделен въпрос.
подобни теятър вятър ,важно е някой друг тарикат да си направи шоуто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнениеСитуацията с тълпата е като, кое е по добре: Ти да гониш влака или влака да та гони? ИзбирайLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнениеХубаво е заиграна задачата Грешно е построено равенството. Последното левче го извади не го събирай и ще спиш спокойно Всичко си е на място.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз гледам да съм отстрани на тълпата.Като се засилят, гледам да се поместя за да не ме смачкат ..... Не че не се е случвало,де ама ми стои като обица на ухото да ми напомня
Та така мисля, че е най добре.Те се засилват а ти им меташ каквото искаш - я левчета ако са мечки, я акции ако са бичета ......._______________________________
Щедро сееш, едро жънеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз пък гледам да съм преди тълпата
Та така мисля, че е най добре.Те се засилват а ти им меташ каквото искаш - я левчета ако са мечки, я акции ако са бичета .......Life won't wait for you.
Коментар
Коментар