IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    Няма никаква тълпа, клатим се на гемията, а водата е почти догоре, като мине някоя вълна вкара вода вътре и бфб-матросите панически скачат в морето без спасителен пояс.
    Цунамито от Чили не стигна ли до вас? Ааааа ще дойде, ще дойде...

Коментар

• Алфа СОФИКС индекс (скоро може да го прекръстят на Омега) имат почти милион активи

Коментар

• Пичове ,тея индксни фондове нали ги ликвидираха ?
        Щото ми се струва че са останали някакви остатъчни пакети .
        особено днеска на акциона пак софиксови акции и датата. 18/9

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          В духа на темата, туй 444,44 от днес е време да стане 555,55
          Поне засега, външните фактори работят за нас и няма какво да се правим на по-Папи от папата ))
          Koи по точно ?

Ако имаш предвид нефта - работят главно за джоба на Лукойл и ко мафия.
          Обират си чудесно маржа за сметка на потребителя и индустрията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            А къде е самата тълпа?
            Няма никаква тълпа, клатим се на гемията, а водата е почти догоре, като мине някоя вълна вкара вода вътре и бфб-матросите панически скачат в морето без спасителен пояс.

Коментар

• В духа на темата, туй 444,44 от днес е време да стане 555,55
              Поне засега, външните фактори работят за нас и няма какво да се правим на по-Папи от папата ))

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
                Тълпа плюс тичане не са 200 сделки
                Вероятно ще си счупят краката да "бързат" да си купят от новата звезда" Сирма".

Коментар

• Тълпа плюс тичане не са 200 сделки

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Иде,иде.В каква посока ще тича е отделен въпрос.
                    Лигавнята по някой позиции надминава всякакви граници,фундамент ,печалби и тем
                    подобни теятър вятър ,важно е някой друг тарикат да си направи шоуто.

Коментар

• Иде,иде.В каква посока ще тича е отделен въпрос.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• А къде е самата тълпа?
                        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
                          Ситуацията с тълпата е като, кое е по добре: Ти да гониш влака или влака да та гони? Избирай
                          Имаше една поговорка, която прочетох в "Откровенията на един брокер", на някакъв мъдрец .... "Ако всички мислят еднакво, значи никой не мисли". Та като виждам тълпа, значи е време да помисля малко повечко и да съм отстрани.Че иначе ....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
                            Хубаво е заиграна задачата Грешно е построено равенството. Последното левче го извади не го събирай и ще спиш спокойно Всичко си е на място.
                            Си признавам, че задачката ме изпоти .... в офиса направо кризисен щаб възникна
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Аз гледам да съм отстрани на тълпата.Като се засилят, гледам да се поместя за да не ме смачкат ..... Не че не се е случвало,де ама ми стои като обица на ухото да ми напомня
                              Та така мисля, че е най добре.Те се засилват а ти им меташ каквото искаш - я левчета ако са мечки, я акции ако са бичета .......
                              Ситуацията с тълпата е като, кое е по добре: Ти да гониш влака или влака да та гони? Избирай

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Аз пък гледам да съм преди тълпата
                                Аз гледам да съм отстрани на тълпата.Като се засилят, гледам да се поместя за да не ме смачкат ..... Не че не се е случвало,де ама ми стои като обица на ухото да ми напомня
                                Та така мисля, че е най добре.Те се засилват а ти им меташ каквото искаш - я левчета ако са мечки, я акции ако са бичета .......
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X