Пазарни участници събират безогледно аска (макар и с "летен" обем), а в тази тема няма постинг за мечи зъби, кости и козини? Всичко наред ли е?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Ситуацията с НАП и бизнеса на Румен Спецов е обезпокоителна, но трябва да се изчака проверката, смята той
epicenter.bg
Милен Велчев: Действията на служебния кабинет по отношение на икономиката внушават респект
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
То Слави Трифонов от сега го лансира.
Аз ще изчакам година-две, преди да го величая.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеКирил Петков за премиер !!!
Аз ще изчакам година-две, преди да го величая.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеХа ха сега работното време ли ви е трън в очите?! Ми като не ви кефи има и други пазари бе! Някой на сила ли ви кара да търгувате тук? Аман от палячовци!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеБорса с 20 сделки за 2 часа. Мисля, че на БФБ може да бъде въведена официално обедната почивка с прекъсване на търговията от 12 до 1.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеБорса с 20 сделки за 2 часа. Мисля, че на БФБ може да бъде въведена официално обедната почивка с прекъсване на търговията от 12 до 1.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМедиана: „Има такъв народ“ излиза пред ГЕРБ и БСП, които почти се изравняват
Гърбавите може не само да загубят, но даже да са трети! Това ако не е оптимистична новина, здараве му кажи
fuск the bеаr - give me the bееr
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМедиана: „Има такъв народ“ излиза пред ГЕРБ и БСП, които почти се изравняват
Гърбавите може не само да загубят, но даже да са трети! Това ако не е оптимистична новина, здараве му кажи
И е съвсем логично.. всеки ден им вадят нови и нови грозни и нагли далавери.. колкото и да е сляп народа няма как да не прогледне!
Мечета, опичайте си акъла.. Боко ни потиска борсата толкова години.. Пост ГЕРБ ерата може да откара пазара и индексите ни много нагоре.. все още масата не е налазила БФБ, ЕТФ-а не е станал 50-100 млн. Може да се окаже че последните 7-8 месеца са били само загрявка за това което предстои
1.Това дали управлява ГЕРБ , БСП , ДПС или който и да било няма да направи от шитове читави. Така наречените КОТВИ на БФБ могат да си седят на текущите нива докато другите могат да скочат двойно. - и ето ти Софка на 700
2. В този ред на мисли е напълно възможно експат фонда да остане временно символичен. Кой би купил скъпа риба ама вътре пробутана и малко от вмирисаната и застояла скумрийка?
Ето защо вместо Софикс , е добре да бъде въведен някой индекс отговарящ на желанията както на дребните така и на големите.
Щом от БФБ не желаят 20 компании с минимум 250 акционери за нови правила за Софикс, то е редно да се създаде подобен индекс и тогава да се види разликата в броя на сделки между единия и другия индекс, защото на БФБ и трябват много на брой дребни спекуланти, а не 10 фонда които си уреждат блок сделки.Last edited by MrSi; 17.06.2021, 00:27.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар