IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
    С такива обороти борсата трябва да работи само 2 дни в седмицата, а Моравенов и сие да си намалят поне 5 пъти заплатите
    Говориш пълни глупости! БФБ е само един оператор. Борсата няма вина, че хората не търгуват.

Коментар

• Сега и Хима, ако обявят едно обратно изкупуване, есента ще бъде топла и зелена.

Коментар

• С такива обороти борсата трябва да работи само 2 дни в седмицата, а Моравенов и сие да си намалят поне 5 пъти заплатите

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Е как кои? Petyob за мен е много прав в случая. Вероятно споделя идея близка до моята . Тя е че индекса ще се движи бавно нагоре благодарение на 5-6 читави компании които днес са скъпи, а утре по-скъпи.
          Залагам на Телелинк яко - надявам се да е следващото Алтерко но ще видим.
          Това ако балонира до Алтерко, самото алтерко ще е балонира още 3 пъти. Движи се с по-голяма скорост просто.

Коментар

• Честит петък! Все повече компании си правят обратни изкупувания, което е положителен сигнал за нашето малко пазарче.
            Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Кои са тезе тежки котви?
              Е как кои? Petyob за мен е много прав в случая. Вероятно споделя идея близка до моята . Тя е че индекса ще се движи бавно нагоре благодарение на 5-6 читави компании които днес са скъпи, а утре по-скъпи.
              Залагам на Телелинк яко - надявам се да е следващото Алтерко но ще видим.
              Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

КВО СТАВА С ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ . НЕЩО ТЕ ИЗЛЪГАХА ОТ ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ ЧЕ СОФКА ЩЕ ПАДА И СЕГА СИ ВАЛАТ ЕВЕРЙЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
                Тоя пише от панделата, ти сега ли чак разбра

Коментар

• Отчетите на най-ликвидните и големи борсови дружества са добър барометър за случващото се в икономиката на България
                  Last edited by tony1975; 03.09.2021, 09:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Фрости пътя към успеха е в Обетованата земя.Навсякъде другаде е загуба на време освен ако не си се родил шейх
                    КВО СТАВА С ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ . НЕЩО ТЕ ИЗЛЪГАХА ОТ ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ ЧЕ СОФКА ЩЕ ПАДА И СЕГА СИ ВАЛАТ ЕВЕРЙЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

Коментар

• https://www.investor.bg/novini-i-ana...na-bfb-334746/

След тази положителна новина бфб-ту би трябвало да дига! Все пак това е Банката на СИВ или както казва Професора като Опорен Човек - на Господаря на територията (който скоро ще почне да губи търпение...),все едно е знаел предварително за днешното събитие.

https://www.youtube.com/watch?v=Rqp0A9UwNvA

Красив пейзаж са краката на Ганиела на фона на медения конспиративен глас на Професора!
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

"Гладен кибик, спад сънува" е твоята работа
                        пак си в грешка . Аз съм се инвестирал на 100%, така че не ми трябват спадове. Просто индексът ще страда - казал съм защо

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

Софка е най-зле представящия се европейски индекс последния месец. Предвиждам до края на годината да е все така, има няколко тежки "котви" дето ще я дърпат надолу
                          Ако приключи сагата с чез-ките и започнат обявените обратни трябва да се обърне палачинката

Коментар

Софка е най-зле представящия се европейски индекс последния месец. Предвиждам до края на годината да е все така, има няколко тежки "котви" дето ще я дърпат надолу
                            "Гладен кибик, спад сънува" е твоята работа

Коментар

Кои са тезе тежки котви?
                              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

ей при тия хубави отчети, язък!!!
                                Хайде дано септември с подкрепата на ОД и Германия индекса продължи нагоре!!!

Коментар

Working...
                                X