Първоначално изпратено от Up sofix up2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Преди две седмици като писах тук че ще отвеят Боко, ми се присмяха някой.. бил съм нещо пиян!
Само гледайте! На Боко ще му се размине белия конhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
Ами такъв съм си - нелицеприятен. И обонянието ми е зле ...
Гледам да не задръствам сърцето си с негативни чувства, че не остава място за хубавите неща от живота, а и не е здравословно
Подозирам, че няма да те разбереhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
И след 14 троловете на ГЕРБ изведнъж се оказват ФЕНОВЕ НА ХАРВАРД..Така са калинките..
Престъпният свят в подкрепа на ГЕРБ и ДПС, те издигнаха Борисов, сега искат да го спасят и върнат на власт..
svobodnoslovo.eu
Истинският избор на България е между мутрите на Борисов и „твърдата" ръка на Радев
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ама моля ти се сега, какви бели коне !Боко го чака бай Ставри в софийския централен !
Сменят ли Каскета Тиквата заминава за там !
Виждам и тук троловете на герб сиииилно намаляха , значи настъпва нова ера!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко сега са втори с 15, на 14.11. може да са първи. Галъп обаче не обективни в момента. Ще видим скоро. Данните им показват, че са прибрали 7-8% от друго място освен от ИТН и ДБ.
Аз съм за тях и ще навия още поне 1000 човека. Давайте да вдигаме платната на България.
Шенген, еврозоничката са пред прага ни и са суперважни за бизнеса
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениене знам дали го мернахте това, но хората си харесват депозитите
Депозитите на фирмите и домакинствата в българските банки достигат почти 100 млрд. лв. през август 2021 г. Българската народна банка (БНБ) съобщи, че общата стойност на влоговете към края на най-активния летен месец месец е 99.5 млрд. лв.
Само за месец сумата се е увеличила с 1.3 млрд. лв., или около 1.3%. Това се дължи най-вече на депозитите на фирмите, които растат с над 660 млн. лв., и на финансовите институции, които растат с около 500 млн. лв.
Депозитите на домакинствата се увеличават с над 120 млн. лв. Натрупването на спестявания от избухването на пандемията досега се случва при нулеви лихвени проценти, а за фирмите – дори при отрицателни, както и ръст на банковите такси.
Стрина Гана и Бай Муньо от Горно нанадолнище нямат инвестиционни знания и куртура, ама ония 100 000 с дипломи по финанси и икономии?!?
В САЩ над половината население ръти акции, тука нищичко! Докога?
Банките имат много малки такси явно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Да не слагаме каруцата пред коня, в смисъл досега от тях не съм чул нищо на тема капиталови пазари.
Важното, което трябва да свършат е да вкарат в затвора някоя тиква и да ограничат до минимум корупцията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
не знам дали го мернахте това, но хората си харесват депозитите
Депозитите на фирмите и домакинствата в българските банки достигат почти 100 млрд. лв. през август 2021 г. Българската народна банка (БНБ) съобщи, че общата стойност на влоговете към края на най-активния летен месец месец е 99.5 млрд. лв.
Само за месец сумата се е увеличила с 1.3 млрд. лв., или около 1.3%. Това се дължи най-вече на депозитите на фирмите, които растат с над 660 млн. лв., и на финансовите институции, които растат с около 500 млн. лв.
Депозитите на домакинствата се увеличават с над 120 млн. лв. Натрупването на спестявания от избухването на пандемията досега се случва при нулеви лихвени проценти, а за фирмите – дори при отрицателни, както и ръст на банковите такси.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеКаскета си ходил вече с оставката,- рече го снощи Осман Октай, а аз му вярвам ...
Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Кабинет начело с Петков/Василев ще е силна подкрепа за всички бикове на БФБ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ама моля ти се сега, какви бели коне !Боко го чака бай Ставри в софийския централен !
Каскета си ходил вече с оставката,- рече го снощи Осман Октай, а аз му вярвам ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Преди две седмици като писах тук че ще отвеят Боко, ми се присмяха някой.. бил съм нещо пиян!
Само гледайте! На Боко ще му се размине белия кон
- 4 Харесвания
Коментар
-
Само гледайте! На Боко ще му се размине белия конБоко го чака бай Ставри в софийския централен !
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар