IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
    Нека да коментираме от утре - нов месец, нов късмет
    ей при тия хубави отчети, язък!!!
    Хайде дано септември с подкрепата на ОД и Германия индекса продължи нагоре!!!

Коментар

• Нека да коментираме от утре - нов месец, нов късмет
      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
        Силни консолодирани отчети при Агрия,Алтерко, Доверие,Телелинк,Планината,забрана за търгово при Чезките,мисля че днес ще е хубав ден за БФБ
        - 1.44% засега

оптимизъм в дествие! но явно така е на БФБ-ту

Коментар

• След годишния отчет, тези сентенции които направихте, ще са базата за нови хуморески.
          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Е, разбира се че Агрия има да наваксва много откъм оценка, но това не прави отчета при Алтерко по-малко добър! Просто са различни казуси..
            Както и да е.. не случайно точно тези две акции са Номер 1 и 2 в портфейла ми и вярвам че има още доста растеж пред тях
            мога да приема, че е добър, но за около 5лв. оценка. Така, че предполагам ще падне поне до около 10лв. - ако на това казваш, че е добре - съм съгласен. А да даваш добра оценка на Алтерко, а да не споменаваш даже ЦКБ, ми се струва много преднамерено

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

дали съм в отбора на камилчетата не знам, но този път пазарът правилно се ориентира - виж какво става с цените на 2-те след излизането на отчетите им!
              Е, разбира се че Агрия има да наваксва много откъм оценка, но това не прави отчета при Алтерко по-малко добър! Просто са различни казуси..
              Както и да е.. не случайно точно тези две акции са Номер 1 и 2 в портфейла ми и вярвам че има още доста растеж пред тях

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Развиваха се теории, че в Алтерко се търгуват очаквания за 5 години напред и е много интересно сега същите да се доразвият и да се каже калкулирани ли са вече тези хубави отчети или не? Да се твърди, че аутлукът за продажбите и маржовете е коригиран нагоре от тази сутрин ще ме разсмее искрено. Колко бизнес успех и ръст е калкулиран всъщност в единствената компания на БФБ, която се оценява без българския пазарен дисконт?

Между другото ще бъде от полза за пазара, ако ритейлът можеше да търгува с по 1000 акции без асистенция от брокер, ама нейсе. Излизане с 20 к лв. към този час връща цената с 50 стинки. То да ти се отще
                Чакай сега не мога да разбера какво искаш да кажеш? Че отчета е шит, че цената е шит или какво?
                И какво пак ритейла дето го издоихте на макс къде ли не - Агриа, Молдован, Лещерко, ТСБ, Сини колички, 11Канибала и т.н. Що не търсите чуждите инвеститори? Нали те щяха да купуват Софикс с новите "локомотиви"? Къде са? Щото те не са балъци нали?
                https://www.youtube.com/watch?v=nwfV...annel=TechFlow
                Отчета не Лещерко няма нищо общо с капитализация от 300 милиона, бизнеса и песпективите още по-малко. В горното видео се вижта, това което ви говорих преди година. ТАКИВА МАРЖОВЕ И ПЕЧАЛБИ НЯМА! При комодитизирането на една стока МАРЖОВИТЕ СЕ ИЗПИЛЯВАТ ДО НИЩО! Печелиш нещо за кратко време, докато има балъци да ти купуват фенси склобките ти, после идва Икеа и тази стока става нормална стока която се продава като хляб - с ниски маржове. Всеки месец, всяко тримесечие трябва да се състезаваш да изкарваш нови продукти, нови разработки, всяко едон от което е РИСКОВАНО, НЕСИГУРНО И НАЙ-ВЕРОЯТНО НА ЗАГУБА! Вижте Сините колички. В тази връзка, бъдещето на Лещерко въобще не е сигурно, че ще могат да прозивеждат ново поколение, да го пласират и т.н. Икеа и останалите Китайски производители ще им изядат хляба. Не казвам, че това което правят е лошо, а че пазарана кап от 300 милиона няма нищо общо нито с бизнес перспективете им, нито с този отчет.

Коментар

Сравняваш ябълки и грозде мой човек! Докато не се научите да различавате видовете растеж, причините за него и потенциала да продължи, все ще сте в отбора на изненаданите камилчета!
                  дали съм в отбора на камилчетата не знам, но този път пазарът правилно се ориентира - виж какво става с цените на 2-те след излизането на отчетите им!

Коментар

Сравняваш ябълки и грозде мой човек! Докато не се научите да различавате видовете растеж, причините за него и потенциала да продължи, все ще сте в отбора на изненаданите камилчета!
                    Развиваха се теории, че в Алтерко се търгуват очаквания за 5 години напред и е много интересно сега същите да се доразвият и да се каже калкулирани ли са вече тези хубави отчети или не? Да се твърди, че аутлукът за продажбите и маржовете е коригиран нагоре от тази сутрин ще ме разсмее искрено. Колко бизнес успех и ръст е калкулиран всъщност в единствената компания на БФБ, която се оценява без българския пазарен дисконт?

Между другото ще бъде от полза за пазара, ако ритейлът можеше да търгува с по 1000 акции без асистенция от брокер, ама нейсе. Излизане с 20 к лв. към този час връща цената с 50 стинки. То да ти се отще

Коментар

на Алтерко растежът ми се струва предимно в цената на артията, другото расте по-малко. Ама ще видим ... може би в края на годината
                      Last edited by petyob; 31.08.2021, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

ох, да слагате Алтерко в групата на силните отчети !?! Сравнете пазарната капитализация и печалбите на Агрия и Алтерко, моля! Разбирам човек да е пристрастен, но трябва да има мярка някаква

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                          Силни консолодирани отчети при Агрия,Алтерко, Доверие,Телелинк,Планината,забрана за търгово при Чезките,мисля че днес ще е хубав ден за БФБ
                          ох, да слагате Алтерко в групата на силните отчети !?! Сравнете пазарната капитализация и печалбите на Агрия и Алтерко, моля! Разбирам човек да е пристрастен, но трябва да има мярка някаква

Коментар

• Силни консолодирани отчети при Агрия,Алтерко, Доверие,Телелинк,Планината,забрана за търгово при Чезките,мисля че днес ще е хубав ден за БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Скандалният финансист Стоян Мавродиев, който през последната година стана известен като една от „касичките на Бойко Борисов“ е тежък милионер и собственик на цял куп имоти у нас и в чужбина!

ЕКСКЛУЗИВНО! Вижте част от имотите на „касичката на Бойко“
                              Няма какво да му гледаме. Да го гледа съдът и да го вкарва в кауша без право на обжалване ако се докаже че е крадял. Бой трябва по крадливите Ганьовски тикви. И да им отнемат окраденото в полза на държавата.
                              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Колко си наивен.
                                Още ли продаваш софка разбирачор

Коментар

Working...
                                X