IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
    Е, баш пък на това ли ниво намери да спре! Не можа ли малко по-нагоре или по-надолу?! Дали пък не спря тук, защото нивото се явява съпротива??? Специален поздрав за всички, които не вярват в чертичките

Софикс, има научна теория, че винаги и във всичко може да се намери зависимост, стига някой да търси такава. Не помня как се казваше, но дадоха за пример някакви съотношения и ъгли, които такива като теб /без ирония, бяха сериозни учени/ видели, че са еднакви. Съотношения на някакви обекти/ кратери на луната с тези на пирамидите. Та тази група стигнала до умопомрачителни заключения как видиш ли по времето на пирамидите хора са били там...
    Ако искаш да убедиш 1 лаик в правотата си, кажи днес къде ЩЕ е подкрепата в бъдещето като гледаш графиката. Но не като мине и да се търсят всякакви зависимости. Дано не се обади лошото човече в теб и да кажеш нещо от рода на "на теб ли да ти обяснявам, плувай си"
    Last edited by 15%; 17.09.2021, 20:19.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Eхааа, отдавна не бях поглеждал що чините тука на бфб, че слабо ме интересува вече, ма що да видя днес....то амазони, то фолксвагени, жълти тенекета, чужди етфи... то остави това, ами и обема нелош..
      Ашкулсун, машалла.
      Успех на всички.
      Ти държиш ли баба-та още ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Eхааа, отдавна не бях поглеждал що чините тука на бфб, че слабо ме интересува вече, ма що да видя днес....то амазони, то фолксвагени, жълти тенекета, чужди етфи... то остави това, ами и обема нелош..
        Ашкулсун, машалла.
        Успех на всички.
        Да наистина обема е чуден последните дни и месеци, дано не се върнат никога дните с оборот по 30-50 000лв

Коментар

• Eхааа, отдавна не бях поглеждал що чините тука на бфб, че слабо ме интересува вече, ма що да видя днес....то амазони, то фолксвагени, жълти тенекета, чужди етфи... то остави това, ами и обема нелош..
          Ашкулсун, машалла.
          Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение

A що, даже напротив. Грую е като катализатор за търговията. Когато той купи, други продават и Обратно, когато продаде, други пък купуват.
            И в двата случая има и друга категория на която просто им светва лампичката така да се каже.
            Според някои участници, ако се играе обратно на Грую се печели добре. Това може да се разглежда като добър мотив за търговия, така че търговията няма да спре.
            ма казвайте ги тези неща бре, де да съм знаел, че съм такъв катализатор. Принципно, нямам проблем с ничии мнение, освен с тези на крайните идиоти, но те са ми в игнор листата и не ги виждам - то и няма смисъл де, щото са многоникови тролове - обаче е добре, когато се говори нещо, да има и подплата така, да не е само глупости на ангро. Ще се пробвам да го обясня:

1. Много малко са хората, които казват какво и кога са купили/продали (хеле пък и с бройки), защо са го купили/продали и още по-малко пък от тях го правят в реално време, а не следварително, когато всички са купили на дъно и са продали на връх. И ако сметнеш всички бройки купени на дъно и продадени на връх, то излизат едни портфейли по 5-10 хиляди лева - смееех, смееех

2. През последните 2 години, в които започнах по-активно да търгувам на БФБ, съм на отлична печалба, измерваща се в шестцифрени числа. основната част от тази печалба (реална, а не екселска) се дължи на Спиди. Освен в Спиди, печалби имам и от двете чез-ки и атера (не чак толкова големи, но петцифрени числа, също реални, а не екселски). Загуби имам от химчето, фибанкасъ и неохим (обшо към 25 000 лева). На нула съм от заигравките ми в импулс и трейдинга (тук май бях 100-200 лева загуба, не помня точно). В момента имам много Бреф (не точно мои, а на децата и жената, купени на средна около 2 лева - още си чакам дивидента), чез електро (остана 1 акция, другите ги махнах) и 15 акции в халтурата, които държа за ташак. Това е, може и да съм пропуснал нешо дребно

3. Хубаво е да си пускаме лафчета, но е добре те да са издържани до някаква степен. Също е хубаво и тези, които са на хранилка на съответното посредниче, да си кажат кои са, за да не се получава конфликт на интереси. А най-хубаво е, ако Инвестора успее да ограничи мултиакаунтите

4. Когато съм казал нещо, обикновено предлагам и бас, защото стоя зад думите си - басове съм имал с много хора от форума, всички са изпълнени иот тях, и от мен, в зависимост кой е спечелил баса. В момента имам два действащи - с инта в Неохим и с 4Д в Алтерко - уважавам хората, които имат топки, за да застанат за думите си, независимо дали съм съгласен с мнението им, или не. И не, не е до 100-200 лева бас, а до топки, Някои ги нямат!

Затова призовавам за малко повече конкретика и по-малко бръщолевене на ангро. За съжаление, форумът е окупиран от викачи на съответните посредници и техните телефонни клиенти, които потъпкват всеки опит за нещо като дискусия. Ма живи и здрави, всеки си знае, затова има и игнор функция в инвестора
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Е, баш пък на това ли ниво намери да спре! Не можа ли малко по-нагоре или по-надолу?! Дали пък не спря тук, защото нивото се явява съпротива??? Специален поздрав за всички, които не вярват в чертичките

Предполагам, че ако продължи надолу, ще е обикновена "здравословна" корекция - до ниво в диапазона 550-520. А ако продължи като по-дълбока корекция - ниво около 480.
              Не знам защо, не се притеснявам нито за лекия, нито за тежкия случай. Може би, защото мисля, че книжата в моя портфейл могат да растат дори по време на корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение

Батя , парите са си пари . Значи ли че утре ще откажеш да търгуваш акции щото може да са на Грую.
                A що, даже напротив. Грую е като катализатор за търговията. Когато той купи, други продават и Обратно, когато продаде, други пък купуват.
                И в двата случая има и друга категория на която просто им светва лампичката така да се каже.
                Според някои участници, ако се играе обратно на Грую се печели добре. Това може да се разглежда като добър мотив за търговия, така че търговията няма да спре.
                Last edited by iezuita; 17.09.2021, 09:28.
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Малка консолидация и после с нови сили атака към 800 !
                  Не го разбирам много техническия ,но няма ли вариант примерно да слезе да речем до 480 преди да потегли нагоре или най-вероятно да се отласне от ниво 540 .....
                  Last edited by спекуланта; 16.09.2021, 22:47.

Коментар

Малка консолидация и после с нови сили атака към 800 !

Коментар

Благодаряяяяя и наздраве !!!

п.п. какво ти казват четричките? Кога ще пробие мръсника?!?!
                      Last edited by tony1975; 16.09.2021, 21:40.

Коментар

• Е, баш пък на това ли ниво намери да спре! Не можа ли малко по-нагоре или по-надолу?! Дали пък не спря тук, защото нивото се явява съпротива??? Специален поздрав за всички, които не вярват в чертичките

Last edited by Агресивен бик; 16.09.2021, 21:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Чакам с нетърпение формата под която двамата успешни министри ще се явят на изборите. Ако го направят по удачен начин, имат шанса да съберат наистина много висок вот и да имат, или почти да имат, пълно мнозинство в новото НС. Това ще е едно много добро развитие за България и в частност за БФБ - София! Тогава вече ще трябва да прибавим още между 50 и 100% върху таргетите си за водещите акции
                          При имотите в София вече имаме абсолютен балон и при положение че няма лихви по депозити мисля че ще се насочат още свежи пари по отбрани компании на БФБ и ще видим още големи ръстове. Компании като Атера, Агрия, БФБ, Алтерко, Доверие, Телелинк, Холдинг България, Импулс и още няколко са определено с добър потенциал да продължат тренда.

Не е препоръка! Успех на всички бикове!
                          Last edited by SoHo; 16.09.2021, 21:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение

Батя , парите са си пари . Значи ли че утре ще откажеш да търгуваш акции щото може да са на Грую.
                            Баси сравнението! Уби ме с лопатата ​​​​​​
                            Ако смяташ, че басове с анонимни форумни герои е правене на пари, това си е лично твое извращение
                            Аз предпочитам други, доказали се с векове начини

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ще видим, нека първо обяват как точно ще се явят, това е много важен детайл.

груьо, ти се утвърди като супер несериозен форумец, заяждач и хейтър! Не мисля че желая да имам каквито и да е отношения с подобен типаж!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Как е ясно. С кого е по-важния въпрос.Кои ще са съмишлениците им, кои ще са хората в екипа им..... Дано не са сценаристи
                                Че то неангажирани в политиката сценаристи останаха ли?

Коментар

Working...
                                X