IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Реалистично мнение, даже си ги надценил - според мен резултатът им е макс до този на ДБ от поселдните избори. Затова и стеб не сикам да споря - прекалено си интелигентен за този форум Тук си требе НАЙ< божии уши, мачкаме, газим, под еди колко си непродавам и т.н.
    Груеца спори само с неинтелигентни хора! Явно затова половината форум са му в игнор листата.

Коментар

Силно ме съмнява ДБ да имат повече от преди - тези двамата хубавци и оттам ще вземат, не само от чалгамен и маяма. Единственият им шанс е Радев директно и без заобикалки да ги подкрепи и да кажа, че те са неговите хора, на които очаква да даде мандат за първа политическа сила. Но това няма как да стане. И пак влизаме в безпътица - но която и да е безпътица е по-добре от ново идване на бяла кобила на БХ. Спирам, че превърнахме темата на Политика и ей сега ще доприпкат тролчетата
      Чалгите са към 20%...10% са лумпените на Жорж, Сидеров, Симеонов, Марешки и т.н....10% са по-интелегентните, но по-млади, които не знаят Слави от 90-те .... Та тия вторите ще се прелеят към ДБ и П/В.....си мисля аз, но може и да сбъркам. Не съм социален антрополог
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Ще видим, нека първо обяват как точно ще се явят, това е много важен детайл.
        груьо, ти се утвърди като супер несериозен форумец, заяждач и хейтър! Не мисля че желая да имам каквито и да е отношения с подобен типаж!
        Как е ясно. С кого е по-важния въпрос.Кои ще са съмишлениците им, кои ще са хората в екипа им..... Дано не са сценаристи
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Е толкова.Те ДБ сега ще имат малко повече 2-3%, до 5 макс. Въпросът е 1+1 да даде 2,5 а не още вожд и без индианец.
          Силно ме съмнява ДБ да имат повече от преди - тези двамата хубавци и оттам ще вземат, не само от чалгамен и маяма. Единственият им шанс е Радев директно и без заобикалки да ги подкрепи и да кажа, че те са неговите хора, на които очаква да даде мандат за първа политическа сила. Но това няма как да стане. И пак влизаме в безпътица - но която и да е безпътица е по-добре от ново идване на бяла кобила на БХ. Спирам, че превърнахме темата на Политика и ей сега ще доприпкат тролчетата
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Е толкова.Те ДБ сега ще имат малко повече 2-3%, до 5 макс. Въпросът е 1+1 да даде 2,5 а не още вожд и без индианец.
            Добре де, ами кратуните, които гласуваха за Чалгаря за кой ще отидат да гласуват, да не отидат обратно при Тиквата ?

Коментар

груьо, ти се утвърди като супер несериозен форумец, заяждач и хейтър! Не мисля че желая да имам каквито и да е отношения с подобен типаж!
              Ето, измъкна се - усеща се особена "тежест" в думите ти напоследък - да не си се изнервил нещо от репото Когато съм казал нещо, винаги съм готов на бас, при теб обаче не е така, но за сметка на това дитирамбите си номер 1:

Ако всяко добро съшество си купи акции на Халтурко,
              тогава ще стане такъв живот, че само си викам "Дано"
              Дано, дано, дано, дано, дано, дано...
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Няма как да стане.До към 10% според мен.12 макс.
                Славуца отлепи 17 направо. Имат до там някъде потенциал. Само половината на учиндолския борсук са разочаровани и си търсят нова партия. А това са 12%. Маяма отече и 5% са свободни. А те са и много подходящи за коалиция
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Реалистично мнение, даже си ги надценил - според мен резултатът им е макс до този на ДБ от поселдните избори. Затова и стеб не сикам да споря - прекалено си интелигентен за този форум Тук си требе НАЙ< божии уши, мачкаме, газим, под еди колко си непродавам и т.н.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                    Проблема никак не е в данъчната и социална политика, а в огромната корупция и липсата на адекватна правосъдна система ! Защото каквито и промени да направим докато има натиск върху бизнеса и бягство на капитали не можем да очакваме ръст !
                    Ти стигаш до същото нещо за което говоря, ако ще да имаме и най-тъмно синята данъчна система, ако няма останалите условия полза от тези данъци няма. Да се надяваме, че новите лица идващи в политиката ще приложат подобни неща на тези които са виждали в чужбина и при нас, най-малкото да хармонизират данъчната ни система с масовите практики в ЕС, пък било то и да последваме Румъния с нейния очевидно по-добър опит от нашия.

Коментар

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                          Нищо не е ясно, много е далеко. Може да изберат да последват посоката на НДСВ навремето и на ГЕРБ след това, и двете с тъмносиня политика на див капитализъм, нещото срещу което се вдигнаха протестите. По-скоро трябва да заложат на някаква по-лява и по-социална политика, нещото което е липсвало почти нацяло през 12-те години управление на ГЕРБ. Ние останахме май единствената страна в ЕС с открито тъмно синя данъчна система, с камари облегчения и ниски данъци за фирмите, но за сметка на това с огромни данъци върху бедните, без никакъв необлагаем минимум, с 20% ДДС на лекарства и храни, и т.н. Примери много, но първото нещо което направиха в Румъния преди 7-8г., когато излязоха от тогавашната криза беше да въведат диференцирано ДДС за храни и лекрства, и сега са доста по-напред от БГ-то. А при нас за 12г., никакви реформи и прогрес.
                          Проблема никак не е в данъчната и социална политика, а в огромната корупция и липсата на адекватна правосъдна система ! Защото каквито и промени да направим докато има натиск върху бизнеса и бягство на капитали не можем да очакваме ръст !

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
                            Бой по гадните капиталисти и ще цъфнем
                            Не съм казал това, трябва да имаме някаква балансирана политика, както е в ЕС. Защото сега е бой по народа и сме цъфнали, защото народа гласува с краката си и се изнася в странство.

Коментар

Чакам с нетърпение формата под която двамата успешни министри ще се явят на изборите. Ако го направят по удачен начин, имат шанса да съберат наистина много висок вот и да имат, или почти да имат, пълно мнозинство в новото НС. Това ще е едно много добро развитие за България и в частност за БФБ - София! Тогава вече ще трябва да прибавим още между 50 и 100% върху таргетите си за водещите акции
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                                Нищо не е ясно, много е далеко. Може да изберат да последват посоката на НДСВ навремето и на ГЕРБ след това, и двете с тъмносиня политика на див капитализъм, нещото срещу което се вдигнаха протестите. По-скоро трябва да заложат на някаква по-лява и по-социална политика, нещото което е липсвало почти нацяло през 12-те години управление на ГЕРБ. Ние останахме май единствената страна в ЕС с открито тъмно синя данъчна система, с камари облегчения и ниски данъци за фирмите, но за сметка на това с огромни данъци върху бедните, без никакъв необлагаем минимум, с 20% ДДС на лекарства и храни, и т.н. Примери много, но първото нещо което направиха в Румъния преди 7-8г., когато излязоха от тогавашната криза беше да въведат диференцирано ДДС за храни и лекрства, и сега са доста по-напред от БГ-то. А при нас за 12г., никакви реформи и прогрес.
                                Бой по гадните капиталисти и ще цъфнем

Коментар

Working...
                                X