Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСилно ме съмнява ДБ да имат повече от преди - тези двамата хубавци и оттам ще вземат, не само от чалгамен и маяма. Единственият им шанс е Радев директно и без заобикалки да ги подкрепи и да кажа, че те са неговите хора, на които очаква да даде мандат за първа политическа сила. Но това няма как да стане. И пак влизаме в безпътица - но която и да е безпътица е по-добре от ново идване на бяла кобила на БХ. Спирам, че превърнахме темата на Политика и ей сега ще доприпкат тролчетата
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЩе видим, нека първо обяват как точно ще се явят, това е много важен детайл.
груьо, ти се утвърди като супер несериозен форумец, заяждач и хейтър! Не мисля че желая да имам каквито и да е отношения с подобен типаж!
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ толкова.Те ДБ сега ще имат малко повече 2-3%, до 5 макс. Въпросът е 1+1 да даде 2,5 а не още вожд и без индианец.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ толкова.Те ДБ сега ще имат малко повече 2-3%, до 5 макс. Въпросът е 1+1 да даде 2,5 а не още вожд и без индианец.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ще видим, нека първо обяват как точно ще се явят, това е много важен детайл.
груьо, ти се утвърди като супер несериозен форумец, заяждач и хейтър! Не мисля че желая да имам каквито и да е отношения с подобен типаж!
Ако всяко добро съшество си купи акции на Халтурко,
тогава ще стане такъв живот, че само си викам "Дано"
Дано, дано, дано, дано, дано, дано...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНяма как да стане.До към 10% според мен.12 макс.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеРеалистично мнение, даже си ги надценил - според мен резултатът им е макс до този на ДБ от поселдните избори. Затова и стеб не сикам да споря - прекалено си интелигентен за този форум Тук си требе НАЙ< божии уши, мачкаме, газим, под еди колко си непродавам и т.н.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеПроблема никак не е в данъчната и социална политика, а в огромната корупция и липсата на адекватна правосъдна система ! Защото каквито и промени да направим докато има натиск върху бизнеса и бягство на капитали не можем да очакваме ръст !
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНяма как да стане.До към 10% според мен.12 макс.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНяма как да стане.До към 10% според мен.12 макс.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеНищо не е ясно, много е далеко. Може да изберат да последват посоката на НДСВ навремето и на ГЕРБ след това, и двете с тъмносиня политика на див капитализъм, нещото срещу което се вдигнаха протестите. По-скоро трябва да заложат на някаква по-лява и по-социална политика, нещото което е липсвало почти нацяло през 12-те години управление на ГЕРБ. Ние останахме май единствената страна в ЕС с открито тъмно синя данъчна система, с камари облегчения и ниски данъци за фирмите, но за сметка на това с огромни данъци върху бедните, без никакъв необлагаем минимум, с 20% ДДС на лекарства и храни, и т.н. Примери много, но първото нещо което направиха в Румъния преди 7-8г., когато излязоха от тогавашната криза беше да въведат диференцирано ДДС за храни и лекрства, и сега са доста по-напред от БГ-то. А при нас за 12г., никакви реформи и прогрес.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеБой по гадните капиталисти и ще цъфнем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧакам с нетърпение формата под която двамата успешни министри ще се явят на изборите. Ако го направят по удачен начин, имат шанса да съберат наистина много висок вот и да имат, или почти да имат, пълно мнозинство в новото НС. Това ще е едно много добро развитие за България и в частност за БФБ - София! Тогава вече ще трябва да прибавим още между 50 и 100% върху таргетите си за водещите акции
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеНищо не е ясно, много е далеко. Може да изберат да последват посоката на НДСВ навремето и на ГЕРБ след това, и двете с тъмносиня политика на див капитализъм, нещото срещу което се вдигнаха протестите. По-скоро трябва да заложат на някаква по-лява и по-социална политика, нещото което е липсвало почти нацяло през 12-те години управление на ГЕРБ. Ние останахме май единствената страна в ЕС с открито тъмно синя данъчна система, с камари облегчения и ниски данъци за фирмите, но за сметка на това с огромни данъци върху бедните, без никакъв необлагаем минимум, с 20% ДДС на лекарства и храни, и т.н. Примери много, но първото нещо което направиха в Румъния преди 7-8г., когато излязоха от тогавашната криза беше да въведат диференцирано ДДС за храни и лекрства, и сега са доста по-напред от БГ-то. А при нас за 12г., никакви реформи и прогрес.
Коментар
Коментар