Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Не ти ли омръзна да хейтвашнаблягай на работата и по малко хейт
Залудо работи, залудо не стой - няма да ти преча.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
За бай Ставри не знам, но ето какво казва пред БНР Проф.Ставрев: Тези, с които новото правителство обещава да се бори, не са паднали от власт...
На 15 ноември, когато някои тук отваряха шампанското, свиреха фанфари и чертаеха светли бъднини (в частност) пред фондовата ни борса изразих моето мнение, което напълно съвпада с това на професора. Изобщо няма да е лесно. Борбата с окопалите се клептократи и тяхната клиентела ще е жестока. Тя едва сега започва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАлоооо ....Гербаджиите...... бегом при Бай Ставри.....
За бай Ставри не знам, но ето какво казва пред БНР Проф.Ставрев: Тези, с които новото правителство обещава да се бори, не са паднали от власт...
На 15 ноември, когато някои тук отваряха шампанското, свиреха фанфари и чертаеха светли бъднини (в частност) пред фондовата ни борса изразих моето мнение, което напълно съвпада с това на професора. Изобщо няма да е лесно. Борбата с окопалите се клептократи и тяхната клиентела ще е жестока. Тя едва сега започва...Vanitas vanitatum...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЗа полза попитах, демек за актив.А ти посочваш отписване на пасив.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кандидатът за премиер на България 41-годишният Кирил Петков, чиято нова партия за борба с корупцията спечели общите избори миналия месец, заяви, че се надява да встъпи в длъжност в понеделник като ръководител на четирипартийна коалиция, слагайки край на месеци на политическа безизходица в най-бедната страна от ЕС, съобщава АФП.
mobile.frognews.bg
Чуждите медии: Време е нова власт да се погрижи за България след разрухата при ГЕРБ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Има и актив- дава надежда, а тя е важна за здравето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЗа полза попитах, демек за актив.А ти посочваш отписване на пасив.
Има и актив- дава надежда, а тя е важна за здравето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Не ми се влиза в дълги обяснения, нямам директна полза, очаквам много индиректни, но първото, което се сещам, че няма да ме е срам, че съм българин, както когато тиквата беше единствения министър председател който ходеше с преводач на срещите на върха и гледаше като телеА ти посочваш отписване на пасив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ползата за всички ни би била огромна! Да се покаже ясно на политици клептомани, че има възмездие! И тогава вече може да тръгне България по верния път!
Така че стремежът към справедливост макар и разбираем, няма да донесе желаните резултати.Custodite sortem vestram
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЗа всички е ясно, аз за Йори питах.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПолзата за всички ни би била огромна! Да се покаже ясно на политици клептомани, че има възмездие! И тогава вече може да тръгне България по верния път!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеНовият премиер ще си ходи пеша на работа а не с 3 бронирани коли и десет бодигарда!Custodite sortem vestram
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКаква е ползата, която намираш в това? Лично за теб.
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар