IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение

Очакванията ми са да няма такава ...... а само пренасочване ползвателя на плащанията
    Доста мрачни очаквания имате... Ако се сбъднат, тогава какво? Копаем дъното и да закриваме държавата...?!
    Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Не ти ли омръзна да хейтваш наблягай на работата и по малко хейт
      Викаш - бачкайте, да има повече за крадене хахахаха Залудо работи, залудо не стой - няма да ти преча.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

За бай Ставри не знам, но ето какво казва пред БНР Проф.Ставрев: Тези, с които новото правителство обещава да се бори, не са паднали от власт...

На 15 ноември, когато някои тук отваряха шампанското, свиреха фанфари и чертаеха светли бъднини (в частност) пред фондовата ни борса изразих моето мнение, което напълно съвпада с това на професора. Изобщо няма да е лесно. Борбата с окопалите се клептократи и тяхната клиентела ще е жестока. Тя едва сега започва...
        Очакванията ми са да няма такава ...... а само пренасочване ползвателя на плащанията

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Алоооо ....Гербаджиите...... бегом при Бай Ставри.....

За бай Ставри не знам, но ето какво казва пред БНР Проф.Ставрев: Тези, с които новото правителство обещава да се бори, не са паднали от власт...

На 15 ноември, когато някои тук отваряха шампанското, свиреха фанфари и чертаеха светли бъднини (в частност) пред фондовата ни борса изразих моето мнение, което напълно съвпада с това на професора. Изобщо няма да е лесно. Борбата с окопалите се клептократи и тяхната клиентела ще е жестока. Тя едва сега започва...
          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
            За полза попитах, демек за актив. А ти посочваш отписване на пасив.
            Едни и същи пари ще се пренасочат от спестяване от съмнителни лица към потребление от баби и дядовци. Повишеното потребление може да вдигне още малко доходите. Но все пак главните ползи са чисто естетически

Коментар

• Кандидатът за премиер на България 41-годишният Кирил Петков, чиято нова партия за борба с корупцията спечели общите избори миналия месец, заяви, че се надява да встъпи в длъжност в понеделник като ръководител на четирипартийна коалиция, слагайки край на месеци на политическа безизходица в най-бедната страна от ЕС, съобщава АФП.

mobile.frognews.bg
              Чуждите медии: Време е нова власт да се погрижи за България след разрухата при ГЕРБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Има и актив- дава надежда, а тя е важна за здравето
                за келепира пита той, за него само това е важно

Коментар

Има и актив- дава надежда, а тя е важна за здравето

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Не ми се влиза в дълги обяснения, нямам директна полза, очаквам много индиректни, но първото, което се сещам, че няма да ме е срам, че съм българин, както когато тиквата беше единствения министър председател който ходеше с преводач на срещите на върха и гледаше като теле

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ползата за всички ни би била огромна! Да се покаже ясно на политици клептомани, че има възмездие! И тогава вече може да тръгне България по верния път!
                      В цял свят елитите живеят от извличане на рента, и в америка на власт е Joe "10% for the big guy" Biden, в Британия Борис, който уреди всички приятели от училище, а и не само, с договори за милиарди, Путин с приятелите олигарси, шефката на ЕЦБ осъждана за злоупотреби и т.н.. Само в Китай май е трудно да се прави сравнение просто защото там си се знае, че елитите са богоизбрани и няма толкова лицемерие по тези въпроси.
                      Така че стремежът към справедливост макар и разбираем, няма да донесе желаните резултати.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

За всички е ясно, аз за Йори питах.
                        Не ми се влиза в дълги обяснения, нямам директна полза, очаквам много индиректни, но първото, което се сещам, че няма да ме е срам, че съм българин, както когато тиквата беше единствения министър председател който ходеше с преводач на срещите на върха и гледаше като теле

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Ползата за всички ни би била огромна! Да се покаже ясно на политици клептомани, че има възмездие! И тогава вече може да тръгне България по верния път!
                          За всички е ясно, аз за Йори питах.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                            Новият премиер ще си ходи пеша на работа а не с 3 бронирани коли и десет бодигарда!
                            Много важно. По-хубаво щеше да е да си се разхожда по гей парадите със своите приятели и да не си играе на политик.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

Каква е ползата, която намираш в това? Лично за теб.

Коментар

• Новият премиер ще си ходи пеша на работа а не с 3 бронирани коли и десет бодигарда!

Коментар

Working...
                                X