If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ц, едно момченце, пробутало на държавата ненужен софтуер, говори без да разбира дори какво Но пък създадоха ново министерство с него за бушон, специално за да дооберат парите по тоя ресор.
ЕССР убива Европа, отначало бавно, напоследък доста бързо. Зелено безумие, бюрократична диктатура, феминизъм, лгбт, расови политики, брутална цензура, клептокрация, ковид-1984, командна планова икономика зависима от печатане на фалшиви хартийки. Все по-фантастични и измислени "ценности" представяни като европейски, а всъщност халюцинации на деградирали наркомани от холивуд. ЕС е жалкият край на нашата цивилизация, прекрасно олицетворен от бабката бюрократ.
Ще продължим свободното падане във всички аспекти, финансови, икономически и други, докато или не се събудим, или не ни заменят по-витални цивилизации, не знам, китайци, араби ли, африканци ли, нямам представа.
Руснаци и украинци - по добре. Ама накъде тръгнаха братята украинци - купиха си фабрика на 09.09.....
Като от едно време... и отново възниква въпроса еднакво и равноправно ли третират клиентите си инвестиционните посредници? Или при някой и за някой участието е само с кеш пара, а при други и за други може с пари, активи, възможности, пожелания и т.н. Милиардното ИПО кога отново?
Пазарът на канабис се намира много под реалната си стойност. Заедно със закона за инфраструктурните разходи, който сега се гласува в Америка, се очаква да се приеме и легализирането на канабиса. Най-голямото търсене в момента е в Канада, но секторът се очертава като особено привлекателен и и предизвиква интереса на все повече американците.
само аз ли не виждам темата на Балонерко? Що изведнъж изчезна?
П.С. Появи се, явно бъг в системата, то толкова погледи са устремени в тези летящи шелитрони, с надежда и любов
Тук си е, Груйче. Явно имаме достъп само богоизбраните...
На мен нито от яхта ми звънят, нито на коленца седя, но още я виждам....
само аз ли не виждам темата на Балонерко? Що изведнъж изчезна?
П.С. Появи се, явно бъг в системата, то толкова погледи са устремени в тези летящи шелитрони, с надежда и любов
Винаги са ми били смешни пшман :десните" ,като почнат с кллификациите само защото те са определили някаъв за ляв .Т. е . нестават. Хора завършили на запад, бизнесмени....Важно е да не крадат и да изпълняват това което са обещали.
ЕССР убива Европа, отначало бавно, напоследък доста бързо. Зелено безумие, бюрократична диктатура, феминизъм, лгбт, расови политики, брутална цензура, клептокрация, ковид-1984, командна планова икономика зависима от печатане на фалшиви хартийки. Все по-фантастични и измислени "ценности" представяни като европейски, а всъщност халюцинации на деградирали наркомани от холивуд. ЕС е жалкият край на нашата цивилизация, прекрасно олицетворен от бабката бюрократ.
Ще продължим свободното падане във всички аспекти, финансови, икономически и други, докато или не се събудим, или не ни заменят по-витални цивилизации, не знам, китайци, араби ли, африканци ли, нямам представа.
Комунистическата лелка се радва на новите ЛГБТ владетели на БГ. Ура
Винаги са ми били смешни пшман :десните" ,като почнат с кллификациите само защото те са определили някаъв за ляв .Т. е . нестават. Хора завършили на запад, бизнесмени....Важно е да не крадат и да изпълняват това което са обещали.
Коментар