If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдаааа едни с "Чичо" други с Лагард , не им вярвам на тези! Така беше и през 2008, уж всичко е в реда на нещата и ни успокояваха и след 1 месец гръмна "балона".
Всичко се повтаря, сега Китай спука гума с недвижимите имоти, скоро на други места.
П.П. Британското кралство за Европа ли се брои или не???
Нас Британците не ни касаят. Виж сега мантрата е че инфлацията е преходна На хората им трябват повече години за да докажат че средно инфлацията ще е под 2 % Така че тая година малко, догина малко, и до 2024 ще стане ясно че не е баш временна но то пък тогава други ще го мислят.
Мдаааа едни с "Чичо" други с Лагард , не им вярвам на тези! Така беше и през 2008, уж всичко е в реда на нещата и ни успокояваха и след 1 месец гръмна "балона".
Всичко се повтаря, сега Китай спука гума с недвижимите имоти, скоро на други места.
П.П. Британското кралство за Европа ли се брои или не???
Същото се случи и с корона кризата! Могат да се видят и още многи примери от близкото минало. Просто Бг се движи между 6 месеца и година след останалият свят. Реотан братко
Брей да не си пиеш кафето с Лагард
“On the prospect of a future interest rate rise, we expect the ECB to raise rates in 2024 - once core inflation has likely settled at 1.5% as pandemic and policy distortions subside. That would mean an entire decade of negative rates.”
Какви покачващи се лихви ? Да видим след колко време ще видим лихви над нулата в Европа
В Европа до 3 месеца, за БГ след още 3 !
Същото се случи и с корона кризата! Могат да се видят и още многи примери от близкото минало. Просто Бг се движи между 6 месеца и година след останалият свят. Реотан братко
А така, браво. Попитах те тъй като би било много странно точно от тези 2 компании някой да е излязъл на загуба! Просто не можах да разбера поста ти и останах с убеждението, че си кеширрал със загуба от 6% при тях. Както и да е. При вълната от покачващи се лихви, може би си на прав път да имаш кеш
Какви покачващи се лихви ? Да видим след колко време ще видим лихви над нулата в Европа
Аз лично смятам, че постепенно по-високите лихвени проценти ще започнат да се пренасят у нас ефективно след 1-1,5 години и че още е рано. Но потенциално и аз бих събрал кеш за погасяване на задължения преди по-сериозно покачване на лихвените проценти. Дълга дискусия. Нямам препоръки.
И двете са ми много на + особено Алтерко. Не го написах много ясно -6% от целия портфейл от най-високия резултат(за деня). Т.е. следях го ден за ден. Излизам на +38%, а в разгара на Ковид бях на -38.. беше доста тъжно Почти сигурно ще имам много пропуснати ползи, но така го бях решил.
А така, браво. Попитах те тъй като би било много странно точно от тези 2 компании някой да е излязъл на загуба! Просто не можах да разбера поста ти и останах с убеждението, че си кеширрал със загуба от 6% при тях. Както и да е. При вълната от покачващи се лихви, може би си на прав път да имаш кеш
Да разбираме ли, че от тези 2 компании си на загуба като цяло?
И двете са ми много на + особено Алтерко. Не го написах много ясно -6% от целия портфейл от най-високия резултат(за деня). Т.е. следях го ден за ден. Излизам на +38%, а в разгара на Ковид бях на -38.. беше доста тъжно Почти сигурно ще имам много пропуснати ползи, но така го бях решил.
Покрай спада при Алтерко и Доверие си ударих стопа. И двете бяха с голяма тежест в портфейла ми общо над 50%. Бях решил на -6% да изляза на принципа "по-добре лоша стратегия отколкото никаква." Днес тръгнаха пак нагоре, но вече съм над 90% в кеш.. Успех на всички!
Да разбираме ли, че от тези 2 компании си на загуба като цяло?
Покрай спада при Алтерко и Доверие си ударих стопа. И двете бяха с голяма тежест в портфейла ми общо над 50%. Бях решил на -6% да изляза на принципа "по-добре лоша стратегия отколкото никаква." Днес тръгнаха пак нагоре, но вече съм над 90% в кеш.. Успех на всички!
Коментар