Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз вече съм намалил всичко което искам
С все по-нарастващ шанс за излизане на Гърция от еврозоната и с България всъщност най-заплашена от това, поради 20% дял на гръцки банки, не ми се иска да си играя с огъня
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДемек пикаеш срещу вятъра
С все по-нарастващ шанс за излизане на Гърция от еврозоната и с България всъщност най-заплашена от това, поради 20% дял на гръцки банки, не ми се иска да си играя с огъня
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПродажби То всяка сделка има две страни
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПродажби То всяка сделка има две страниМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеЗащо никоя мечка не пише днес? Това малко ме притеснява
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕй, на тея мечки от какво им е душата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеА Монти прогнозираше Софикс 460, не се учудвам, че се е скрил...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДобре е пазарчето , от няколко дни по прилича на нещо ....да се надяваме да е за по дълго.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеУДРИ УЙНОМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар