Всички индекси ЗЕЛЕНИ!!!!!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеА паунда ще мине ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеЕ като говоря, че Хим ще мине долара, някои още не ми вярват....М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениее не се майтапи с хората, и те са пазарували, но говорът друго, като почнат да говорят че е време да се купува, значи са решили да продават Поне за първия и последния ник го вярвам
Малко да им пораздрусам еготоМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеМладежи, биковете май набират сила.
Ташунко, Монти, ravnovesie... купихте на ниското Софикс 460 нали?Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВземаш тези цифри, които уж потвърждават теорията ти, но в действителност потвърждават моята. Причината е, че не разглежда печалбата. Тя расте за първите два месеца с 19,8 процента при ръст на приходите от 3,9 процента. Още по потресаващо е ако разглеждаме само месец февруари спрямо предходният февруари. Тук имаме 7,9 процента ръст на приходите и 34,9 процента ръст на печалбата.
Виж какво казва ръководството в текстовите файлове към годишният отчет.
Аз също нямах намерение да коментирам. Затова пуснах информацията без коментар. Въпреки всичко насреща чета написани всевъзможни глупости. Поради тази причина си позволих да ти покажа някои неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАко искаш да вземем примера за ХЕС, макар, че идеята за този пример първоначално беше съвсем друга. При все това, че за мен ХЕС е по-скоро в графата износител с изключителни копетенции. Помисли си за цифрата 3.90% ръст на продажбите. Това по-скоро потвърждава мнението ми, а не го опровергава. Това е изключително малко за тази цена на петрола и тази цена на долара, не мислиш ли?
Виж какво казва ръководството в текстовите файлове към годишният отчет.
В тази обстановка мениджмънтът на предприятието концентрира своите усилия в подобряване производителността на труда. Брутната печалба към 31.12.2014 е 4215 хил. лв., което представлява ръст от 30.13% спрямо 2013 година. Освен високата рентабилност, принос за този резултат имат и стабилните цени на основните материали и ръстът на долара спрямо еврото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДнес няма ли да има бой на мечетата
Коментар
Коментар