If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз правя най-големите грешки на борсата. Всяка моя прогноза и действие се оказва голяма грешка. Винаги удрям греда. Вече 13-14 години само греди удрям, но все още не съм се фалирал. Надявам се и за напред само греди да удрям.
Гетоф и Равновесие признах си всичко. Надявам се да сте доволни
Не става въпрос дали ти правиш грешки, а че поне до момента не чувстваме ние да сме направили такива. Какво ти правиш си е за тебе и не ме касае. Каквото и да кажеш са собствените си успехи и неуспехи няма да ме направиш повече или по-малко доволен, защото не вкарвам емоция в това, което ти или някой друг тук прави. Което не означава, че не пожелавам успех на теб и на другите бици. Вие ако спечелите аз няма да загубя, така че с рогата напред
Аз правя най-големите грешки на борсата. Всяка моя прогноза и действие се оказва голяма грешка. Винаги удрям греда. Вече 13-14 години само греди удрям, но все още не съм се фалирал. Надявам се и за напред само греди да удрям.
аз съм по камъните - за толкова години само две добри прогнози, всичко останало - в коша
не сме правили агне - затова е така
Гетов и Равновесие признах си всичко. Надявам се да сте доволни
Това с гредата ме кефи, звучи сякаш вместо удар в десетката да бъде уцелено 9,5, което за борсата не си е никак малко, ако си използвал 95% от възможностите, които ти е дала А съм почти сигурен, че е така
Гетоф, Гетооооооооооф, започна да се излагаш и ти като равния
Спекулантът трябва да се радва на успехите, но и да си признава грешките. Вие обаче второто не го правите.
Извинявам се, за какви грешки говориш? Аз съм още в частта да се радвам на успехите. Все още всичко, което продадох (основно Химимпорт) е на по-ниски цени от тези, на които продадох и всичко, което купих (Трейс) е на цени доста по-високи от тези, на които купих. Е, ако изхождаш, че индексът се е запътил към 600 може да ми говориш за грешки, но мисля, че избързваш, при това доста. Мачлето е още в средата на първото полувреме, а индексът е вдигнал едва 1.7 % от началото на годината. Даваме ви още 10 пункта преди да ви запукаме.
Коментар