Първоначално изпратено от siko13
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПодценяваш глупостта на обикновените гърци. Те смятат че могат да изнудят Германия. За това избраха Сириза и за това още одобрението за тях е високо. Решили са че не могат да живеят повече като последните години, искат промяна и са склонни да рискуват. Сириза знае това и не иска да отстъпи. Германците си мислят че Гърция няма как да са толкова тъпи и че ще отстъпят. И в крайна сметка карат бързо един срещу друг и залагат кой ще мигне пръв. Германците са сигурни че ще се гърците, но ако Сириза мигне тя става безсмислена като партия.
В крайна сметка вероятността за неконтролиран фалит все повече се увеличава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеВярно е че не е невъзможно, вярно е и че последните месеци вероятността за такова събития нарасна, но аз все още мисля че подобно харакири едва ли ще си направят сами гърците, чак толкова глупав не мисля че е Ципрас - после няма да могат да го опазят от собствените му сънародници дето все още го подкрепят доста активно.
В крайна сметка вероятността за неконтролиран фалит все повече се увеличава.
Коментар
-
Вярно е че не е невъзможно, вярно е и че последните месеци вероятността за такова събития нарасна, но аз все още мисля че подобно харакири едва ли ще си направят сами гърците, чак толкова глупав не мисля че е Ципрас - после няма да могат да го опазят от собствените му сънародници дето все още го подкрепят доста активно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИ да се махне Гърция от еврото заемите и ще се опростят ли,ще се стабилизира ли?Някак си не виждам логика да се маха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеРавновесния е много умен тип, но силата определено не са му манипулация на масите. Силата му е в обективния анализ, а при субективния, започва да носи от девет дола вода и да говори за вероятност да се случи дадено събитие. То има вероятност и земетресение да стане утре, но колко човека го залагат в прогнозите си
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеravnovesie, недей така, дори и журналиста който е направил монтажа излезе и обясни че той го е направил и излъчи оригиналното видео. Според мен доста дебелашка шега предвид и без това обтегнатите отношения с Гърция.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеravnovesie, недей така, дори и журналиста който е направил монтажа излезе и обясни че той го е направил и излъчи оригиналното видео. Според мен доста дебелашка шега предвид и без това обтегнатите отношения с Гърция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОще малко за позицията на Варуфакис, ако някой е пропуснал новия скандал, фингър гейт
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...-doctored.html
Коментар
-
Още малко за позицията на Варуфакис, ако някой е пропуснал новия скандал, фингър гейт
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...-doctored.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИ да се махне Гърция от еврото заемите и ще се опростят ли,ще се стабилизира ли?Някак си не виждам логика да се маха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТя Гърция не иска да се маха от еврото, но на там вървят нещата. Към момента шанса за това изглежда доста висок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеУфф бяха се стегнал дали всички не са станали оптимисти, което означава че е станало време за разпродаване.
иначе добре ДАКСА ПАДА СОФКА КАТЕРИ
Коментар
Коментар