If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знаеш ли с кой акции ги преживях ...
Петрол ,Булгартабак ,София БТ ,Благоевград БТ ,Пловдив БТ и Слънце БТ...
Бях заложил на Приватизацията ,каквато и да е тя...
Всички който заложиха на ТИМ , Бедо , Божков ,банев и еубг сега са в киреча......
Затова имам собствено мнение.....
Аз не съм като Батя да търся конюктура а работещи предприятия силно подценени....
Мда, някои правят бизнес с Фрапорт а други с КОЙ ...
Умник си ти Андрешко
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Знаеш ли с кой акции ги преживях ...
Петрол ,Булгартабак ,София БТ ,Благоевград БТ ,Пловдив БТ и Слънце БТ...
Бях заложил на Приватизацията ,каквато и да е тя...
Всички който заложиха на ТИМ , Бедо , Божков ,банев и еубг сега са в киреча......
Затова имам собствено мнение.....
Аз не съм като Батя да търся конюктура а работещи предприятия силно подценени....
И аз оцелях най-вече благодарение на BLABT, BTH и MDIKA.
Това, което си написал е това, което считам за справедливо и това, което мисля, че е неминуемо въпрос на време. На това се оповава и извратената ми логика да съм мечо настроен в уж бичи времена. Единственото пожелавам колегите с акции на кофти мажоритари да се усетят навреме накъде духа вятъра и да се спасят овреме. После да няма крокодилски сълзи.
Ако досега не са се усетили- няма да го направят. Изключвам тези, които знаят, че най-лошите дългосрочни стратегии често дават най-добрите краткосрочни резултати и са минали временно на тъмната страна на силата.
Защо, ще му се даде възможност евтино да търгува на развит пазар. Това е разширяване на възможностите. Българските емитенти - ако са добросъвестни също ще спечелят - ще могат много по-лесно да набират капитал. Тези които ще загубят ще са кофти мажоритарите - на които никой няма да иска хартиите и тези които държат акции на кофти мажоритари.
Това, което си написал е това, което считам за справедливо и това, което мисля, че е неминуемо въпрос на време. На това се оповава и извратената ми логика да съм мечо настроен в уж бичи времена. Единственото пожелавам колегите с акции на кофти мажоритари да се усетят навреме накъде духа вятъра и да се спасят овреме. После да няма крокодилски сълзи.
Коментар