Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕ подпрях с 30 бинки в долари.Като гледах как лудна долара викам що да не сменя и ги нахакам на бфб.Та дето се вика понапълних още.
и к'во викаш сега ....................... основните позиции хвръкнаха с 20-25% и ти реши, че е време да обявиш покупки без изобщо да се притесняваш, че месеци наред декламираше как ще купуваш при софикс 400
дъното се оформи тук преди 3 седмици, но ти нямаше на представа на къде отиват нещата предпочете да се покриеш през това време
след две-три седмици да не обявиш, че вчера и днес си продавал
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАбе какво става тука? Ташунко и Тони уж мечки се дефинираха, а сега нещо като метаморфоза претърпяха. Мега мечката swot си мени козината по-бързо от хамелеон в опасност. Накрая ще си останем с Пипбелов, Форекс и Равновесие за едно каре белот. Абе Монти къде е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеМдааа , и резерви са нужни на отборите .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеВнимавай какво си пожелаваш. Ами ако дойдат тогава мечките? Тук в този форум има около 20 човека, които наистина осъзнават какво може да се случи и могат да реагират адекватно. Не само, че ще реагират адекватно, но и ще направят пари. Себе си не включвам в това число, защото макар и да имам известен опит това далеч не ме прави професионален трейдър в истинския смисъл на думата. Повечето, които са свикнали на тактиката бик-кибик наистина ще го отнесат. Защото в момента да спечелите на БФБ е лесно, а да загубите сравнително трудно. Затова биците са с големи топки. Ала при насрещен вятър ще стане страшно. Ликвидноста ще дойде от само себе си, когато лутащите се бици купуват и продават на поразия като не знаят къде се намират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ след това каквото направиха го загубиха ча и повече - не беше ли така И добре че в Алианц са тъпи парчета да ви я надуват до безумни висини че иначе в ПИБ щяхте да видите 4 лева когато цъфнат налъмите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБичета, честито! Изпратихте много добра седмица!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТой тека и миналата година ПИБ от 2 лв до 4 лв громеше, някои си направиха 100% от позицията ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ не, да си расте борсата, тъкмо след това ще падне повече Мен волатилност ме кефи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ не, да си расте борсата, тъкмо след това ще падне повече Мен волатилност ме кефиМнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ не, да си расте борсата, тъкмо след това ще падне повече Мен волатилност ме кефиНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЧета какво пише Равновесие но чувам "Още луди, които искат да загубят парите си на борсата." Явно всеки вижда това, което иска да види.
Коментар
Коментар