IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мечета, постарайте се повече! Опитайте с нови доводи на тема БФБ не трябва да расте!

Не е лесна и вашта... а и все по-тежка ще става...

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
      Както казх че днес ще е оптимистичен следобяд, а вие не вярвате, е може и по - оптимистичен утрешен ден!!!!!! както казваше някой от биковете - юруш на маслините!!!!!!!! Другите да гледат от страни!!!!!!!
      Поздрави от сутринта Да живеят оптимистите и пенсионната реформа също да са живи и здрави Горонов и Калфин......
      Last edited by brokerandtrader111; 31.03.2015, 17:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Песимизма ще ти изяде част от печалбите, но нали всяка застраховка има цена ...
        Според мен и двамата спорещи са прави , но са играчи с различна стратегия

Именно - всяка застраховка си има цена и всеки процент по-малко риск означава по-малко проценти печалба. Ето нещо, за което не може да се спори. Кратко и ясно. И ако тук спорим за нещо, то спорим дали действително си заслужава риска да влизаш с рогата в България в днешни дни. За това съм реалистично настроен (ако вие го наричате песимизъм). За други неща съм за сметка на това изключително положително настроен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Ни най-малко. По никакъв начин не оборвам данните за януари, които обаче не може да се взимат като база за оценка на следващите 6 месеца. Това имам предвид. А моят простичък пример е пример, с който се сблъсква всяка една фирма. На входа - краишника на хляба, на изхода - тапа. За твърдението си на входа се чувствам убеден в правотата си, а за изхода - ще говорим след няколко месеца. Основният ми аргумент е факта, че все пак сме в България. Териториално и с всички социално-политически привкуси.
          Песимизма ще ти изяде част от печалбите, но нали всяка застраховка има цена ...
          Според мен и двамата спорещи са прави , но са играчи с различна стратегия
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
            Тази дискусия е обща до колкото виждам, понеже не си пишите на лични Моя работа е до толкова че оборваш явни макро данни за страната с лични разходи
            Ни най-малко. По никакъв начин не оборвам данните за януари, които обаче не може да се взимат като база за оценка на следващите 6 месеца. Това имам предвид. А моят простичък пример е пример, с който се сблъсква всяка една фирма. На входа - краишника на хляба, на изхода - тапа. За твърдението си на входа се чувствам убеден в правотата си, а за изхода - ще говорим след няколко месеца. Основният ми аргумент е факта, че все пак сме в България. Териториално и с всички социално-политически привкуси.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
              Не искам да те обидя а просто леко се дразня с тези нападки на база личен бизнес

До колкото разбирам си милионер и си тук за забава та какво толкова се дразниш с 4д. Човека за мен е доста начетен и опитен!

Евала че си толкова успял! Успех с бизнеса!
              Ама аз въобще не се дразня с него! Съжалявам, че така изглежда отстрани. Просто водя дискусии с него, защото - именно защото също мисля, че е начетен - си струва да обмениш мисли и вербални страсти с него. Това, че не съм съгласен за някои неща с него не е лошо, защото в спора се ражда истината. Ако искаш вярвай, но с такива хора като него все още имам чувството, че самият аз се развивам мисловно.
              Last edited by ghettoff; 31.03.2015, 16:51.

Коментар

БФБ въобще не ме интересува в момента. Там играта е ясна. Просто се дразня когато някой ми дава акъл какво да правя.
                Не искам да те обидя а просто леко се дразня с тези нападки на база личен бизнес

До колкото разбирам си милионер и си тук за забава та какво толкова се дразниш с 4д. Човека за мен е доста начетен и опитен!

Евала че си толкова успял! Успех с бизнеса!

Коментар

Абсолютно всичко разбирам от това, което ми казва дддд, но просто не съм съгласен със силната ориентация към теорията на модела му и с използването на междувременно стари и моментни статисистически данни за подкрепата му. Аз ясно съм писал какво искам да кажа, а собственият опит е само пример за нестандартната ми теория. Както виждаш разговорите са на фундаментална тема за развитието на българската икономика, а не за случващото се в момента на борсата. А ако борсата те вълнува, защо не търгуваш акции вместо да ми даваш акъл с кого да говоря и да се месиш в чужди дискусии?
                  Тази дискусия е обща до колкото виждам, понеже не си пишите на лични Моя работа е до толкова че оборваш явни макро данни за страната с лични разходи

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                    то на теб и професор по борси не може да ти каже, ти си роден знаещ...
                    политическите тролове ли са ти в главата... мъдро.. т....ар

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Нали знаеш ,че един политически трол не може да ми каже какво да правя на борсата....
                      то на теб и професор по борси не може да ти каже, ти си роден знаещ...
                      политическите тролове ли са ти в главата... мъдро.. т....ар
                      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

БФБ въобще не ме интересува в момента. Там играта е ясна. Просто се дразня когато някой ми дава акъл какво да правя.
                        Хората си го казват ,надига се следващия балон с държавни ценни книжа.........спокойно....

Коментар

Не им се връзвай....
                          Всяко чудо за три дни....
                          Има купувачи само при ТИМ позициите ..... при другите няма и кьораво цигане....

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            добре де гетоф , аз не мога да ви разбера вас работещите по фондамента . уж фондамент пък изведнъж вкарвате някакви нива . а кажи ми сега как така 5-6 пункта нагоре ги определи . само питам . въпросче разбирам да кажеш чакам 100 или 1000 въз основа на фундаментални фактори и елементи
                            На борсата не работя с фундамент, затова и определям тези нива. Ножицата между фундамент и реалност по световните борси, вкл. на БФБ се разтваря с всеки изминал месец през последните пет години. Това ще е така, докато ножицата се счупи. Фундаментално ме интересува само това, което се случва реално в държавата и икономиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                              Да, стой и запяй отстрани, поизчакай, помисли, има време...
                              Нали знаеш ,че един политически трол не може да ми каже какво да правя на борсата....

Коментар

Днес е преоценка....
                                Утре ще го мислим ако си прав...
                                Да, стой и запяй отстрани, поизчакай, помисли, има време...
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X