IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    това са смешнярски твърдени за пред рибоците, Монти. че нещо е било на 476 и след няколко дни е било 500 ... малко по-сериозно нали
    та то днес е на 510 а през лятото е на 460 тогава какво ще го делаш....
    Това е корекция на спада....
    Аз имам при холдинг Варна ...
    Един ден продавам при 19 на другия купувам ва 17 и нещо...много е здрав...

2015-03-11 479,420 -0,01% 471 894,060
    2015-03-10 479,490 0,51% 120 533,090
    2015-03-09 477,050 0,14% 1 128 784,130
    2015-03-06 476,390 -0,23% 65 042,340
    2015-03-05 477,480 -1,35% 348 417,720
    2015-03-04 484,020 -0,77% 179 794,460
    2015-02-27 487,790 0,36% 238 717,320
    2015-02-26 486,020 0,64% 400 752,480
    2015-02-25 482,910 0,09% 103 111,340
    2015-02-24 482,470 -0,46% 291 381,390
    2015-02-23 484,720 -0,64% 2 260 596,
    Last edited by Монти; 03.04.2015, 16:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      На какво си отговорил.....и на какво не съм отговорил....
      Аз нямам падащи ножове в момента.....
      Те отговарят на друг критерии.....о
      Та кой са мойте падащи ножове.......
      Монти, дърпаш се като булка в първата брачна нощ

Бъди по-смел и отговори!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Монти, не си добър събеседник Аз ти отговарям, а ти се правиш че не виждаш кво ти пиша.

Моля, да отговориш!
        На какво си отговорил.....и на какво не съм отговорил....
        Аз нямам падащи ножове в момента.....
        Те отговарят на друг критерии.....о
        Та кой са мойте падащи ножове.......

Коментар

Софикс 623 ,софикс 476....смятай....
          Това са смешнярски твърдения за пред рибоците, Монти.
          Че нещо е било на 476 и след няколко дни е било 500 ... малко по-сериозно нали, не сме за 1 ден на бфб ?!
          А би трябвало дори и тези числа да се проверят, че ме съмнява ... Все пак срещу всички ужаси срещу България - съседи с гърция и украйна - ако само това е спаднало в резултат на кашите, то може да имаме основание за съмнения, че индекса е корав. И холдинг Варна е вътре
          Last edited by precakanoto; 03.04.2015, 16:28.
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Монти, не си добър събеседник Аз ти отговарям, а ти се правиш че не виждаш кво ти пиша.

Моля, да отговориш!

Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Монти, ти нали си майстор в ловенето на падащи ножове. Кажи сега какво ще правиш ония дето се набабани в тях

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Монти, как е спаднала 30% за година, като беше 600 и стана 500 ? Не се ли улучват съвпаденията с числата !?
              Софикс 623 ,софикс 476....смятай....

Коментар

Монти, ти нали си майстор в ловенето на падащи ножове. Кажи сега какво ще правиш ония дето се набабани в тях
                Да, в този смисъл може и Монти да има основание - в смисъл, че ако картоните му се сурнали с 30%, може да е прав като казва.
                Но това съвсем не се отнася за всички картони. Всички сме чували че има и профитни велпапета A някои и ги имат и на бфб (какъв ужас) нали !??!?
                Last edited by precakanoto; 03.04.2015, 16:24.
                Не е препоръка... !!!

Коментар

Нещо ни хвана за мезе....
                  Цялата борса падна с близо 30 % от година...
                  Ако вярвам на написаното за падането от 10% ти нямаш нито една акция...защото всичко си продал....
                  Монти, как е спаднала 30% за година, като беше 600 и стана 500 ? Не се ли улучват съвпаденията с числата !?
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

Монти, ама ти си много интересен човек бе! Това че една акция от портфейла ми пада, не значи че трябва да разпродам всичко. Или ти си мислиш че всички акции в портфейла ми падат на минус 10% в един ден Айде дръж се малко по-сериозно!
                    Добре пусни го този потрфейл ,...
                    Така ставаш хем досаден ,хем не вдъхваш доверие...

И когато акциите падат с много и когато се качва си с много си доволен...
                    Малко по сериозно...
                    качват се само три акции ....останалите са в рейндж....минус 10 ,плюс 10% ..

Коментар

• Монти, ама ти си много интересен човек бе! Това че една акция от портфейла ми пада, не значи че трябва да разпродам всичко. Или ти си мислиш че всички акции в портфейла ми падат на минус 10% в един ден Айде дръж се малко по-сериозно!

Коментар

Говориш пълни глупости и заблуждаваш хората, а това не е добре.

Какво пречи една акция да я купя на 2 лева и да продам на 1.80, а след това да я купя на 1.50? Аз за разлика от теб не се притеснявам да си прибирам загубите.
                        Пречи ,че хем си дългосрочен ,хем го играеш спекулант...само че кога почна да хващаш дъна.....,че те са от една година....сега като падне ССВ за 5 път с 10 % и ти ще продадеш за 4 път....дай си портфеила и тогава ще говориш...
                        Аман от тролове..днес....

Коментар

• Монти, ти нали си майстор в ловенето на падащи ножове. Кажи сега какво ще правиш ония дето се набабани в тях

Коментар

Ако вярвам на написаното за падането от 10% ти нямаш нито една акция...защото всичко си продал....
                            Говориш пълни глупости и заблуждаваш хората, а това не е добре.

Какво пречи една акция да я купя на 2 лева и да продам на 1.80, а след това да я купя на 1.50? Аз за разлика от теб не се притеснявам да си прибирам загубите.

Коментар

Е, ако е на плюс 100% - 200% разбира се че ще я затворя. Ако е на плюс 10% - 20% не я затварям, но ако падне на минус 10% ще я затворя.
                              Просто оставям печалбите да растат и ограничавам загубите. Това е моят начин на търговия.

Коментар

Гетоф, аз по принцип не давам много обяснения и съвети, но ти ме кефиш и ще ти издам една малка тайна.
                                Аз много рядко затварям печеливши позиции. Според мен да затвориш печеливша позиция е все едно да биеш ръката която те храни, да заколиш кокошката която ти снася златни яйца или да отрежеш дърво което дава плодове.

Наздраве на всички спекуланти!
                                + +
                                Най-якото спекулант сега е изпопадало още в началото на баиря но пък за сметка на това вече е подредено с офертите у лево, при кандидат-милионерите, E изниква лошия въпрос - как ще се спадат тия картони и как ще ги земаме на далавера ???!?
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X