If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И двете....като стигне дадена цена....
А дали е стигнала ,ами натам отива....
Гледай как се гърчи Зрънчо над 44 ст....
или ХИМ на 1,85....
ССВ над 1,1...качва се от ъпъри....
Нормално е да има някакво зацикляне след покачване,но да е достигнала хартиата цена...незнам Мисля че се опитваш да дразниш форумците
За прословутия ти Петрол те питах колко е облога, ти не отговори, а избяга като партизанин от нормален човек.
Ето, показвам:
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
От когато искаш ако искаш от 2006 г....
10% на печалбата ми от Петрол.....съгласен ли си....
Плюс долния бас.... колко са 10% от печалбата ти, как да знам аз?
питах те нещо за баса ти, колко е облога, ти отговори ли????
Публикацията е оща на тази страница, всеки може да я види...
Не исках да ти го казвам ,ама си малоумен...
Ти твърдиш че нямам печалба а ад твърдя че имам ...
Ти получаваш 10 % от загубата ми от Петрол а аз 10 % от печалбата ми.....от 2006 г...
Плюс другия бас 10 % от ....спомняш ли си го вече....а
Голямо леке си....
И двете....като стигне дадена цена....
А дали е стигнала ,ами натам отива....
Гледай как се гърчи Зрънчо над 44 ст....
или ХИМ на 1,85....
ССВ над 1,1...качва се от ъпъри....
аз съм от много отдавна във неговия игнор и това е за мен довод ,че мнението на офците е различно от мойто.... е от време на време ме напада ин дирекно ,но това не го смятаме за липса на игнор.....
Няма излизане от игнора. Бутне ли те вътре - край. Незнам колко е капацитета на игнора и дали спира да работи като се препълни
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
аз съм от много отдавна във неговия игнор и това е за мен довод ,че мнението на офците е различно от мойто.... е от време на време ме напада ин дирекно ,но това не го смятаме за липса на игнор.....
Хвани се с Батя ,той предлагащше 5К че ХИМ никога няма да стане 1,60....Ама никога преди година....
Ти имаш и нахалството да ми пишеш при положение ,че избяга като мръстно коте от думите си...при Петрол....
Няма мъже вече в този форум.....само тролове....
За прословутия ти Петрол те питах колко е облога, ти не отговори, а избяга като партизанин от нормален човек.
Ето, показвам:
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
От когато искаш ако искаш от 2006 г....
10% на печалбата ми от Петрол.....съгласен ли си....
Плюс долния бас.... колко са 10% от печалбата ти, как да знам аз?
питах те нещо за баса ти, колко е облога, ти отговори ли????
Публикацията е оща на тази страница, всеки може да я види...
Готино е да се наблюдават корекцийките при започнал бичи тренд. Вижда се колко чакащи за малко по-ниски цени има... И като им свършат бройчиците на тия дето си прибират стинките печалба, ще има пак бой за оскъдните офертички продава
Това го пишеш всеки ден ,всяка седмица ,всеки месец и то вече от две години.....
Даже и на новобранците им писна .... камо ли на старите форумци...
Готино е да се наблюдават корекцийките при започнал бичи тренд. Вижда се колко чакащи за малко по-ниски цени има... И като им свършат бройчиците на тия дето си прибират стинките печалба, ще има пак бой за оскъдните офертички продава
Ще има ли бутане с лакти ?!
"Небето е високо,
Морето е дълбоко,
В софия е тесно,
нема вече лесно ..."
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Хвани се с Батя ,той предлагащше 5К че ХИМ никога няма да стане 1,60....Ама никога преди година....
Ти имаш и нахалството да ми пишеш при положение ,че избяга като мръстно коте от думите си...при Петрол....
Няма мъже вече в този форум.....само тролове....
Коментар