If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С такива събеседници, такива разговори! Тук има хора, които нямат нито една акция, но пишат с цел да дразнят останалите. Какви смислени аргументи за движението на дадена акция е посочил например Монти? Абсолютно никакви. Ташунко е същата работа. Аз от много време не съм видял да се коментират отчети, показатели, новини и т.н.
И аз не пиша много за дружествата, но май е и по-добре. То си нЕма смисъл
Да, има и такава поговорка: на зло куче - зъл прът. Но лошото е, че злите кучета убиват добрите и в този форум, а уж тук поне трябва да сме малко от малко по-отбрани.
С подчертаното въобще не съм съгласен! Ние, като миноритарчета постоянно плюем мажовците, но не правим нищо да се обединим. Ако не в този форум, къде е възможно такова съгласие? Ето аз например не съм ходил никога на ОСА и искам да дам пълномощно на някой да ме представлява. Какво пречи това да направят и други съфорумци и по този начин да си имаме представител? Той ще ходи на събрания, ще задава въпросите които ни интересуват, ще разпространява инфо и т.н.?
Eййй, умираме да се заяждаме, да се хвалим и да философстваме във форума. Аз съм що-годе новобранка, но помня времената, когато се коментираха конкретни новини, очаквания, продавачи и купувачи на конкретни компании. Това е градивно и полезно, а за мен лично всичко друго е плява и въобще спрях да го чета. Само като видя никът и знам какво съдържа поста му. Има компании, които не са коментирани с месеци и години, но за сметка на това е пълно с политика, философстване и да не се повтарям...
С такива събеседници, такива разговори! Тук има хора, които нямат нито една акция, но пишат с цел да дразнят останалите. Какви смислени аргументи за движението на дадена акция е посочил например Монти? Абсолютно никакви. Ташунко е същата работа. Аз от много време не съм видял да се коментират отчети, показатели, новини и т.н.
И аз не пиша много за дружествата, но май е и по-добре. То си нЕма смисъл
Eййй, умираме да се заяждаме, да се хвалим и да философстваме във форума. Аз съм що-годе новобранка, но помня времената, когато се коментираха конкретни новини, очаквания, продавачи и купувачи на конкретни компании. Това е градивно и полезно, а за мен лично всичко друго е плява и въобще спрях да го чета. Само като видя никът и знам какво съдържа поста му. Има компании, които не са коментирани с месеци и години, но за сметка на това е пълно с политика, философстване и да не се повтарям...
Нормално е да има някакво зацикляне след покачване,но да е достигнала хартиата цена...незнам Мисля че се опитваш да дразниш форумците
Имам Зрънчо от 40 малко и холдинг варна от 18... и мога да се бъзикам...като акционер....но идва ред в тези позици на продавачите.../ССВ ,ХИМ и ЗХБГ/
Холдинг Варна е слабо ликвиден.... така че там по скоро може да има или рязък спад или рязко качване...
И двете....като стигне дадена цена....
А дали е стигнала ,ами натам отива....
Гледай как се гърчи Зрънчо над 44 ст....
или ХИМ на 1,85....
ССВ над 1,1...качва се от ъпъри....
Нормално е да има някакво зацикляне след покачване,но да е достигнала хартиата цена...незнам Мисля че се опитваш да дразниш форумците
За прословутия ти Петрол те питах колко е облога, ти не отговори, а избяга като партизанин от нормален човек.
Ето, показвам:
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
От когато искаш ако искаш от 2006 г....
10% на печалбата ми от Петрол.....съгласен ли си....
Плюс долния бас.... колко са 10% от печалбата ти, как да знам аз?
питах те нещо за баса ти, колко е облога, ти отговори ли????
Публикацията е оща на тази страница, всеки може да я види...
Не исках да ти го казвам ,ама си малоумен...
Ти твърдиш че нямам печалба а ад твърдя че имам ...
Ти получаваш 10 % от загубата ми от Петрол а аз 10 % от печалбата ми.....от 2006 г...
Плюс другия бас 10 % от ....спомняш ли си го вече....а
Голямо леке си....
И двете....като стигне дадена цена....
А дали е стигнала ,ами натам отива....
Гледай как се гърчи Зрънчо над 44 ст....
или ХИМ на 1,85....
ССВ над 1,1...качва се от ъпъри....
аз съм от много отдавна във неговия игнор и това е за мен довод ,че мнението на офците е различно от мойто.... е от време на време ме напада ин дирекно ,но това не го смятаме за липса на игнор.....
Няма излизане от игнора. Бутне ли те вътре - край. Незнам колко е капацитета на игнора и дали спира да работи като се препълни
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
аз съм от много отдавна във неговия игнор и това е за мен довод ,че мнението на офците е различно от мойто.... е от време на време ме напада ин дирекно ,но това не го смятаме за липса на игнор.....
Коментар