Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМонти, ти нали си майстор в ловенето на падащи ножове. Кажи сега какво ще правиш ония дето се набабани в тях
Но това съвсем не се отнася за всички картони. Всички сме чували че има и профитни велпапета A някои и ги имат и на бфб (какъв ужас) нали !??!?Last edited by precakanoto; 03.04.2015, 16:24.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Нещо ни хвана за мезе....
Цялата борса падна с близо 30 % от година...
Ако вярвам на написаното за падането от 10% ти нямаш нито една акция...защото всичко си продал....Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМонти, ама ти си много интересен човек бе! Това че една акция от портфейла ми пада, не значи че трябва да разпродам всичко. Или ти си мислиш че всички акции в портфейла ми падат на минус 10% в един ден Айде дръж се малко по-сериозно!
Така ставаш хем досаден ,хем не вдъхваш доверие...
И когато акциите падат с много и когато се качва си с много си доволен...
Малко по сериозно...
качват се само три акции ....останалите са в рейндж....минус 10 ,плюс 10% ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеГовориш пълни глупости и заблуждаваш хората, а това не е добре.
Какво пречи една акция да я купя на 2 лева и да продам на 1.80, а след това да я купя на 1.50? Аз за разлика от теб не се притеснявам да си прибирам загубите.
Аман от тролове..днес....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ако вярвам на написаното за падането от 10% ти нямаш нито една акция...защото всичко си продал....
Какво пречи една акция да я купя на 2 лева и да продам на 1.80, а след това да я купя на 1.50? Аз за разлика от теб не се притеснявам да си прибирам загубите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕ, ако е на плюс 100% - 200% разбира се че ще я затворя. Ако е на плюс 10% - 20% не я затварям, но ако падне на минус 10% ще я затворя.
Просто оставям печалбите да растат и ограничавам загубите. Това е моят начин на търговия.
Ако вярвам на написаното за падането от 10% ти нямаш нито една акция...защото всичко си продал....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеГетоф, аз по принцип не давам много обяснения и съвети, но ти ме кефиш и ще ти издам една малка тайна.
Аз много рядко затварям печеливши позиции. Според мен да затвориш печеливша позиция е все едно да биеш ръката която те храни, да заколиш кокошката която ти снася златни яйца или да отрежеш дърво което дава плодове.
Наздраве на всички спекуланти!
Най-якото спекулант сега е изпопадало още в началото на баиря но пък за сметка на това вече е подредено с офертите у лево, при кандидат-милионерите, E изниква лошия въпрос - как ще се спадат тия картони и как ще ги земаме на далавера ???!?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеНе, днес и понеделник е затворена заради празниците в Германия .
Приятна почивка! И хубав уикенд!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеБФБ работи ли днес?
Или има проблем в системата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеНаздраве!! А когато позицията от печеливша тръгне към губеща, а ако изчакаш и стане губеща???
Просто оставям печалбите да растат и ограничавам загубите. Това е моят начин на търговия.
Коментар
Коментар