If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Твърде рано е да се кешира по моите позиции. Мама ме е учила да не коля златните кокошки. Учила ме е да не ловя падащи кинжали и да не инвестирам в безперспективни държави по широкият свят.
Успех в търговията. Надявам се да постигнеш не по-лоши резултати от моите. Има много пътища към успеха. Аз не разбирам защо сте се вторачили само в ТИМ. Има толкова много компании извън групата им. Явно за всеки влак си има пътници.
Да и аз така им се чудя само ТИМ гледат
Абе ташунко продаде ли или има и още? Напъне си още малко и за ТИМ ще ударим едно рано
Ако са кеширани - няма лошо.
Инак умря циганката дето се хвалеше....много сте хилави стадото теленца, преплитат ви се краченцата
Твърде рано е да се кешира по моите позиции. Мама ме е учила да не коля златните кокошки. Учила ме е да не ловя падащи кинжали и да не инвестирам в безперспективни държави по широкият свят.
Успех в търговията. Надявам се да постигнеш не по-лоши резултати от моите. Има много пътища към успеха. Аз не разбирам защо сте се вторачили само в ТИМ. Има толкова много компании извън групата им. Явно за всеки влак си има пътници.
Коментар