Първоначално изпратено от 8ball
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма начин.По добре въобще никога не го отваряй.За какво ли ти е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеТашунко, кажи кога ще се оттеглиш в поредното отсъствие, за да зная кога, да си отворя отново сайта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТашунко нещо много пасивен ми се виждаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТва ако са мечки значи аз съм японец
Прецаканото, ще кажеш ли нещо по въпроса
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеАбе това ЦКБ не пада нещоТашунко напъне се нали си взел от ниско давай да те видим до колко може да се напъваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениевече съм 100%в акции нека ръста да започне от днес хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТаксиджиите сега купуват в Хонг Конг, доста време ще трябва да го надуват този пазар преди да се пренесат в България
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАбе не знам таксидижиите какъв сигнал са, но знам със сигурност кой е сигнала за предстоящо спукване на балона - когато темата "Какъв автомобил е подходящ за инвеститора" отново почне да се задържа на първа страница във форума на Инвестора
Коментар
-
Абе не знам таксидижиите какъв сигнал са, но знам със сигурност кой е сигнала за предстоящо спукване на балона - когато темата "Какъв автомобил е подходящ за инвеститора" отново почне да се задържа на първа страница във форума на ИнвестораHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар