Аз наистина помислих, че се отпразнува рожденият ден на Доган на патерица
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение...но какво общо има това с БГ?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеЗащо, наистина не знам какво е било? Сега е католически великден, доколкото знам, но какво общо има това с БГ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКлинт, майтапиш се, нали?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеа защо беше затворен пазара до сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеУтре се почва. Четири дни почивка не ми се отразиха много добре.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПишеш за понятия за който и ум си нямаш....
Затова си в банкови акции....
Бях обещал да не се гъбаркам с теб ... едва се удържам
Ако ще ме просвещаваш ми пиши на л.с. ....да не спамим ...не за другоЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВелик си ! Сега разбрах защо никой не може да те бие по доходност - очевидно притежаваш машина на времето ...
Или реалността е изкривена - но в главата ти
Затова си в банкови акции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениетолкова е отнет лицензът, колко и Бойко Борисов не си е подал оставката тогава.....
Изобщо брато, не ти прави чест да манипулираш така, не е редно.
Нямам препоръка
Смях..
Акциите докато не избраха Орешарски не се възстановиха...
Даже и новобранеца отдолу е посочил дата за лиценза на Чез по време на Орешарски..
Дотогава я проверяваха до юли 2013г....
Хайде малко по сериозно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпри си писал глупости....
Борисов: Отнемаме лиценза на ЧЕЗ, токът поевтинява
Още днес лицензът на ЧЕЗ ще бъде отнет, обяви премиерът Бойко Борисов на извънредна пресконференция в Министерски съвет. Той добави, че от март цената на тока може да бъде намалена. Борисов бе категоричен, че няма да подаде оставка.
Към новината »
12:32 | 19 февруари 2013 | по тема: Протестите срещу монополите
Или реалността е изкривена - но в главата тиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар