IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• продължение от темата за Веско

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Ама 2005 -2006 много хора вярваха че Кремиковци е хубава компания. Ти гледаш от сегашна гледна точка. но тогава приходите му растяха, цената на стоманата растеше главоломно, Китай купуваше стомана от всякъде. Печалбата на кремиковци - поне на книга растеше с бесни темпове и бе доста висока.

След това - надуването от 2007 или 2008 не съм сигурен си бе лов на гадулки, но 2005 хората вярваха че Кремиковци е добра компания. Или поне що годе добра. И не - не се печелеше от всичко след излизането на БТК борсата бе в стагнация поне година и половина. Почти нищо не растеше - а Кремиковци растеше. готов съм да се обзаложа че ако ти бе влязъл на борсата 2-3 години по-рано и ти щеше да имаш яко от кремиковци, просто спекулата бе там и пари се правеха от там. Голяма ликвидна фирма, с подобряващи се резултати, силноподобряващи се, лесно се търгува по няколко стотин хиляди лева на ден оборот, и цената на акциите и растеше като луда.
    вземи отчетите и виж, че за последно през 2000 г. Крем-а е реализирал някаква печалба от основната си дейност

през цялото време до 2005 година Крем-а почти не плащаше на НЕК, Булгаргаз, НОИ и БДЖ-товарни превози

2005 като го взе митал и като го яхна добрия вълк лупи вече нещата бяха трагични ................ това беше началото на края

въпреки всичко акцията се покачваше като аз си спомням какъв оптимизъм цареше при 39 лв за акции в края на 2007 ................... постовете ми още стоят в онази тема в която КАРО и една девачка обясняваха теорията за чистата акция

някъде си пазя всички постове на КАРО от онова време ................... някой ден ще ги издам в книга защото преди като направих тема посветена на този значителен интелектуален продукт ми я изтриха
    Last edited by polki; 18.04.2015, 03:26.
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
      А твойто съм го слушал 2004 , 2005 , 2006 , 2007 , 2013 .

Оказа се че не е точно така
      Що, те и тогава се движиха заедно

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Това нещо май съм го чувал 2007 края, цялата 2008 и началото на 2009. Оказа се че не винаги е така
        А твойто съм го слушал 2004 , 2005 , 2006 , 2007 , 2013 .

Оказа се че не е точно така

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Но и нищо не пречи на някои акции да поскъпват въпреки песимистичните очаквания на отделни играчи
          Life won't wait for you.

Коментар

Но и нищо не пречи на някои акции да поскъпват въпреки песимистичните очаквания на отделни играчи
            Това нещо май съм го чувал 2007 края, цялата 2008 и началото на 2009. Оказа се че не винаги е така

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Аз много пъти съм казвал че съм оптимист нищо не пречи на един оптимист да вижда че пазара е прекалено оптимистичен.

Коментар

Гетоф, ти по природа ли си песимист?

То бива черногледство, но твоето и на Равновесие е болестно състояние
                Аз много пъти съм казвал че съм оптимист нищо не пречи на един оптимист да вижда че пазара е прекалено оптимистичен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  А може би на БФБ 2015 = 2008 ?
                  Гетоф, ти по природа ли си песимист?

То бива черногледство, но твоето и на Равновесие е болестно състояние

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                    2015=2005
                    А може би на БФБ 2015 = 2008 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Според мен сме 2007/8 = 2016,
                      2008/9=2017.....
                      Това на база написаното по-горе ли го твърдиш или има и друго?
                      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                        2015=2005
                        ъседите на Гърция поставят под карантина клоновете на гръцки банки
                        Съседите на Гърция поставят под карантина всички клонове на гръцки банки, за да сведат до минимум опасността от заразяване на собствените кредитни системи, в случай, че преговорите между Атина и нейните чуждестранни кредитори се провалят, информира агенцията ДПА, цитирайки гръцкия вестник "Катимерини".
                        Централните банки на Албания, България, Кипър, Румъния, Сърбия, Турция и Македония са накарали гръцките банкови клонове да сведат до нула своите сделки с гръцките ценни книжа, заеми и държавни облигации.
                        Решението идва на фона на преговорите за постигане споразумение за нова спасителна помощ за Гърция. Споразумението е необходимо, за да се деблокира помощта от 7,2 милиарда евро, което е останало от сегашната спасителна програма, предоставена от Европейската комисия, Европейската централна банка и Международния валутен фонд.
                        Европейската комисия съобщи, че напредъкът в преговорите е незадоволителен преди срещата на министрите на финансите от еврозоната, насрочена за 24 април

Според мен сме 2007/8 = 2016,
                        2008/9=2017.....

Коментар

• 2015=2005

Коментар

• таше скиваш ли каква страхотна гледка в инвестора ЦИЕ и Европа борси . сииииииииииииичкуто в червено нии +0,30. туй му се вика американско мошевска измама таше . кажи хайл Америка

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                              На мен не ми е писнало от теб , живей си , казах че ми писва от простотията и спама ти !
                              Щом смяташ така ок.Не ми пречи това макар че не разбирам защо се дразниш от истината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Разбирам те напълно колега.На мен също ми е писнало от теб!
                                На мен не ми е писнало от теб , живей си , казах че ми писва от простотията и спама ти !

Коментар

Working...
                                X