IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Сапов, ти нъл уж отвъд локвата се локализираше.
    Кога спиш бе пич...ил си вампирясъл..
    Спах цял ден вчера и сега чета разни анализи в нета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      почивах доста сега е време да поработим .
      Сапов, ти нъл уж отвъд локвата се локализираше.
      Кога спиш бе пич...ил си вампирясъл..

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        И какво ще купуваш или ще продаваш?
        Ами пуснах няколко ордера ама навсякъде мъртвило.Сложил съм сега един ордер за 5 бона на една компанийка и уж на 1-ва позиция съм ама едва ли ще има сделка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          то не става така...
          този да махнеме че не ни е приятен по партиина линия ,другия по религиозна линия ,трети по социална ,четвърти по каста на работа , петия бил мечка ,шестия няма акции...
          направете критерии по който може да се пише и да няма засегнати и да си доволен....... ,...
          нищо лично ,но се мъчите да правите цензура....спрямо всеки със собствено мнение...
          Иначе ако всеки пост пише Софикс 1000 ще съм много положитерел и образован....нали....
          Аз съм забелязал че ми се издразват тия които губят.Другите които печелят често ми пишат на лични и си обсъждаме различни теми.Според мен е по-добре да ме игнорират и така няма да четат какво съм написал и да ае налага да им отговарям.Просто трябва да вземат пример от щрауса .

Коментар

И какво ще купуваш или ще продаваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
              90% от думите ти са талаш.
              Сигурно те дразнят.Сори ама не съм професор .

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                Вожде като някаква латерна си... почини малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
                  Има възможност да го игнорирате и да не го четете, но за съжаление няма отърване
                  то не става така...
                  този да махнеме че не ни е приятен по партиина линия ,другия по религиозна линия ,трети по социална ,четвърти по каста на работа , петия бил мечка ,шестия няма акции...
                  направете критерии по който може да се пише и да няма засегнати и да си доволен....... ,...
                  нищо лично ,но се мъчите да правите цензура....спрямо всеки със собствено мнение...
                  Иначе ако всеки пост пише Софикс 1000 ще съм много положитерел и образован....нали....

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
                    Има възможност да го игнорирате и да не го четете, но за съжаление няма отърване
                    Като че ли си малко напрегнат.

Коментар

Извинявай колега ама не мога да разбера какъв е проблема.
                      90% от думите ти са талаш.

Коментар

давай, тегли ножа на форума... аман вече...
                        Извинявай колега ама не мога да разбера какъв е проблема.

Коментар

• Има възможност да го игнорирате и да не го четете, но за съжаление няма отърване

Коментар

• Вожде като някаква латерна си... почини малко.

Коментар

и добре ще направиш !
                              давай, тегли ножа на форума... аман вече...

Коментар

Аз смятам, да спра да влизам тук, точно заради това...

неговите зъби са най-проветрените във вселената...
                                и добре ще направиш !

Коментар

Working...
                                X