Пак се е разнесла ВОНЯ !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеШъ я видим тази работаУбеден съм че в момента разработват следващия сценарии с кражба за няколко милиарда
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеОттук нататък на БФБ играта на нерви ще се изостря. Тази игра обаче е по-скоро бича игра. Актуални са въпросите защо БФБ не скача, а не защо БФБ не пада. Обяснението за това защо няма спад изглежда да е масово, а това защо няма ръст продължава да е загадка за мнозинството. Т.е. с всеки изминат ден нервите на биковете са все по-опънати докато не дойде времето да не издържат. Всеки знае какво следва след това. Така виждам аз нещата..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеА и ще нещо ,тези който периодично ме нападаха заради прогнозите ми в близките 7 г. , после след изпълнението им периодично си сменят никовете и нападат с лични обиди....
Но пък вече имат по 100 ника и не чувстват комплески че са лузъри....
Те са лузърско мнозинство....Last edited by Andi11; 22.05.2015, 15:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЗабавлениепълна скука и кибичене според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПо тия пункт не бих казал еднозначно че са в наша полза нещата.
Дори да оставим настрани сигурността, положението с основни търговски партнъори като Гърция, Русия, Украйна, напоследък и Македония е далеч от розово, Турция се мъти нещо...
Ако имаш предвид текущото КЕ вместо да се надява човек на евентуални трохи на бфб много по умно беше ( и все още е) да сложи пари в диверсифициран ( и хеджиран че май $ още не си е казал докрай думата) европейски индекс, при това с дивиденти, напр. DBEU, HEDJ....и евентуално по малки растящи, от рода на DFE например.
Би ли споделил по точно какво те прави толкова булиш отвън ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИменно- и какво става- ако случайно глупостите им за периода са от по-леко приеманите- растем, ако успеят да надминат себе си- падаме. Към това добавяме и външните фактори/те поне в момента са в наша полза/ и индивидуалните глупости на по-ниско ниво/мажоритар/ и имаме пълната картина
Дори да оставим настрани сигурността, положението с основни търговски партнъори като Гърция, Русия, Украйна, напоследък и Македония е далеч от розово, Турция се мъти нещо...
Ако имаш предвид текущото КЕ вместо да се надява човек на евентуални трохи на бфб много по умно беше ( и все още е) да сложи пари в диверсифициран ( и хеджиран че май $ още не си е казал докрай думата) европейски индекс, при това с дивиденти, напр. DBEU, HEDJ....и евентуално по малки растящи, от рода на DFE например.
Би ли споделил по точно какво те прави толкова булиш отвън ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеЕ вербално, няма сега и кредити да ходя да тегля.. на 100% съм в артии..
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеВербалноМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеОттук нататък на БФБ играта на нерви ще се изостря. Тази игра обаче е по-скоро бича игра. Актуални са въпросите защо БФБ не скача, а не защо БФБ не пада. Обяснението за това защо няма спад изглежда да е масово, а това защо няма ръст продължава да е загадка за мнозинството. Т.е. с всеки изминат ден нервите на биковете са все по-опънати докато не дойде времето да не издържат. Всеки знае какво следва след това. Така виждам аз нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеАз по-скоро бих се притеснил ако не го хвалят- това ще означава, че не могат да се разберат за глупостите и ще почват да клатят лодката
Коментар
Коментар