If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+111
Ееее -най - накрая и ти да кажеш нещо разумно и правилно.!!!
Гледам тази вечер колегите са доста изнервени в различните теми.
Изнервени са защото губят пари,но това за някой ще е безценен урок.Между другото чак толкова не е за рев работата.2008-2009 си беше за рев.Сега се полюшва морето не е буря .
това е добре за парите ни в известен смисъл....мене повече ме притеснява,когато всички са щастливи и започнат да се пускат разни снимки на кораби в темата за Хима...това почти винаги е сигнал че трябва да започне да се разпродава
Не е Препоръка!!!
Съгласен съм с теб.Много пъти съм давал сигнал че ще настъпят разпродажби ,но за жалост бивах оплюван от маса пишмян оптимисти които сега са изнервени и реват.Хубаво е когато борсата расте но трябва да можеш да понасяш загубите.Аз лично пожелавам на всички да тръгне борсата по-скоро нагоре в което аз лично не вярвам,но ще ми стане много драго като видя портфейла си.Без да обиждам никой искам да кажа на многото миналогодишни оптимисти че си заслужават сегашните загуби за да се поучат и да бъдат по-реалисти следващия път.Така ще се предпазят от нови и ще са още дълго в играта.
+111
Ееее -най - накрая и ти да кажеш нещо разумно и правилно.!!!
Гледам тази вечер колегите са доста изнервени в различните теми.
това е добре за парите ни в известен смисъл....мене повече ме притеснява,когато всички са щастливи и започнат да се пускат разни снимки на кораби в темата за Хима...това почти винаги е сигнал че трябва да започне да се разпродава
Не е Препоръка!!!
ХАХАХАХАХА явно това е имал ВпредВид ТикВВВВонйй Вчера като каза че следващия месец ще имало инФФФФестиция са 1млрд лефффчета
Е...м ти инвестиора - навсякъде съден
Мите, не е никак трудно да видиш, че цитираната статия е от преди 14 месеца когато любимеца ти Олигарски още не беше оказал помощ в разбиването на една българска банка
твоите комунисти го доведоха този "братски китайски милиардер"
Коментар