IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пак се е разнесла ВОНЯ !

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Шъ я видим тази работа Убеден съм че в момента разработват следващия сценарии с кражба за няколко милиарда
      +1111111

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Оттук нататък на БФБ играта на нерви ще се изостря. Тази игра обаче е по-скоро бича игра. Актуални са въпросите защо БФБ не скача, а не защо БФБ не пада. Обяснението за това защо няма спад изглежда да е масово, а това защо няма ръст продължава да е загадка за мнозинството. Т.е. с всеки изминат ден нервите на биковете са все по-опънати докато не дойде времето да не издържат. Всеки знае какво следва след това. Така виждам аз нещата.
        След това мирише на бичи изпражнения то се знае .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          А и ще нещо ,тези който периодично ме нападаха заради прогнозите ми в близките 7 г. , после след изпълнението им периодично си сменят никовете и нападат с лични обиди....
          Но пък вече имат по 100 ника и не чувстват комплески че са лузъри....
          Те са лузърско мнозинство....
          Абе е*и ги.Нека си бръщолевят.Сега нали реват.Лузъри винаги ще има а на бфб те се развъждат всеки ден.
          Last edited by Andi11; 22.05.2015, 15:20.

Коментар

• То последните дни и на запад е баси скуката - не знам за какво изобщо ги гледам.

Ако иска екшън човек май трябва китайски компании да търгува, ама много тъпа часовата разлика.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              Забавление пълна скука и кибичене според мен.
              Затова пък сме по-активни във форума

Коментар

• Забавление пълна скука и кибичене според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  По тия пункт не бих казал еднозначно че са в наша полза нещата.
                  Дори да оставим настрани сигурността, положението с основни търговски партнъори като Гърция, Русия, Украйна, напоследък и Македония е далеч от розово, Турция се мъти нещо...
                  Ако имаш предвид текущото КЕ вместо да се надява човек на евентуални трохи на бфб много по умно беше ( и все още е) да сложи пари в диверсифициран ( и хеджиран че май $ още не си е казал докрай думата ) европейски индекс, при това с дивиденти, напр. DBEU, HEDJ....и евентуално по малки растящи, от рода на DFE например.

Би ли споделил по точно какво те прави толкова булиш отвън ?
                  Точно текущото КЕ- основното му влияние тук засега е върху лихвите по депозитите и се пренесе поне върху оценката на дивидентните дружества, второто е върху валутните курсове и се вижда като ръст на печалбите на някои износители. Евнтуално може да има и трето- ако някой ексцентрик реши да хвърли пари на БФБ, щото са му в повече. Иначе естествено, че влиянието му тук ще е много по-малко, отколкото навън, то при лимитите ми БФБ така или иначе е повече забавление и професионално изкривяване, отколкото работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Именно- и какво става- ако случайно глупостите им за периода са от по-леко приеманите- растем, ако успеят да надминат себе си- падаме. Към това добавяме и външните фактори/те поне в момента са в наша полза/ и индивидуалните глупости на по-ниско ниво/мажоритар/ и имаме пълната картина
                    По тия пункт не бих казал еднозначно че са в наша полза нещата.
                    Дори да оставим настрани сигурността, положението с основни търговски партнъори като Гърция, Русия, Украйна, напоследък и Македония е далеч от розово, Турция се мъти нещо...
                    Ако имаш предвид текущото КЕ вместо да се надява човек на евентуални трохи на бфб много по умно беше ( и все още е) да сложи пари в диверсифициран ( и хеджиран че май $ още не си е казал докрай думата ) европейски индекс, при това с дивиденти, напр. DBEU, HEDJ....и евентуално по малки растящи, от рода на DFE например.

Би ли споделил по точно какво те прави толкова булиш отвън ?

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                      Е вербално, няма сега и кредити да ходя да тегля.. на 100% съм в артии..
                      Мечетата колега

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                        Вербално
                        Е вербално, няма сега и кредити да ходя да тегля.. на 100% съм в артии..
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Оттук нататък на БФБ играта на нерви ще се изостря. Тази игра обаче е по-скоро бича игра. Актуални са въпросите защо БФБ не скача, а не защо БФБ не пада. Обяснението за това защо няма спад изглежда да е масово, а това защо няма ръст продължава да е загадка за мнозинството. Т.е. с всеки изминат ден нервите на биковете са все по-опънати докато не дойде времето да не издържат. Всеки знае какво следва след това. Така виждам аз нещата.
                          Аз пък ги виждам по друг начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Напъвате ли ги?
                            Вербално

Коментар

• Напъвате ли ги?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Аз по-скоро бих се притеснил ако не го хвалят- това ще означава, че не могат да се разберат за глупостите и ще почват да клатят лодката
                                Чакай да видиш първо какво са измислили

Коментар

Working...
                                X