IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако българските правителства са стабилни в дадено нещо, то това е в правенето на глупости. Човек просто трябва да почака на брега на реката и ще види следващата глупост течаща по течението

Коментар

• Оттук нататък на БФБ играта на нерви ще се изостря. Тази игра обаче е по-скоро бича игра. Актуални са въпросите защо БФБ не скача, а не защо БФБ не пада. Обяснението за това защо няма спад изглежда да е масово, а това защо няма ръст продължава да е загадка за мнозинството. Т.е. с всеки изминат ден нервите на биковете са все по-опънати докато не дойде времето да не издържат. Всеки знае какво следва след това. Така виждам аз нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        4д в момента ближе рани ама неисе...
        Като смени ника ,тогава ще си покаже ,за сега изблиците му на творчество намаляват пропорционално на спадовете на борсата.... Почва да ми липсва понякога като опонент в политиката и бик на борсата.......
        Продаде ли и прибра ли печалбата .... ако не си ,ще ги чака съдбата на Биовет поне още три компании.....от твойте изредени...

Нямаш тимуровци защо......?
        Как ще направи, тази година 30% хич не знам.

Коментар

• Продадох частично Биовет и Доверие, на добра печалба, при Биовет дори се оглеждам за влизане отново Тимуровци, банки и други холдинги не обичам да държа повече от месец-два, подозирам че до 1 година все ще има повод да взема и от тях и след това пак да мина от отбора на мечките

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Прав съм защото съм на печалба от покупките си през годината- Агрия, Емка, Монбат, Доверие, СФИ, дори Биовет, срещу минуси при БРЕФ и Гагарин, както казва 4Д много е трудно да губиш пари на БФБ,освен при сериозни спадове, каквито в момента няма Подозирам, че дори при Софикс 430 ще съм бил прав Освен това подозирам, че Агрия и Монбат ще приключат годината 50 % над днешните си нива
            4д в момента ближе рани ама неисе...
            Като смени ника ,тогава ще си покаже ,за сега изблиците му на творчество намаляват пропорционално на спадовете на борсата.... Почва да ми липсва понякога като опонент в политиката и бик на борсата.......
            Продаде ли и прибра ли печалбата .... ако не си ,ще ги чака съдбата на Биовет поне още три компании.....от твойте изредени...

Нямаш тимуровци защо......?

Коментар

Аз от 2008 г. когато крепих булстрад не крепя никого освен семейството си и роднините...........купувам само ниски акции и то колкото си може на по ниски цени а ти в момента ми крепиш шлиферо ,както казва боци....
              Не знам кво му крепиш на боци, теб те крепя аз с данъците си, не го забравяй.
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                Стой да крепиш Петрол, къде бягаш на вилата..
                Аз от 2008 г. когато крепих булстрад не крепя никого освен семейството си и роднините...........купувам само ниски акции и то колкото си може на по ниски цени а ти в момента ми крепиш шлиферо ,както казва боци....

Коментар

Защо си прав като си в отбора на биковете....
                  Не виждам борсата даа се качва ,не виждам да има нови инвеститори ,не виждам нещо да се променя в икономиката....
                  защо си прав....може би защото намаляват ДФ ,ИП и ПФ избягаха онт нашия маркег...
                  Така си решил или така е на истина....
                  Аз държа на мнението че през късното лято ще видим индекси около 430-450....
                  И шанса да позная е вече над 70%....като гледам нагласите на брокери ,политици и иконимисти ,плюс външното положение....
                  Прав съм защото съм на печалба от покупките си през годината- Агрия, Емка, Монбат, Доверие, СФИ, дори Биовет, срещу минуси при БРЕФ и Гагарин, както казва 4Д много е трудно да губиш пари на БФБ,освен при сериозни спадове, каквито в момента няма Подозирам, че дори при Софикс 430 ще съм бил прав Освен това подозирам, че Агрия и Монбат ще приключат годината 50 % над днешните си нива

Коментар

А и още нещо и ви оставам да се къпете в розови мъгли.....
                    Тези продажби в последно време и надеждата че след тях ще има отскок е нож с две острието...
                    Първо много акции са купени на червено и като се види че нямат отскок първо за тяхното плащане ще се продават други компании преценени като много губещи и после в даден момент като се прецени че И тези акции все пак падат или подлежат на падане ще се разпродават за да не акумулират по големи загуби.....
                    Но това няма да го прочетете в форума ....нали...
                    Хайде че ме чака вилата .....
                    Троловете ще са щастливи ,ще си тролят с 100 никове и никой няма да им каже че са тролове и комплексари ,ъпърите ще си ъпърстват и ще викат колко е хубаво че падат акциите и ще купуват на ниски цени , другите ще викат наздраве и ще се кръстят че само с процент са паднали.... или ще смятат с колко им се е качил портфеила....
                    Абе мила форумна картинка....вече 7 години ,без седем месеца в 2013/2014 г......
                    Стой да крепиш Петрол, къде бягаш на вилата..
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• А и още нещо и ви оставам да се къпете в розови мъгли.....
                      Тези продажби в последно време и надеждата че след тях ще има отскок е нож с две острието...
                      Първо много акции са купени на червено и като се види че нямат отскок първо за тяхното плащане ще се продават други компании преценени като много губещи и после в даден момент като се прецени че И тези акции все пак падат или подлежат на падане ще се разпродават за да не акумулират по големи загуби.....
                      Но това няма да го прочетете в форума ....нали...
                      Хайде че ме чака вилата .....
                      Троловете ще са щастливи ,ще си тролят с 100 никове и никой няма да им каже че са тролове и комплексари ,ъпърите ще си ъпърстват и ще викат колко е хубаво че падат акциите и ще купуват на ниски цени , другите ще викат наздраве и ще се кръстят че само с процент са паднали.... или ще смятат с колко им се е качил портфеила....
                      Абе мила форумна картинка....вече 7 години ,без седем месеца в 2013/2014 г......

Коментар

Не виждам борсата даа се качва ,не виждам да има нови инвеститори ,не виждам нещо да се променя в икономиката....
                        защо си прав....може би защото намаляват ДФ ,ИП и ПФ избягаха онт нашия маркег...
                        И шанса да позная е вече над 70%....като гледам нагласите на брокери ,политици и иконимисти ,плюс външното положение....
                        Като ти го цитирам това в края на лятото, ще имаш ли капката доблест, да кажеш "сгреших", ако не се окажеш прав? Съмнява ме.
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• нека сега се загледаме в избушеняците

Коментар

• абе мунчо на 600 и кусур какво беше международното положение и политиците бе , фондаменталист велик

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                              Че аз миналата година писах за отбора на мечките и бях прав. Тази съм от биковете и пак съм прав. Иначе пари се намират, но гледам да ги харча разумно, акъл- по-малко, но в сравнение с тукашните герои все е нещо.

Коментар

помогни и се включи в хора на откачалките..............
                                нали нищо друго не можете да коментирате а само ъп ,ъп , ъп.....ама то иска пари и акъл а не крясъци и обиди....
                                Че аз миналата година писах за отбора на мечките и бях прав. Тази съм от биковете и пак съм прав. Иначе пари се намират, но гледам да ги харча разумно, акъл- по-малко, но в сравнение с тукашните герои все е нещо.

Коментар

Working...
                                X