If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sofix ти е отговорил. Няма как да излезеш през пазара с такъв пакет без да си събориш ненужно цената. Ала това не е чак толкова на едро. Има къде, къде по-големи играчи сред нас. Само за уточнение. Нямам шестцифрено число акции на Трейс, говоря за стойността в левове. Не съм чак толкова луд
Добре, че направи уточнение, защото си помислих че си станал по-голям бик и от мен
Мъка,мъка.......Карък Каръков е пак на маркета...сега ще пили всеки ден какви страшни инвесиции е направил...а маркета отива към 450...на първо време другия месец....а при проблем с гърците ще питаме кой има бамки..
Монти абе верно че Каръков е голям карък.Тъкмо си помисли че направи врътка с Хима а то той потопи нос като Титаник.
Проблемът е там, че ти общо взето си последният човек, който ще ми каже какво, кога и как да пиша. Ако не можеш да се примириш с това, то можеш също да натиснеш игнора или да смениш форума, в онзи "другия", "за сериозните играчи". Всичко това ще ти донесе по-малко дразнители и повече вътрешна хармония. Съдейки по агресията и обидния тон, който държиш към група колеги, то имаш крещяща нужда от хармония. И е време да се замислиш дали борсовата търговия въобще е за теб, щом ти носи толкова мъка и агресия. От мен да знаеш, че за това колко успял е един човек се съди по това, колко високо стои над нещата.
Да ама той пък може да ти каже една рецепта за шкембе чорбичка.Обаче не си ли се замислял какви ли не играчи имаме на борсата .
Ами че те миналата година поевтиняха с повече от 20%, а предните две поскъпнаха с повече от 20%. Не мога да разбера защо всичко това ви се струва толкова невероятно? Достатъчно е само да се случат събитията, които да подтикнат пазара към движения. За мен въпросът не е дали, а кога. Има вероятност да не уцеля времевия хоризонт, но вместо да критикувате моята прогноза по-добре вижте вашите за Софикс над 600. Те изглеждат още по-далечни към днешна дата.
Блянът за Софикс 600 ще си остане само в празните мечти на многото пишмян оптимисти.Какъв скъп урок им нанесе борсата.Който се е поучил ще прави пари който не е ще се занули.
ехее вие не си играете на дребно. Как се излиза с такъв пакет ако решиш да излизаш от позиция
Sofix ти е отговорил. Няма как да излезеш през пазара с такъв пакет без да си събориш ненужно цената. Ала това не е чак толкова на едро. Има къде, къде по-големи играчи сред нас. Само за уточнение. Нямам шестцифрено число акции на Трейс, говоря за стойността в левове. Не съм чак толкова луд
От началото на 2015 до края на май нямам нито една сделка и имам шестцифрен пакет от акции на Трейс. Това също можеш да го запишеш за по-късни времена.
Мъка,мъка.......Карък Каръков е пак на маркета...сега ще пили всеки ден какви страшни инвесиции е направил...а маркета отива към 450...на първо време другия месец....а при проблем с гърците ще питаме кой има бамки..
Монти пак се опитваш да даваш наклон на шнура , та реших да ти помогна......
Помниш ли как ти предсказах преди година движението на бензиноколонките - първо гонят цената на Хим, после и на ЦКБ . Малко не познах .... понеже профуча кат мотор надоле..
В случай, че имаш нужда от съвет - не се вторачвай в Софикс ... освен ако не си станал индексен Гледай отделните позиции , като избягвай тези които нямаш и по ред причини не долюбваш....
С две думи - ако имаш съмнение кое накъде ще ходи просто питай.....
Проблемът е там, че ти общо взето си последният човек, който ще ми каже какво, кога и как да пиша. Ако не можеш да се примириш с това, то можеш също да натиснеш игнора или да смениш форума, в онзи "другия", "за сериозните играчи". Всичко това ще ти донесе по-малко дразнители и повече вътрешна хармония. Съдейки по агресията и обидния тон, който държиш към група колеги, то имаш крещяща нужда от хармония. И е време да се замислиш дали борсовата търговия въобще е за теб, щом ти носи толкова мъка и агресия. От мен да знаеш, че за това колко успял е един човек се съди по това, колко високо стои над нещата.
ВСИЧКИ СА СИ ДАЛИ ПРОГНОЗИТЕ В ТЕМАТА КОЯТО НАПРАВИ ПО ТЕМАТА И НА НОВА ГОДИНА ЩЕ ВИДИМ КОЙ КРИВ , КОЙ ПРАВ
Аз пък не мога да разбера, защо сте се вторачили в индекса. Мен лично ме интересува накъде се движи портфейлът ми, а не индекса Какво ми дреме, че индекса пада, ако портфейла ми расте
на момчето му е мерак веднъж поне нещо да познае без значение дали ще е индекс или посоката на някоя акция
Коментар