Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Просто мнение
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТони това е добре но лошото е че българина е много мнителен.Трудно би се навил за бфб.
Единствената може би хубава черта на Българина - да е мнителен за БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДнес и в Труд и в 24 часа, по цяла страница за БФБ, като алтернатива на депозиттик-так!
п.п. Не че някой ги чете вече, но може да ги споменат в сутрешните блокове - браво на Бултренд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПарите те интересуват, но ти е доста трудно да ги изкараш.Та значи и ти имаш акции, ама когато падат губим само ние, а ти не губиш
И не си мечка или бик, но очакваш нещо да се случи
От доста години съм във форума, ама такова нещо за първи път ми се случва да прочета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНемците ще почиват..
Най добре са в енергони.....
Значи и нашата ще работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПонеже верно много сте се изнервили, утре обявявам ден за почивка на БФБ
Най добре са в енергони.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми колко пъти да ви казвам че съм реалист.Нито съм мечка нито съм бик.Не го ли разбрахте най-накрая.Казвам това което очаквам да се случи.На който не му харесва си е негов проблем.Имам кеш имам артии и си правя каквото мисля че е добре за мен.Сантименти не ме интересуват.Интересуват ме парите само.Та значи и ти имаш акции, ама когато падат губим само ние, а ти не губиш
И не си мечка или бик, но очакваш нещо да се случи
От доста години съм във форума, ама такова нещо за първи път ми се случва да прочета
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВожде, Вождееееееее, и твойта не е лесна! Фурнаджийска лопата, си ти, Вожде! А кажи ни веднъж завинаги мечка ли си или бик
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАми аз казах, че все по-изнревени ще стават нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПонеже верно много сте се изнервили, утре обявявам ден за почивка на БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПонеже верно много сте се изнервили, утре обявявам ден за почивка на БФБ
Коментар
Коментар