IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Не съм на плюс. На минус 4% съм от началото на годината, но не ми е проблем.
    И аз съм някъде там, 4-5% на минус на акциите които имам и към момента на БФБ. И на мен не е. Много повече ме дразни когато пазара едвам мърда, отколкото когато има сериозни движения, дори и да са надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      не съм ти следил постовете през последната година и не знам какво си проповядвал ................... не съм забелязал при софикс 600 да пишеш за софикс 500 или софикс 400 .............. ако искаш припомни дали си споменавал такива стойности преди година...

прави ми впечатление, че започна с рефрена "софикс 400" от нова година насам с повторения всеки ден по няколко пъти .......................... 5 месеца те чета и не ти обръщах никакво внимание ................. в края на петия месец реших да ти задам някои въпроси от които бягаш "като дявол от тамян"

и пак да те питам:

олеква ли ти??? по-извисен ли се чувстваш като пророкуваш софикс 400???
      Мисля че есента започнах да го казвам това число.

А все пак ти доста избързваш, Напълно е възможно и да изляза прав - все още. Ако смятам, че повече няма вероятност в средносрочен план за Софикс 400 не бих го и казвал.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Средно - ако ти си на + то някой е на минус по-голям от 20%
        Не съм на плюс. На минус 4% съм от началото на годината, но не ми е проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          надявам се, че ще се намери здрав разум в събеседника и ще разбере, че е доста елементарно подобно поведение

нали съм оптимист и мисля, че разума ще надделее...
          Какъв разум?! За тях това е начин за печалба.Дойде ли лятото оревават орталъка за
          дежурната им врътка.Няма смисъл да се разправяш.

Коментар

От нова година до днес Софикс е паднал с 7,62%. От глупостите с КТБ, когато поне аз станах песимист Софикс е паднал с 20%. Хората вече са загубили 20% от парите си - средно.

Реално хората които са те слушали теб са загубили 20% от парите си, това как те кара да се чувстваш
            не съм ти следил постовете през последната година и не знам какво си проповядвал ................... не съм забелязал при софикс 600 да пишеш за софикс 500 или софикс 400 .............. ако искаш припомни дали си споменавал такива стойности преди година...

прави ми впечатление, че започна с рефрена "софикс 400" от нова година насам с повторения всеки ден по няколко пъти .......................... 5 месеца те чета и не ти обръщах никакво внимание ................. в края на петия месец реших да ти задам някои въпроси от които бягаш "като дявол от тамян"

и пак да те питам:

олеква ли ти??? по-извисен ли се чувстваш като пророкуваш софикс 400???

Коментар

Глупости на търкалета.
              Средно - ако ти си на + то някой е на минус по-голям от 20%

Коментар

От нова година до днес Софикс е паднал с 7,62%. От глупостите с КТБ, когато поне аз станах песимист Софикс е паднал с 20%. Хората вече са загубили 20% от парите си - средно.

Реално хората които са те слушали теб са загубили 20% от парите си, това как те кара да се чувстваш
                Глупости на търкалета.

Коментар

Сигурно и двамата сте разбрали колко безсмислен разговор водите
                  надявам се, че ще се намери здрав разум в събеседника и ще разбере, че е доста елементарно подобно поведение

нали съм оптимист и мисля, че разума ще надделее...

Коментар

• От нова година до днес Софикс е паднал с 7,62%. От глупостите с КТБ, когато поне аз станах песимист Софикс е паднал с 20%. Хората вече са загубили 20% от парите си - средно.

Коментар

• Сигурно и двамата сте разбрали колко безсмислен разговор водите

Коментар

Ок това със софикс 400 може да е заяждане Нямам си на идея до къде може да пада и дали реално ще пада или само си мисля така. Просто смятам 400 за реалистична хубава закръглена цифра
                        а олеква ли ти като знаеш, че хората могат да загубят около 20% от парите си? ............... дори и да е само виртуално това трябва да те успокоява

Коментар

Да си забелязал по някакъв начин пазарът да опровергава моите виждания.
                          аз не виждам пазара да те е подкрепил по някакъв начин

от НГ до сега софикс се движи в тесни граници около 500 пункта

ти си мислиш, че пазара ще падне с 20% , а тези които са с акции мислят, че софка ще се качи с 20% например

ти всеки ден поне 3 пъти пишеш за софикс 400 ................ от хората с акции никой не пише за софикс 600 например

нито сега ще купуваш акции, нито при софикс 400 ще купуваш акции, нито ще скъсяваш нещо на БФБ ................... целта ти е да пишеш за да дразниш

--------------------- така и не пожела да отговориш: какво чувство изпитваш като дразниш хората с акции?

Коментар

• Ок това със софикс 400 може да е заяждане Нямам си на идея до къде може да пада и дали реално ще пада или само си мисля така. Просто смятам 400 за реалистична хубава закръглена цифра

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012
                              ясно, че има хиляди начини да дразниш дадена група хора, но защо го правиш???

аз имам обяснение на причината, но искам да чуя твоята гледна точка
                              Да си забелязал по някакъв начин пазарът да опровергава моите виждания. Или с други думи да казвам нещо, което е очевидно не свързано с реалността. Като например пазарът да расте средносрочно аз да приказвам, че ще се срива, или пък пазара да пада, а аз да приказвам, че ще расте. Може от време на време да бъркам за отделни позиции, но в общи линии мисля че гледната ми точка е реалистична.

Това не се случва защото имам някаква информация дето другите я нямат или пък имам кристална топка или нещо друго подобно. Не, просто имам сходна нагласа, сходно мислене, предполагам сходно образование и опит с хората, които всъщност движат този пазар. За голямо съжаление повечето от тях не пишат тук. Тук сте се събрали шепа надъхани оптимисти и още по-малка шепа вечни песимисти. И си мислите че всички мислят като вас.

Ми имам лоша новина - не е така. Пазарът ни в общи линии преценява реалистично, болшинството от компаниите са що годе нормални оценени. Волатилността е в предсказуеми рамки, макар и разтегната във времето. Реално това което виждате е това което е. Няма очевидни подценявания, няма очевидни идиоти дето да разпродават на промоция, и рядко има достатъчно надъхани оптимисти дето да купуват големи обеми без да мислят. Или с други думи искам да кажа - няма лесна игра - бавните движения ви дават възможност да се измъквате или да влизате без особен стрес и напрежение. Ама това дали се възползвате от този подарък, който нисковолатилния ни пазар ви прави си е ваше решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Стига бе ..!!! И ти ли Бруте..?
                                Аз като писах , че съм назад 5-10 %, ме разбиха....
                                Сега вече ще пиша, че и майстор Мамун е назаде.....
                                Така ли ще се успокояваш?

Коментар

Working...
                                X