IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    По същия начин го бяха метнали Равния една сурия бици при пиб-а преди годинка...ма оттогава артията над 40% надоле и не спира..

Само си търси неприятности, колко му е да извика кат хората UP 1000 и никой няма да му се кара..
    Аз уважавам Равновесие, но по отношение на ПИБ изписа много глупости. Причината е, че има предубеждения и не чете отчетите им. Последното за което не исках да влизам в дълъг спор беше, че те обезценявали по-малко от средното за банковата система. Това не е вярно и при тях обезценките са за малко над средното. Дали трябва да има още е друг въпрос, който ние няма как да знаем, но цялата му концепция беше изначално грешна. Цената пада поради външна целенасочена кампания срещу банката, която беше трудно за предсказване събитие.
    Отделно мога да спомена, че българските ми активи се справят по-добре от неговите и по-зле от тези на Гетов. Направих твърде голяма диверсификация с много широк портфейл, което леко свали доходността. От днешна гледна точка го възприемам като грешка, която ще отстраня и ще покача леко концентрацията. Поздравления за Гетов, поел е по-голям риск, държейки само една акция, който се е отплатил към момента. Въпреки спада на портфейла ми от последните 3 седмици той все още е на плюс за 2015 година. За съжаление не е това, което трябваше. По-интересното е, че "мечките", без Гетов, са на загуба. Уж ние биковете трябваше да сме идиотите пък сме на малка печалба за 2015. На този етап е далеч от минималните 30 процента годишно, но имаме още седем месеца за наваксване. И това ще стане. Айде лека.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Чак -20% на ден май не си спомням, ама имаше някакви поредни дни с по -10% и малко отгоре.
      В интерес на истината 80% от всички пари, които изгубих на БФБ през 2008-2009 ги загубих в 2 поредни дни.

Коментар

• Чак -20% на ден май не си спомням, ама имаше някакви поредни дни с по -10% и малко отгоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          А пък аз на майтап съм 20% отгоре тази година.
          И ти си една мечка ... навремето какви мечки имаше ехееее ...... с по - 20% ....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
            Добър профит колега !

Поздравления !
            И това само от днес ....
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от fordi
              Новобранецът ,аз съм +0,64/25,05,2015г/.от нова година до сега.
              А пък аз на майтап съм 20% отгоре тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Айде оптимстите ....
                Добър профит колега !

Поздравления !
                Last edited by vankel; 25.05.2015, 22:36.

Коментар

• Айде оптимстите ....
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                    Абе какво стана с вождът от Чикаго,отдавна не съм чувал заклинанията му?
                    Както преди се е в паника

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      По същия начин го бяха метнали Равния една сурия бици при пиб-а преди годинка...ма оттогава артията над 40% надоле и не спира..

Само си търси неприятности, колко му е да извика кат хората UP 1000 и никой няма да му се кара..
                      Абе какво стана с вождът от Чикаго,отдавна не съм чувал заклинанията му?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Сигурно и двамата сте разбрали колко безсмислен разговор водите

Коментар

• айде признавайте си .....
                          http://money.bg/news/id_467306023
                          Life won't wait for you.

Коментар

Мисля че есента започнах да го казвам това число.
                            ами още по-зле за теб ............... есента софикс беше 510 пункта и до сега изменението е в рамките на статистическата грешка

колкото повече пишеш за софикс 400 ........... индекса толкова по-твърдо си стои на тези нива

очевидно, че мантрата ти не се сбъдва и усилваш повторенията с наивистично-игрови патос

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            А все пак ти доста избързваш, Напълно е възможно и да изляза прав - все още. Ако смятам, че повече няма вероятност в средносрочен план за Софикс 400 не бих го и казвал.
                            до сега никъде не съм казал, че не е възможно да си прав

единствено съм писал, че всички сме си дали прогнозата за софикс и в края на годината ще видим кой е имал най-успешно провидение за пазара

Коментар

• Инфостока ми показва -1,8% от началото на годината!

Коментар

И аз съм някъде там, 4-5% на минус на акциите които имам и към момента на БФБ. И на мен не е. Много повече ме дразни когато пазара едвам мърда, отколкото когато има сериозни движения, дори и да са надолу.
                                Нека новобранците да видят, че старите пушки не се притесняват да обявяват че са на минус

Коментар

Working...
                                X