IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Още в началото казах че няма да го направя при тези пречки пред търговията. Единствената причина да продължава да се пише за къси е защото ти постоянно ме питаш за къси. Съмнява ме да намериш и един мой пост за къси продажби след първоначалните ми, който да не е отговор към твой въпрос или на някой друг.
    разбира се, че нямаш намерение да пускаш къси и това ми е ясно от самото начало, но не разбрах защо единствената ти цел е да дразниш оптимистите в тази тема и всички които имат акции на бфб

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      мисирко, не плагиатствай ................. знаеш, че първия прякор който ти дадох беше МУНЧО

виж почети малко история ................ може да ти помогне, макар, че ти си безнадежден случай
      Ето ,ти му казваш че е простак и леке , той ти казва че правилно си го нарекъл .....
      нали знаеш ,че си вече пътник от този форум.....маркета ще те изгони ,не аз.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        нерви и рев до припадък........
        Ако имаше нормален модератор ,ти и 100 те ти ника , нямаше да припариш до този форум ..И нивото щеше да бъде поне с 10 нива по високо от сега...
        Лично ти изгони поне 20 качествени форумци от този форум.....
        Разбра ли Мунчо....
        мисирко, не плагиатствай ................. знаеш, че първия прякор който ти дадох беше МУНЧО

виж почети малко история ................ може да ти помогне, макар, че ти си безнадежден случай

Коментар

и защо ти беше нужно 2 седмици да пишеш как смяташ да пускаш къси на БФБ след като знаеш, че няма да го направиш???
          Още в началото казах че няма да го направя при тези пречки пред търговията. Единствената причина да продължава да се пише за къси е защото ти постоянно ме питаш за къси. Съмнява ме да намериш и един мой пост за къси продажби след първоначалните ми, който да не е отговор към твой въпрос или на някой друг.

Коментар

Напротив тя моята игра е между 100 и 130% дълги и между 0 и 30% къси.

На БФБ възможната игра е между 0 и 100% дълги - не съм идиот да плащам по 10-15% лихви за нещо от което я съм изкарал 10-15% я не. И в момента съм 30% дълги
            и защо ти беше нужно 2 седмици да пишеш как смяташ да пускаш къси на БФБ след като знаеш, че няма да го направиш???

Коментар

не е ли време на модераторите да се заемат със задълженията за които им се плаща????

това е темата "оптимизъм на бфб" и е напълно нормално оптимистите да пишат тук

има тема "песимизъм на бфб" и "паника на бфб" в които може да си пишат за апокалиптични картини

ако имаше поне един нормален модератор, щеше отдавна да е сложил ред в темите и до подобни сблъсъци нямаше да се стига

но ниската култура на сривльовците и нежеланието на модераторите да си заработят заплатите води до настоящата ситуация
              нерви и рев до припадък........
              Ако имаше нормален модератор ,ти и 100 те ти ника , нямаше да припариш до този форум ..И нивото щеше да бъде поне с 10 нива по високо от сега...
              Лично ти изгони поне 20 качествени форумци от този форум.....
              Разбра ли Мунчо....

Коментар

с това чистосърдечно признаваш това което написах като обяви, че искаш да шортиш ............... а именно, че нямаш никакво намерение за къси на бфб, а единствената цел е да дразниш оптимистите в тази тема и всички които имат акции на бфб

благодаря за признанието ти...
                Напротив тя моята игра е между 100 и 130% дълги и между 0 и 30% къси.

На БФБ възможната игра е между 0 и 100% дълги - не съм идиот да плащам по 10-15% лихви за нещо от което я съм изкарал 10-15% я не. И в момента съм 30% дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                  Играй си я , не ни досаждай .
                  не е ли време на модераторите да се заемат със задълженията за които им се плаща????

това е темата "оптимизъм на бфб" и е напълно нормално оптимистите да пишат тук

има тема "песимизъм на бфб" и "паника на бфб" в които може да си пишат за апокалиптични картини

ако имаше поне един нормален модератор, щеше отдавна да е сложил ред в темите и до подобни сблъсъци нямаше да се стига

но ниската култура на сривльовците и нежеланието на модераторите да си заработят заплатите води до настоящата ситуация

Коментар

Може и да си прав. Но с моя начин на игра няма как да изкарвам пари от БФБ така както се движи последната година. И мога да изкарвам пари на запад. А аз си играя моята игра, в нея съм добър, с нея се чувствам спокойно и не мисля да я сменям.
                    с това чистосърдечно признаваш това което написах като обяви, че искаш да шортиш ............... а именно, че нямаш никакво намерение за къси на бфб, а единствената цел е да дразниш оптимистите в тази тема и всички които имат акции на бфб

благодаря за признанието ти...

Коментар

Може и да си прав. Но с моя начин на игра няма как да изкарвам пари от БФБ така както се движи последната година. И мога да изкарвам пари на запад. А аз си играя моята игра, в нея съм добър, с нея се чувствам спокойно и не мисля да я сменям.
                      Играй си я , не ни досаждай .

Коментар

хората колко пари направиха последната година на бфб ти е бедна фантазията ............... ти толкова пари правиш на вън за 3 години

Коментар

това го повтаряш за хиляден път и явно, че не си учила история на България защото щеше да знаеш, че национализацията се извърши повече от 3 години след 8-ми и 9-ти септември

така ли одържавяването на над 1500 банки в Европа ,Америка и Азия как се нарича.....

Коментар

Що, ако не съм прав аз ще съм пропуснал печалби. Към момента само пропускам загуби - а за това нямам нищо против
                            хората колко пари направиха последната година на бфб ти е бедна фантазията ............... ти толкова пари правиш на вън за 3 години

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Яко ....
                              човека си купува акции на 8 септември....
                              на 9 ще е интересно....
                              това го повтаряш за хиляден път и явно, че не си учила история на България защото щеше да знаеш, че национализацията се извърши повече от 3 години след 8-ми и 9-ти септември

Коментар

той софикс и 600 да стане ти пак ще си държиш на 400 ............... това е ясно на всички

човек който не е готов и 1 лев за сложи за да защити позицията си не може да очаква дори и стинка доверие от околните в прогнозата му
                                Що, ако не съм прав аз ще съм пропуснал печалби. Към момента само пропускам загуби - а за това нямам нищо против

Коментар

Working...
                                X