Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемисирко, не плагиатствай................. знаеш, че първия прякор който ти дадох беше МУНЧО
виж почети малко история ................ може да ти помогне, макар, че ти си безнадежден случай
нали знаеш ,че си вече пътник от този форум.....маркета ще те изгони ,не аз.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениенерви и рев до припадък........
Ако имаше нормален модератор ,ти и 100 те ти ника , нямаше да припариш до този форум ..И нивото щеше да бъде поне с 10 нива по високо от сега...
Лично ти изгони поне 20 качествени форумци от този форум.....
Разбра ли Мунчо..................... знаеш, че първия прякор който ти дадох беше МУНЧО
виж почети малко история ................ може да ти помогне, макар, че ти си безнадежден случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеи защо ти беше нужно 2 седмици да пишеш как смяташ да пускаш къси на БФБ след като знаеш, че няма да го направиш???
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНапротив тя моята игра е между 100 и 130% дълги и между 0 и 30% къси.
На БФБ възможната игра е между 0 и 100% дълги - не съм идиот да плащам по 10-15% лихви за нещо от което я съм изкарал 10-15% я не. И в момента съм 30% дълги
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене е ли време на модераторите да се заемат със задълженията за които им се плаща????
това е темата "оптимизъм на бфб" и е напълно нормално оптимистите да пишат тук
има тема "песимизъм на бфб" и "паника на бфб" в които може да си пишат за апокалиптични картини
ако имаше поне един нормален модератор, щеше отдавна да е сложил ред в темите и до подобни сблъсъци нямаше да се стига
но ниската култура на сривльовците и нежеланието на модераторите да си заработят заплатите води до настоящата ситуация
Ако имаше нормален модератор ,ти и 100 те ти ника , нямаше да припариш до този форум ..И нивото щеше да бъде поне с 10 нива по високо от сега...
Лично ти изгони поне 20 качествени форумци от този форум.....
Разбра ли Мунчо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениес това чистосърдечно признаваш това което написах като обяви, че искаш да шортиш ............... а именно, че нямаш никакво намерение за къси на бфб, а единствената цел е да дразниш оптимистите в тази тема и всички които имат акции на бфб
благодаря за признанието ти...
На БФБ възможната игра е между 0 и 100% дълги - не съм идиот да плащам по 10-15% лихви за нещо от което я съм изкарал 10-15% я не. И в момента съм 30% дълги
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеИграй си я , не ни досаждай .
това е темата "оптимизъм на бфб" и е напълно нормално оптимистите да пишат тук
има тема "песимизъм на бфб" и "паника на бфб" в които може да си пишат за апокалиптични картини
ако имаше поне един нормален модератор, щеше отдавна да е сложил ред в темите и до подобни сблъсъци нямаше да се стига
но ниската култура на сривльовците и нежеланието на модераторите да си заработят заплатите води до настоящата ситуация
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМоже и да си прав. Но с моя начин на игра няма как да изкарвам пари от БФБ така както се движи последната година. И мога да изкарвам пари на запад. А аз си играя моята игра, в нея съм добър, с нея се чувствам спокойно и не мисля да я сменям.
благодаря за признанието ти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМоже и да си прав. Но с моя начин на игра няма как да изкарвам пари от БФБ така както се движи последната година. И мога да изкарвам пари на запад. А аз си играя моята игра, в нея съм добър, с нея се чувствам спокойно и не мисля да я сменям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениехората колко пари направиха последната година на бфб ти е бедна фантазията ............... ти толкова пари правиш на вън за 3 години
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетова го повтаряш за хиляден път и явно, че не си учила история на България защото щеше да знаеш, че национализацията се извърши повече от 3 години след 8-ми и 9-ти септември
така ли одържавяването на над 1500 банки в Европа ,Америка и Азия как се нарича.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо, ако не съм прав аз ще съм пропуснал печалби. Към момента само пропускам загуби - а за това нямам нищо против
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЯко ....
човека си купува акции на 8 септември....
на 9 ще е интересно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениетой софикс и 600 да стане ти пак ще си държиш на 400 ............... това е ясно на всички
човек който не е готов и 1 лев за сложи за да защити позицията си не може да очаква дори и стинка доверие от околните в прогнозата му
Коментар
Коментар