If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми ол инклузив с децата, нямам друг избор И понеже държа на България, почивките ми са тук. Ходил съм в почти всички "елитни" хотели у нас - и по морето, и в спа курортите - честно казано, не повече от 5 хотела могат да оправдаят ношувка над 300 лева на вечер. Имам и база за сравнение с чужбина - цените тук, за предлаганото качество, са по-добри от където и да е в ЕС, като на цена/качество ни бие само Турция. Но трябва доста реклама и най-вече ясна визия какви туристи търсим - няма как да смесиш лоу коста и голфърите, което си е мила родна картинка.
Ето, ако сега обявим, че не ни дреме за ковид и ще пускаме всички без тестове, мога да ти гарантирам, че ще запълним базата още март месец, щото пазар за противници на ваксините има огромен, но предлагането в Европа е 0. Ама не, ние ще се борим с Италия на тема културен туризъм и храна, да речем - кауза пердута
Не бе пич ...... тиси винаги с кеш..... а може би завинаги
Гледам винаги да имам едни 10-тина % кеш, защото години подред гледах като теле когато се срине нещо хубаво и аз нямам полезен ход, но сега ми е повече. Иначе последната година и половина не беше така, тоест нямах много кеш.
Да, Европата обърна. На мен като човек с кеш ми се щеше да е дълбока тази корекция и да понакупя нещичко, но засега няма такива признаци. Нищо, човек трябва и търпението да си калява
Прибързваш с радостта. Корекцията губи сила.. Снощи САЩ потънаха, но ДАХ-а обърна нагоре. Т.е. ножа е гумен, а меме инвеститорите трябва просто да срещнат реалността
Скоро пак потегляме в правилната посока - към 850 пункта
Да, Европата обърна. На мен като човек с кеш ми се щеше да е дълбока тази корекция и да понакупя нещичко, но засега няма такива признаци. Нищо, човек трябва и търпението да си калява
това вече е приказка
оптимизма умря, да живей живей труда
Прибързваш с радостта. Корекцията губи сила.. Снощи САЩ потънаха, но ДАХ-а обърна нагоре. Т.е. ножа е гумен, а меме инвеститорите трябва просто да срещнат реалността
Скоро пак потегляме в правилната посока - към 850 пункта
Коментар