Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеАз също съм накупил на по-високи цени и въпреки всичко приветствам "срива" на акциите защото имам възможност да купувам още по-евтино.
Ако виждаш борсата като игрище ,където се въртят спадове и качвания в даден период....и все в даден период се върнат големината на твойте инвестиции....няма страшно ,но ако го виждаш като терен където се борят няколко нации с цел унищожаването на икономиката ,финансовата система и социалнаната система на другите... ...
Може да няма победители и тогава няма да има какво да продаваш...
През 2008 г се установи че няма банки ,няма застрахователи и презастрахователи ,няма промишлени предприятия и икономика на доста страни....и тогава пуснаха печатницата ,сега вече този трик няма да влияе .....лихвите да се вдигнат ....отиде икономиката още...---
Падането на петрола е голям сигнал за скорошен срив на маркета по цялото земно кълбе....
Помисли защо през 2009 г беше толкова еФтин петрола и сега гони тези цени.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТвоите имена са поне 20. Но това е нормална практика за всяко НПО /ц/. Аз лично нямам никакъв проблем с теб. Ако искаш запиши се с още 20 имена. Не пречиш.
Всяко НПО /л/ трябва, да си знае гьола.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКакъв е проблема с двете ми имена и как това е някакъв аргумент в спор?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХим е паднал от 2,4 до 1,50 в проценти е над 40%...
Прогнозата ми е Софикс 430 , ХИМ 1,30-1,35 5, ССВ-80-85 ст.....Холдинг Варна 16-17 лв ,ЗХБГ -.0,3-0,33 лв...
И ги наближаваме....холдинг Варна даже ги направи......
Не е препоръка....Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКазал го хърдел за щърбел .....
Само че Фактс стой с това име вече 10 години а ти си един еднодневен политически спапер..
Нямаш ли почивка като бот....че ми писна да пиша едно и също....
Половината форум са с две имена, трябва ли, да не спорят за нищо, защото имат две имена и накрая в безсилието си, опонента да каже: "ти имаш две имена - печеля.."Last edited by Manyface God"; 24.08.2015, 13:42.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДоказателства - аз виждам само един клевентик насреща.
Работа ли ти е, да тълкуваш заради какво , кого и защо са ги затворили??
Затвориха ги заради трола Форекс мастер, защото не знае граници..
и?!?! какво от това...
Хима се движи от 1.50 до 1.95 този февруари, ако не ти се чете какво ти пиша, не ми отговаряй --- писах за февруари, не писах колко е паднал.
Сроковете къде са?? За коя година говориш??? 20202??? За ЦКБ други цени пееше преди два месеца... дай по-сериозно.. виж се само...
Само че Фактс стой с това име вече 10 години а ти си един еднодневен политически спапер..
Нямаш ли почивка като бот....че ми писна да пиша едно и също....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧетири теми затвориха заради тебе и твойте клонинги в този форум ..
Хим е паднал от 2,4 до 1,50 в проценти е над 40%...
Прогнозата ми е Софикс 430 , ХИМ 1,30-1,35 5, ССВ-80-85 ст.....Холдинг Варна 16-17 лв ,ЗХБГ -.0,3-0,33 лв...
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧетири теми затвориха заради тебе и твойте клонинги в този форум ..
Не е препоръка....Четири теми затвориха заради тебе и твойте клонинги в този форум ..
Работа ли ти е, да тълкуваш заради какво , кого и защо са ги затворили??
Затвориха ги заради трола Форекс мастер, защото не знае граници..
и?!?! какво от това...
Хима се движи от 1.50 до 1.95 този февруари, ако не ти се чете какво ти пиша, не ми отговаряй --- писах за февруари, не писах колко е паднал.
Прогнозата ми е Софикс 430 , ХИМ 1,30-1,35 5, ССВ-80-85 ст.....Холдинг Варна 16-17 лв ,ЗХБГ -.0,3-0,33 лв...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЛъжа - февруари направих 25% от Химимпорт, а ти стоя и обяснява колко не е изгодно, да се правят печалби от Химимпорт. Така и не купи.
Лъжа - навсякъде генерираш неуредици. Я в срока, а в цената.
Лъжа - в Гагарин само писах в темата, ако искам, мога да купя и днес... за наритани, обърни се към огледалото си..
Ти недей, да учиш акулата ,как да плува..
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеаз съм вече с тебе другарче таше . имам парички от къси индексчета и лееекинко ще си купувам избушенячета . ай наздравичка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНещо си се объркал.Америка не ми е родна държава.Ти какво стана нагълта ли се с вода на Форекса.
Коментар
Коментар