Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
голям спад навсякъде днес, бабите са виновни
Grandmas, cab drivers and college kids were all making small fortunes in a frenzy of "chao gu" or stir-frying stocks -- Chinese slang for trading.
And the stock rally came at a time when the wider economy was slowing, puzzling many financial analysts. But now they say gravity is taking effect.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНали разправяш, че пазара падал, пък аз ти показвам, че от началото на годината няма сериозно изменение при водещи позиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕ и ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКое пада бе ташунко, че не виждам?
ЦКБ-то не пада под левче, хима е над 1.50, Сенхл си е на 4 кинта, МЦХ на 5, монбата си е на около 8..
Никоя от тези няма сериозен спад от началото на годината...единствено фармата, но там имаме доста сериозно влошаване на резултатите, както и атаката срещу донев..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКрайно време е на някой младежи да им стане ясно че не е време за оптимизъм.Пазара пада и ще продължи да пада.Събирайте парици и като дойде времето купувайте а не само да ревете че борсата не ставала.
ЦКБ-то не пада под левче, хима е над 1.50, Сенхл си е на 4 кинта, МЦХ на 5, монбата си е на около 8..
Никоя от тези няма сериозен спад от началото на годината...единствено фармата, но там имаме доста сериозно влошаване на резултатите, както и атаката срещу донев..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКрайно време е на някой младежи да им стане ясно че не е време за оптимизъм.Пазара пада и ще продължи да пада.Събирайте парици и като дойде времето купувайте а не само да ревете че борсата не ставала.
Та т ова беше малко преувеличено ,но в момента почнаха да минават големи пакети ,което означава че някой търси излизане....Пакетите са за сега само от хубави компании.... а като стигне до шита...
Оптимизма свърщши с Корп и Орешарски сега ни чака герберски номерца и бране на череши....
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеАз също съм накупил на по-високи цени и въпреки всичко приветствам "срива" на акциите защото имам възможност да купувам още по-евтино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧетири теми затвориха заради тебе и твойте клонинги в този форум ..
Дума да не се каже в неправилната посока ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВижд..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЧетири теми затвориха заради тебе и твойте клонинги в този форум ..Last edited by X_Y; 24.08.2015, 15:15.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар