Днес малко сме позеленяли но следващите дни може и под 450 пункта да видим.Много красив спад се получи .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- До сега си играеше на напушен индианец , а сега и на сандък ли ще се правиш ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКакво имаш впредвид че са те изплющяли ли.ХЕС не ме интересува.Ходил ли си да го видиш това предприятие .
- До сега си играеше на напушен индианец , а сега и на сандък ли ще се правиш ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Сапчо , де си ??? -дръпнах си още 360бр от дясно 2,15 , ти да си се завил през глава с одеялото ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- ТАШКОООО, - отвий си кратуната бре ! - виж и при ХЕСа ме удариха ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- ТАШКОООО, - отвий си кратуната бре ! - виж и при ХЕСа ме удариха ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Сапчо , де си ??? -дръпнах си още 360бр от дясно 2,15
ти да си се завил през глава с одеялото ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕ тогава няма да пускам нищо и всичко е наред
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми ще вкараш читателите в съмнение че си взел снимка от някой на заем .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА какъв е проблема да я пусна когато вече съм приключил с покупките?
Коментар
Коментар