Браво Начев много точно, аз да допълня и двамата сте прави с дддд и според мен Гетов точно това имаше предвид, кето обясни и ти по-подробно. ДДДД така е ляв джоб десен джоб го има само по отношение на лихвите, иреализираните печалби на ЦБ. Аз затова и ти зададох въпроса колко са независими ЦБ, защото ако си спомняш хич не беше ЕЦБ навита да изкупува дълг на правителствата... От друга стана си абсолютно прав и за политиката на затягане на колана, къдто пък за мен начев бърка. Проблема е от естеството на държвите в ЕС и техните икономики. Това че германия е водеща и при тях е лесно да харчат по-малко от изкараното е повече от ясно, точно поради високите количества на експорт, да ама другите държави в ЕС ще се самоубият точно с това затягане на коланите, защото структурата на икономиките им е не като тази на германия и ето проблем, всички трябва да рипнат от днес за утре до нивото на германците, е нема как да стане. Жънеш дефлация и спад на потреблението... По скоро германците трябваше малко да отпуснат колана пусто. То не случайно се говори за хармонизация в ЕС и точно тук дддд е прав....
Дано съм го обяснил разбираемо моето виждане...
Хора трябва да ви кажа , че с тези си постове можте да засрамите както Горанов и Искров така и някои преподаватели в универстети
Дано съм го обяснил разбираемо моето виждане...
Хора трябва да ви кажа , че с тези си постове можте да засрамите както Горанов и Искров така и някои преподаватели в универстети

Коментар